Beaver píše:Hehe, jenže křídla mají přítlak někde v rychlostech kolem 200 kmh a tolik jet do zatáčky, tak ulítne prdel i Šumimu
... jenže ty jsi psal, že nemají smysl pokud nemáš čtyřkolku
.. je jasné, že přítlak bude až od jisté rychlosti,ale ruku na srdce, kolik těch kár co křídla mají ho má opravdu kvůli přítlaku. Tady jde i o design ... neříkám, že těch 200 nepojedou, jde spíše o to, na kolika silnicích u nás se dá 200 bezpečně jet a neberu v potaz vyhlášku ..
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem )
Ne, já jsem psal, že on asi nemá čtyřkolu a proto to křídlo nemá význam na jeho Civica. Pochopitelně kdyby měl zadohrab, tak to význam má i když by to nebyl 4x4.
Je mi jasný, že křídla jsou silně designová věc a moc platný nebudou, ale stejně mi to přijde trochu jako blud Mě by to 200 jelo, pohon na správnou nápravu mám taky, ale zas nemám na to křídlo... Plánuju karbonový, ale pravda, taky to bude spíš styling, tak už se stydím
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Beaver píše:Ne, já jsem psal, že on asi nemá čtyřkolu a proto to křídlo nemá význam na jeho Civica. Pochopitelně kdyby měl zadohrab, tak to význam má i když by to nebyl 4x4.
Je mi jasný, že křídla jsou silně designová věc a moc platný nebudou, ale stejně mi to přijde trochu jako blud Mě by to 200 jelo, pohon na správnou nápravu mám taky, ale zas nemám na to křídlo... Plánuju karbonový, ale pravda, taky to bude spíš styling, tak už se stydím
.. nemáš zač... prostě chceš ,aby tvá kára dobře vypadala a pokud to nebude nějakej držák na zářivky z Tesca , tak bude to dobrý... ...
PS: stejně mi nevymluvíš , že křídlo má smysl i u předohrabu ..
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem )
ja nechci kridlo jako funkci takovou jakou to ma plnit....otec je majitelem 928, a kridlo jsme tam menili, takze vim o cem kridlo je, ale me jde o estetiku....a ty kryty si mi docela libi...jen neco decentniho.....vam to asi nic nerika co? tohle je muj civic nyni...
tady je to tatovo kridlo...
a tady je aktualni fotka me hondy.....
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Tak na tvou Hondu bych dal kola, krapet snížil, možná hodil do barvy lišty a nechal to tak... vypadá fakt krásně sama o sobě. Myslím, že pan Honda to upekl dobře ...
ale neni to dlouho co si se ptal na pdovozek a pravfil si ze jsi student a ze maximalne naky levny pruziny a tlumice ze ne ze nejsou prachy atd )coz chapu)
tak proc ale najednou premejslis vo kridlu? vykasli se na nej, ja vubec nevim co furt lidi hernajs na tech hlinikovejch kridelch vidi
jinak co by asi nevypadalo spatne, tak by bylo dat do barvy jiz zminovane listy, zrcatka, narazniky.....co vy na to? kola uz mam...chci to zatonovat(cerna folie).....
StreetFighter píše:spz? je to dovezeny z nemecka....udelam prestavbu z druhy co mam na dily....protoze tahle hondu je fakt krasna....vse original a ne lepeny v CR...
Mhm, tak to jo (sice ta SPZ zrovna nevypadá Německy...). Možná bych na začátek hodil do laku jen ty zrcátka, ty lišty auto mírně opticky snižují. Respektive mám na Supře lakovaný lišty a nejsem naprosto spokojenej s tím jak to vypadá, chtělo by to určitý úpravy. U mě problém je v tom, že v liště je zasazená ještě další lišta, původně tuším stříbrná a celá lišta je pak taková členitá a když je celá lakovaná tak se mi to nějak nezdá.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
StreetFighter píše:spz? je to dovezeny z nemecka....udelam prestavbu z druhy co mam na dily....protoze tahle hondu je fakt krasna....vse original a ne lepeny v CR...
Mhm, tak to jo (sice ta SPZ zrovna nevypadá Německy...).
H - Hungary
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
StreetFighter píše:to tojebordel: az se vyznas v spz, tak tady machruj.....ja Vam nafotim tu spz o vikendu z blizka...specialne pro TOJEBORDEL.....to bude teprv bordel
Jen mu dej, bude mela
Jinak fakt pěkný auto, názor mam asi jako většina narazníky+prahy, snížit a to křídlo bych taky nedával mě moc nesedí ani ta stříška je to dost kolmý
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
StreetFighter píše:to tojebordel: az se vyznas v spz, tak tady machruj.....ja Vam nafotim tu spz o vikendu z blizka...specialne pro TOJEBORDEL.....to bude teprv bordel
ja vim uz sem ji videl, ale ze rikal ze H mu nepripada Nemecky, tak me napadlo ze si mysli ze je to Hungarsky
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Tydle auta vyrobený kolem 90 roku jsou nejlepší na hezkejch a ne moc extrémě velkejch kolech ,nízký a v supr stavu
Supr stav jak koukám je,kola budou,snížení a je to.
Ty peníze ,který vymázneš za tuzerský věci se hoděj na podvozek ne?
To Porsche je krásný až na to křídlo...to je žiletka ,která má dva břity ,že jo?
to kridlo tomu dodava extreme vzhled......jeste jsem ho na jinym aute nevidel.......taky jsme si s tatou makli.....upravy, aby to pasovalo....dalsi z nasi tvorby.....
Jeee tady toho Landcruise otec má i stejnou barvu i podobný rámy,ty rámy jsou od Bureše co?Co je to za motor?
Teď má i LC 100 ,možná časem vyhrabu nějaký foto,je to takovej mafiánskej styl
Jinak málem bych zapomněl je to fajne