Dotaz-co to bylo za auto ?

Vše co se týká aut a motocyklů dříve vyrobených

Moderátor: habitat3

Odpovědět
Jose85

Dotaz-co to bylo za auto ?

Příspěvek od Jose85 »

Mám tady takovej oříšek pro oplisty a znalce Čs. seriálové tvorby. :lol:
V seriálu Území bílých králů jezdil hlavní záporák-hostinský nějakým šedým hranatým pickupem.Už je to dlouho co jsem ten seriál viděl ,ale pokud vím mělo to "blesky" Jediný co mě napadá je Rekord B nebo C (Kapitan A mi nepřijde pravděpodobnej přecijen to byla vyšší třída a žádný užitkový verze neexistovaly tak proč PU ?) ale nikde jsem nenašel zmínku o existenci pickupu nebo dokonce foto ,akorát van (2dv. kombi se zaplechovanou zádí)Seriál nahranej nemám (ani nevím kdy ho naposled vysílali),takže jsem odkázán jen na svou špatnou paměť.Nevyskytuje se tady někdo classic Oplů znalý,kdo by to měl nahraný a mohl to identifikovat,případně ripnout a udělat z toho obrázek?Díky. :D

Sova

Příspěvek od Sova »

Co myslíš těmi blesky?Co takhle Opel Blitz?Byl to náklaďákhojně využívaný wehrmachtem, možná že byla i verze pick-up :wink:
Cléon & Fonte

Jose85

Příspěvek od Jose85 »

Těma bleskama jsem myslel znaky Opelu ,Blitz to nebyl,byla to nějaká z osobáku vycházející hranatá piksla.

Jose85

Příspěvek od Jose85 »

Našel jsem Rekorda A PU ale je to z Urugaye a kde by se vzal v Evropě. :? A hlavně nemám foto z toho seriálu a má pamět je chabá. :roll:

http://www.geocities.com/autosuruguayos/marina.html

Jose85

Příspěvek od Jose85 »

Tak seriál Území bílých králů reprízujou v rámci bloku pro mládež Hřiště.Dneska byl druhej díl.Moc záběrů na ten pickup tam nebylo,ale co jsem postřeh tak bych tipoval původně Kapitana A-ale moc se toho poznat nedalo :oops:, šílenej bastl-bez přední masky,čtyři kulatý přední světla,jinej nárazník s blinkrama,na kapotě jakási parodie na hoodscoop či co,za B sloupkem rám,celý obouchaný akorát natřený hnusně šedou barvou.Takže na 99% výtvor kutila,akorát jestli od nás nebo že by SRN ?Ale stejně by mě zajímalo kde skončil ?

Odpovědět

Zpět na „Veteráni“