Něco jsem už vykuchal, ale dál si už netroufnu.
Díky moc
Mám to v tomto stádiu:

Moderátor: Dave0401
A ten nesundám, pač drží pod palubkou. Pod kobercem je pak izolace, kterou jsem z části vytrhal ven, ale zbytek drží zase pod palubkou a navíc je na ní položené a přišroubované plastové pouzdro s ŘJ. Musí se asi sundat i ventilátor, ale ten je jakoby v jednom obalu s dalšími hafo serepetičkami a nevím, jestli bych to pak dal ještě do kupy.F.l.a.n.e.l. píše:první co bych udělal je, že bych sundal koberec
Neříkám, že je přišroubovaný, ale nejde ven ani za boha a všude je přístup jak pojď na mě z bokuF.l.a.n.e.l. píše:tak to slyším poprvé, že kobereč je přišroubovaný palubovkou...
Okno to na 100pro není. Nechal jsem ho přetěsnit a stále tam teče.felda píše:nechápu proč hledáš karosaře,ale věřím že to poteče přes okno.....
Nechal jsem ho přetěsnit, protože jsem si myslel, že je to tím sklem. Proto mi ho lepili, ale pořád teče tím samým místem, ale nemůžu najít jakým.Uňak píše:pokud ti lepily sklo tak se asi někde stala chyba všude jsou jen lidi sednout dovnitř a polívat vodou a uvidíš kudma to teče
Uňak píše:tak jim to vrať co řešíš před tím to bylo ok nebo ne? sundej plasty na sloupcích tam to bude natuty vidět. pokud to lepily a napiču tak bych tam byl obratem zpět.