Antivir
Moderátor: Rudi
Re: Antivir
No platit za noda nebo porad dumat na krekama a cislama to si radsi necham avasta a jedu v pohode.
nejvetsi chyba co muze byt mit 2 antiviry to je jako bys nemel zadnej...Tommy1978 píše:Já mam Avast a AVG oboje free a no problemo
Re: Antivir
musíš to ošéfovat, já jedu už na tom víc jak rok a pohodka, kdyby něco, tak SZmilosh píše:No platit za noda nebo porad dumat na krekama a cislama to si radsi necham avasta a jedu v pohode.
nejvetsi chyba co muze byt mit 2 antiviry to je jako bys nemel zadnej...Tommy1978 píše:Já mam Avast a AVG oboje free a no problemo

- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
No ja zkousim BitDefender total security 2008 a zatim v poho a taky cena za soft je rozumna(25 dolacu). Tohle mam jenom na zkousku,nebo u toho mozna zustanu,protoze uz 5 let pouzivam Nortona a jsem s nim maximalne spokojenej.
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
Fakt zadaramo? Tak co sem to stáhnul že to po mě chce pořád uživatelský jméno a heslo? I ta třetí verze je zadarmo?Hanuš píše:vzdyt NOD32 jede zadarmo a porad. S aktualizecemi zadne problemy.Ritchma píše:Sem měl nortona a teď mam NOD32, někde sem čet že dopad nejlíp, akorát mě štve ob den měnit ty údaje
firewall Kaspersky Anti-Hacker rovnez zadarmo

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Tak jenom neco malo o Bitdefendru. Jak to tak vypada,tak tento antivir je super v tom,ze mi vymazal craky pro ruzny software. Nahlasil ze v tom souboru je trojan a soubor vymazal. hehe.Tak uz ho nepouzivam hajzla.....
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp