cože jste vzali Toura a né gábrijó
BMW pokec sekce!!!
Moderátor: T-O-M
další minireport ze země BMW...tentokrát nic moc zajímavého,teda spíš kdybych ten příběh napsal,tak by jste nás měli za neskutečný dementy
... cesta byla suchá,místy mokrá,viditelnost celkem dobrá
pár úlovků:

všechno co je německý je cult

i Ford jede

spy foto... poprvý v životě jsem potkal něco takhle

a pro co že jsme to vubec jeli?

1700km za náma a všichni jsme spokojený
pár úlovků:

všechno co je německý je cult

i Ford jede

spy foto... poprvý v životě jsem potkal něco takhle

a pro co že jsme to vubec jeli?

1700km za náma a všichni jsme spokojený
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Re: BMW pokec sekce!!!
obtejden tam nejezdim,tenhle tejden tam jsem podruhý
a nikoho jsem neukecal,stačilo říct "nechceš se projet? všechno je placený ",normálně jezdim s bukvicema pro auta
a jaktože víš že jsem jeli přes cínovec?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
1240... leštěnej límec, 17'' a pujdou ne E34 M5
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
by mě zajímalo kdo a kde si nás tou dobou všiml,když jsme přes litvínov vubec nejeliTakeshi píše:protože jsem z Livínova a tady se jenom drbe a tak se dozvim prakticky cokoliv i co mě nezajímá :kdo kde s kym kolik![]()
až třeba budeš lejt v litvínově béňo u omv tak to taky budu vědět,tady mam všude strategicky rozmístěný lidi a ty si všimnou všeho,nechápu ale je to tak
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
mám takovej pocit že v jiným vlákně se lama zmiňoval otom že je rád za zimní pneu že se cestou na cinovec hodili. 
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
aha,tak tam jsem se nekoukal 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
prvni kdo se me zastal , mi budem kamaradiT-O-M píše:Kroci - nic si z těch posměšků nedělej, jim se zase smějou majitelé se 7er a 8er co mají dvanáctiválce pod kapotou a R6 neberou jako motor ale jako máloválec![]()
![]()
![]()
ale ne ja si ztoho nic nedelam, i kdyby mi kazdy rekl ze je to nejvetsi hnus a srac tak me se libi a je to muj mazlik, moje prvni BMW
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
hele tak to sme na tom stejne!Tak asi uz budeme tri kamaradi!.:Kroci:. píše:prvni kdo se me zastal , mi budem kamaradiT-O-M píše:Kroci - nic si z těch posměšků nedělej, jim se zase smějou majitelé se 7er a 8er co mají dvanáctiválce pod kapotou a R6 neberou jako motor ale jako máloválec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale ne ja si ztoho nic nedelam, i kdyby mi kazdy rekl ze je to nejvetsi hnus a srac tak me se libi a je to muj mazlik, moje prvni BMW
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
a udelame si bistro "u tri pratel"Venca Brody píše:hele tak to sme na tom stejne!Tak asi uz budeme tri kamaradi!.:Kroci:. píše:prvni kdo se me zastal , mi budem kamaradiT-O-M píše:Kroci - nic si z těch posměšků nedělej, jim se zase smějou majitelé se 7er a 8er co mají dvanáctiválce pod kapotou a R6 neberou jako motor ale jako máloválec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
vidis,uz ses priznal! je to ttvoje prvni bmw, pak uz to zacne, druhy bude sestivalec naka hyena a treti uz bude 2,5 vonavka, to je normalni, takhle se splhal v bmw zebricku skoro kazdej, vc me!.:Kroci:. píše:prvni kdo se me zastal , mi budem kamaradiT-O-M píše:Kroci - nic si z těch posměšků nedělej, jim se zase smějou majitelé se 7er a 8er co mají dvanáctiválce pod kapotou a R6 neberou jako motor ale jako máloválec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cabrio bukvice
hele a nevyhrozoval si jeste nedavno ze se ke coru vratis?máca píše:vidis,uz ses priznal! je to ttvoje prvni bmw, pak uz to zacne, druhy bude sestivalec naka hyena a treti uz bude 2,5 vonavka, to je normalni, takhle se splhal v bmw zebricku skoro kazdej, vc me!.:Kroci:. píše:prvni kdo se me zastal , mi budem kamaradiT-O-M píše:Kroci - nic si z těch posměšků nedělej, jim se zase smějou majitelé se 7er a 8er co mají dvanáctiválce pod kapotou a R6 neberou jako motor ale jako máloválec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale ne ja si ztoho nic nedelam, i kdyby mi kazdy rekl ze je to nejvetsi hnus a srac tak me se libi a je to muj mazlik, moje prvni BMWsewm mel 318i plastaka, pak corrada, pak 320i touringa pak sem ho predelal na 325 a pak sem si koupilmalzika kabro 320 a to predelal taky na 325i a toura zase spatky prekopal na 320, to stary staci, i tak s tim jezdi jak prase a dava mu co proto,znali by mohli vypravet,ze?
jinak mam na tebe dotazek ale to vyresime na icq
Jakýpak Corrado, vopovaž se. Max. jako druhý auto. Před tourem jsem o VR6 dost přemýšlel, ale nakonec byla jasná volba. Nicméně zařídit bych si to jednou chtěl. Takže na zkoušku bys s tim přijet mohl, toť ale všemáca píše:vratim se k corru, to priznam klidnei na bmw forujinak dotaz tusim, ze bude jakudelat ze 4valce 6tivalec
ne, jentak rejpu, pak se ozvi
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
abych se přiznal tak o corru jsem taky hodně přemejšlel,ale VR6 byla mimo moje cenové možnosti a chtěl jsem 6válců,tak bmw bylo jasnou volbou
E34 vs. cabro
cabro vyhrálo
a do kruhu kombíků se asi přidam,protože zjišťuju že na normální ježdění je mi cabra moc líto,jsem očekával že toho nenajedu tolik a neuvědomil jsem si že Fakan byl hltač kilometrů,tak logicky to další bude taky a od půlky ledna co je cabro na notách jsem najel přes 2000km a to jsem se omezoval
takže šetřim na toura,ale bílýho a stačí mi 1,8 a nebo naftu,ale corro si stejně jednou kopim 
a do kruhu kombíků se asi přidam,protože zjišťuju že na normální ježdění je mi cabra moc líto,jsem očekával že toho nenajedu tolik a neuvědomil jsem si že Fakan byl hltač kilometrů,tak logicky to další bude taky a od půlky ledna co je cabro na notách jsem najel přes 2000km a to jsem se omezoval
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
tweety v corru te klidne necham svezt, ale nevim, jestli to bude zrovna veruna, jako tu bych chtel taky, ale vic me zase laka G60, s tou se daji vymejslet pekny veci,precijen je to preplnovany auto a nebo se udela kompromis a udela se vr6 s preplnovanim, ale jedine vr6 2,9, ta2,8 je slaba a o nicem 
cabrio bukvice