Jaké tlumení podlahy a kabely pro zesík do AR 145?
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Jaké tlumení podlahy a kabely pro zesík do AR 145?
Kucííí, prosím o radu.
Jelikož mi na podzim někudy sviňsky chcalo do auta, byl jsem nucen demontovat sedadla a kus palubky, abych vytáhl to smradlavé tlumení, co je na podlaze. Když už je to všechno venku, rád bych si už natahal nějaké ty kabely pro zesík.
Jde o to, že ještě nemám nic vybraného, ani co na to píchnu, ale určitě to bude jen nějaký monoblok pro sub. Poradíte nějaké napájecí a signálové kabely pro toto třidvířko a nějaký monoblok? Vím, že nejlepší je vybírat průměr kabelů dle výkonu sestavy, ale nemíním s tím vybíjet okna, tak nějaký ten průměr.
Pak už interiér určo demontovat nebudu natož palubku kvůli provlečení kabelů, tak bych to rád nějak pořešil už teď.
Pak bych se ještě s váma poradil, co dát na podlahu. Původní tlumící materiál připomínal nějakou skelnou vatu pokrytou ipou, ale vše musí pryč, pač toto vše bylo nasáklé vodou a v autě je takový ten zápach zatuchliny, takže jen něco za pár šupů, aby to splnilo svou funkci.
Děkuji za každičkou radu.
Jelikož mi na podzim někudy sviňsky chcalo do auta, byl jsem nucen demontovat sedadla a kus palubky, abych vytáhl to smradlavé tlumení, co je na podlaze. Když už je to všechno venku, rád bych si už natahal nějaké ty kabely pro zesík.
Jde o to, že ještě nemám nic vybraného, ani co na to píchnu, ale určitě to bude jen nějaký monoblok pro sub. Poradíte nějaké napájecí a signálové kabely pro toto třidvířko a nějaký monoblok? Vím, že nejlepší je vybírat průměr kabelů dle výkonu sestavy, ale nemíním s tím vybíjet okna, tak nějaký ten průměr.
Pak už interiér určo demontovat nebudu natož palubku kvůli provlečení kabelů, tak bych to rád nějak pořešil už teď.
Pak bych se ještě s váma poradil, co dát na podlahu. Původní tlumící materiál připomínal nějakou skelnou vatu pokrytou ipou, ale vše musí pryč, pač toto vše bylo nasáklé vodou a v autě je takový ten zápach zatuchliny, takže jen něco za pár šupů, aby to splnilo svou funkci.
Děkuji za každičkou radu.
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw
Re: Jaké tlumení podlahy a kabely pro zesík do AR 145?
tak koberec bych asi na tvym místě řešil vrakovištěm.
a kabely:nešetři,každej na začátku řiká mě to stačí.a pak po čase to každej tahá znova,tlustší a dvakrát zaplacený.třeba 20ka kabel postříbřenej přenese bezpečně 140 A na 5 metrů.Nestříbřenej už mín.takže jestli monoblok,tak muže mít 60-100A pojistku a jestli přidáš 4 kanál tak dalších 40-80 A.
Jinak se klído ozvi na icq.
a kabely:nešetři,každej na začátku řiká mě to stačí.a pak po čase to každej tahá znova,tlustší a dvakrát zaplacený.třeba 20ka kabel postříbřenej přenese bezpečně 140 A na 5 metrů.Nestříbřenej už mín.takže jestli monoblok,tak muže mít 60-100A pojistku a jestli přidáš 4 kanál tak dalších 40-80 A.
Jinak se klído ozvi na icq.
9000 Aero....někdy fakt lítá 

Já mam výborný zkušenosti s prohifi.cz.Milan ti poradí rád 
jinak ten koberec bych fakt obvolal vrakáče alfy a koupil za pár šupů origo.když to budeš něčim nahrazovat tak to nebude přesně sedět
jak řikám jestli chceš tak se ozvi na icq

jinak ten koberec bych fakt obvolal vrakáče alfy a koupil za pár šupů origo.když to budeš něčim nahrazovat tak to nebude přesně sedět

9000 Aero....někdy fakt lítá 

Díky Buddho, vrakáčů s alfama tu moc není, tak asi budu muset koupit origo no. A díval jsem se na kabely u Milana a asi bych vzal tady ty: http://www.prohifi.cz/kabelove-sady/sinus-live-ks-16buddha píše:Já mam výborný zkušenosti s prohifi.cz.Milan ti poradí rád
No, během týdne ještě něco počtu a uvidí se.
ahoj, já mám za super kačky tuto sadu od Alfatecu s napájecím kabelem 20qmm a jen za 990,-Kč, zkus mrknout http://www.revilohifi.cz/product_info.p ... ts_id=1956
výprodejové a jiné akce na autohifi http://www.revilohifi.cz/produkty-v-akci/
email: jkarlovsky@revilohifi.cz
tel.: +420777003124
email: jkarlovsky@revilohifi.cz
tel.: +420777003124
A něco podobnýho pro 4kanál.
- Přílohy
-
- HKAB-81.jpg (68.82 KiB) Zobrazeno 1534 x
Tak na podlahu jsem již koupil tecsound s Al fólií a kabely, které tu hodil All. Koupeno z el-diablo.cz od Celica2.0GTI
Díky
Díky

Mám úplně stejnou sadu kabelů taky od Celikygloom píše:Tak na podlahu jsem již koupil tecsound s Al fólií a kabely, které tu hodil All. Koupeno z el-diablo.cz od Celica2.0GTI
Díky

MComb píše:Mám úplně stejnou sadu kabelů taky od Celikygloom píše:Tak na podlahu jsem již koupil tecsound s Al fólií a kabely, které tu hodil All. Koupeno z el-diablo.cz od Celica2.0GTI
Díky

Tak to je asi největší oříšek...gloom píše:MComb píše:Mám úplně stejnou sadu kabelů taky od Celikygloom píše:Tak na podlahu jsem již koupil tecsound s Al fólií a kabely, které tu hodil All. Koupeno z el-diablo.cz od Celica2.0GTI
DíkyJsem jenom zvědav, jak se proderu k nějaké průchodce na napájecí kabel.

- Celica2.0GTI
mitecko se vetsinou najde a kdyz ne tak se hold musi udelat pokud je moznost tak udelat diru stromeckem a dat gumovou pruhodku
A gumaova pruchodka je dulezita
At nedopadnes jako ja 

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
No to jo. Já tam měl tu gumovou průchodku naštěstí už z výroby. Jak kdyby tušili, že bude muzikaGoldies píše:A gumaova pruchodka je dulezitaAt nedopadnes jako ja

A jak pak jsi dopadl? Já se zatím nemůžu ani prokopat přes veškeré tlumení k té přepážce mezi motorem a kabinou, ale popravdě jsem se o to teď ani nesnažil, pač venku je pod psa a do garáže se tak tak vleze auto, natož tam ještě něco dělat.Goldies píše:A gumaova pruchodka je dulezitaAt nedopadnes jako ja
No nastesti nic, ale kdyz sem videl jak to profici udelali... Staci aby se prorizla izolace a mohlo bejt po prdeli 

Japonci na konci
Jj, jsem vlastně viděl ty fotky a tak bych si to neudělal ani já jakožto amatér.Goldies píše:No nastesti nic, ale kdyz sem videl jak to profici udelali... Staci aby se prorizla izolace a mohlo bejt po prdeli