<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: Off topic II

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Čekal jsem to

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vzhledem k tomu ,že se mi často stávalo že někdo chtěl pujčit nějaký vercajk a já s tím mam špatnou zkušenost tak s tím končím.Zrovna dnes mi měl Viktor vratit torxy,říkal jsem mu že je nutně potřebuji....a nic....stahovaky ma ocas pujčené taky jen na výměnu pružin asi pul roku...
Tak se kkti smějte jak budete potřebovat něco pujčit tak

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

neboj nejsi sámfelda píše:Vzhledem k tomu ,že se mi často stávalo že někdo chtěl pujčit nějaký vercajk a já s tím mam špatnou zkušenost tak s tím končím.Zrovna dnes mi měl Viktor vratit torxy,říkal jsem mu že je nutně potřebuji....a nic....stahovaky ma ocas pujčené taky jen na výměnu pružin asi pul roku...

kuva felda se hned necerti ... ja casto vetsinou nic pujcit nechci, ale kdyz si neco pujcim, tak to vratim tehdy kdy reknu ze to vratim... takovym pujcovanim na neurcito uz jsem taky prisel o par veci 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Felda: Psal jsem ti none answer!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Dej to Mirkovi.Píši si jen s těmi které mám v kontaktním listu...Luke_TDI píše:Felda: Psal jsem ti none answer!
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
felda píše:Dej to Mirkovi.Píši si jen s těmi které mám v kontaktním listu...Luke_TDI píše:Felda: Psal jsem ti none answer!

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
od tebe to beru díkyLuke_TDI píše:felda píše:Dej to Mirkovi.Píši si jen s těmi které mám v kontaktním listu...Luke_TDI píše:Felda: Psal jsem ti none answer!ty ses pi... ale dam to mirovi
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

neříkám, že ne, nevidím do toho (škoda)
každopádně s Váma musí být sranda v reálu 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Podpis z pouhe nostalgie 

Dělá to tady hodně firem, ale stejně to tady potom nejde legálně přihlásit 

no znamy od tatika koupil Š120 s pravostrannym rizenim, nechal ji predelat firmou, proslo to legalne STK a pak to asi nejak prihlasil, protoze jezdi dodnes ... 

..:: MB C-Klasse ::..
Hm, asi to je jen u novějších aut, vím, že OI ani OII z UK nejde přihlásit, jelikož maj ve VINu přímo info o tom, že jsou pravostranný a prostě to přihlásit nejde, měl jsem super nabídku, tak jsem se raději informoval, abych nešláp do hovna a fakt ne..
jakou? já měl OII 1.9 TDI 2006 černou za 135 tis. a ten, co mi to prodával mi říkal, že 20 tis. stojí předělání a jak sem mu říkal, že mu dám teda 160 a bude to předělané a přihlášené, tak se už neozval 

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
OT: SHANIM NUTNE BYT DO PODNAJMU KLIDO 1plus1. nebo 1plus2, diky - JEN KARVINA!!!
synci vsechno jde osefovat
jen se clovek musi snazit .. sam jsem se informoval a jde to
ale info tady o tom davat nebudu... jen reknu jde to .. 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
mYslim ze pro soudruhy z polske lidove republiky to bude hracka
myslim ze tam je X firem co tohle delaji

přihlásit to jde proč by nešlo pokud předěláš řízení asi máš špatné známé khámomax3rx píše:Hm, asi to je jen u novějších aut, vím, že OI ani OII z UK nejde přihlásit, jelikož maj ve VINu přímo info o tom, že jsou pravostranný a prostě to přihlásit nejde, měl jsem super nabídku, tak jsem se raději informoval, abych nešláp do hovna a fakt ne..

Audi A6
zas tak jednoduché to v našem státě neníUňak píše:přihlásit to jde proč by nešlo pokud předěláš řízení asi máš špatné známé khámomax3rx píše:Hm, asi to je jen u novějších aut, vím, že OI ani OII z UK nejde přihlásit, jelikož maj ve VINu přímo info o tom, že jsou pravostranný a prostě to přihlásit nejde, měl jsem super nabídku, tak jsem se raději informoval, abych nešláp do hovna a fakt ne..

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

dobře, asi máš lepší známosti, tak mi to zařídíš, joUňak píše:přihlásit to jde proč by nešlo pokud předěláš řízení asi máš špatné známé khámomax3rx píše:Hm, asi to je jen u novějších aut, vím, že OI ani OII z UK nejde přihlásit, jelikož maj ve VINu přímo info o tom, že jsou pravostranný a prostě to přihlásit nejde, měl jsem super nabídku, tak jsem se raději informoval, abych nešláp do hovna a fakt ne..

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze kdyby ferda na tu jeho "STK" prijel s vonantem v kufru tak to auto projde