Shanim MDF krouzky
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Shanim MDF krouzky
Nemate nekdo na sklade? potrebuju to na 13cm a 16,5cm repro do moji kary, u nas v UL to neni nikde mozne sehnat a to ani samotnou MDF desku abych si to sam vyriznul, i kdyz radsi uz bych rovnou hotovy 

- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Shanim MDF krouzky
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
dik pane, ale za 3 kila to si to radsi doma vyrezu ze dreva 

- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...to bude nejlepší...plotnu nemůžeš sehnat...musíš nad tím strávit určitý čas...a chtěl by jsi to za pade....milosh píše:dik pane, ale za 3 kila to si to radsi doma vyrezu ze dreva

No pokud by to byly presny na astru tak jsem ochotnej to za to dat, astrule to ma trosku specificky plechy pod reprakama a stejne bych mel praci s tim zrejme, Mi nerikej ze kdyz se jich dela rekneme 20ks ze vyroba nevyjde na 50, jsem ochotnej dat za ty 4ks tak ty 3 kila ale fakt ne skoro 6 kil za 4 kolecka 

- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
redukce aby jsi nemusel nic predelavat taky stojej penize ... http://www.stualarm.cz/produkt/10068-pl ... 95-165-mm/
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
ty prave mam ale nejsou uplne presny hlavne zadek, v nexii jsem mel mdf a to byl jinej zvuk 

no tak mi porad kde sezenu tu mdf desku a nejak se sabnem 

- Celica2.0GTI
plotna mdf se prodava v prirezu nejaky 5m ctverecnich takze preji prijemnej kup a praci ono to neni hop na kozu a je s toho kuzle taky je delam a vim ze je s tim drbacka potrebujes horni frezu ta neco stoji ty frezky do toho taky stoji penize prace neco stoji prostory neco stoji energie neco stoji doba kdy bylo pivo za korunu a rohlik za petnik jsou davno pryc
no já nevím, ale proč si kupovat celou desku, když mi stačí kus. Nevím jak to chodí jinde, ale byl jsem tu v MB ve dvou prodejnách materiálu a v obojím mi rádi nařezali potřebný rozměr a já si to pak jen poupravil.
Naposledy jsem byl zde http://www.drevoset.cz/
Naposledy jsem byl zde http://www.drevoset.cz/
PODPIS PODPIS PoDpIs
-
- Kontaktovat uživatele:
rger
eště aby si to se dřevem neuměl když sám si dřevo....soudím podle fotbalu v mimoníBobik píše:ona ta MDF není zrovna nejlevnější matroš![]()
já mám ve Fabce nějaký plastový redukce a jsou hrozný. Koupím MDF a vyřežu sám. V mládí jsem lepil z balzy letadýlka - tak to se dřevem jako umím
- Celica2.0GTI
no zalezi jak kde ale kdyz jdes do velkoobchodu tak se prodava celej prirez pokud mate nekde obchod kde ti narezou bud rad to ti rekne hodne lidi ze to je vyjimka
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Celica...napsal jsi to přesně v tom duchu jak jsem to myslel i já...i u nás prodávají pouze po plotně, která stojí cca 1100,- (18mm) a to ji musím i nějak dopravit domů (sama nechce)
Na míru neřežou.Prořez a zbytky se jen těžko někomu vyplatí.V OBI to taky praktikovali jen chvíli než na to přišli
Bez použití frézky bych chtěl vidět ty kroužky
Na míru neřežou.Prořez a zbytky se jen těžko někomu vyplatí.V OBI to taky praktikovali jen chvíli než na to přišli

Bez použití frézky bych chtěl vidět ty kroužky

Me jde o to abych to mohl pak vyriznout na tento tvar, myslite ze z tech originalu to bude ok? A hlavne me zajima jak se ty krouzky pridelavaj do dveri? do tech puvodnich der kde byly origos repro nebo musim vyvrtat novy diry?
- Přílohy
-
- dvere2.jpg (121.99 KiB) Zobrazeno 1148 x