Kvidas: diky, chtel jsem puvodne diodovky ale vse vypadalo jak z poutove atrakce....
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
SpeedyS4 píše:diodovky ale vse vypadalo jak z poutove atrakce....
si myslim ze to musel bejt cirkus. k S4 by to fakt neslo. tohle byl idealni vyber noSpeedyS4 píše:
Kvidas: diky, chtel jsem puvodne diodovky ale vse vypadalo jak z poutove atrakce....
BALI píše:speedy:já bych tam dal <---uhni pyčo
nebo si tam dej: <---objed me pycoBALI píše:speedy:já bych tam dal <---uhni pyčo
snad na zadni okno alezeng píše:nebo si tam dej: <---objed me pycoBALI píše:speedy:já bych tam dal <---uhni pyčo
jasny .. treba na kufrJord píše:snad na zadni okno alezeng píše:nebo si tam dej: <---objed me pycoBALI píše:speedy:já bych tam dal <---uhni pyčou predniho by to bylo docela napr, pokud by nejezdil v protismeru
Proc ti prasknul homokinetak na poloose?To nejak nechapuSpeedyS4 píše:vypada pekne.... ale po mejch zkusenostech bych to uz vzivote nesnizil a nedal na to siroke kola.
Mel jsem ji snizenou o 55m a kola 17"x9,5 a pri projeti kazde velke diry rupnul homokinetak....
ja ji mam jeste vejsBerry píše:Tak prikladam jeste koktu, je to jedna z prvnich kokt po faceliftu (11/2000) je od taty, ma najeto 50tis km (tata ji kupoval novou) je skoro porad v garazi v zime skoro nejeta a kazdy rok na garancni prohlidce i vymena oleje(i kdyz za rok najela treba 5tis) a takovy veci ktery nejsou zapotrebi skoro pri nulovem opotrebeni, je to on na kterou shanim RS kola, ale jelikoz je to classic tak tam nic neni a bude na tom dost prace, takze se budou muset dodelat okna do elektriky, klimu bych chtel dodelat (matros uz bych mel jne potrebuju nekoho kdo by to tam dal i ty el okna), jinak sem domluveny u Tukasu ze daji vse do laku a dalkovy central a problem bude asi sehnat vyfuk z octavie rs s tou koncovvkou a predni naraznik rs by se hodil![]()
jinak zadne letadlo z toho nechci jen aby to nejak vypadalo a motor je tam 1.6ale nejezdi to spatne
Jinak neni to tak vysoky jak vypada ono to stoji do kopce trosku a pruziny nebo podvozek. Ale vsechno chce cas, tak to par mesicu nebo roku potrva nez to bude komplet
pokud si všimneš tak je to na špalkáchkujon píše:to zadní kolo vypadá jakože tě v první zatáčce předjede
bez haubny na spalkach?kubi píše:Spyker: Krásné erko... Přesně tak má Erko vypadat
Má v popisu odkazbleach píše:bez haubny na spalkach?kubi píše:Spyker: Krásné erko... Přesně tak má Erko vypadat
Rolljoin píše:to se rovná tak 50mm reálných.Berry píše:-35/-35mm od Weitecu