Vyčištění vstřikovacího ventilu - Multec

Moderátoři: Berry, m.artty

Odpovědět
kubi
Kontaktovat uživatele:

Vyčištění vstřikovacího ventilu - Multec

Příspěvek od kubi »

Tak včera jsme byli měnit rozvody a co se nedovim :-) Prý je i ten druhý krokáč co tam mám v prdelce a další problém je prý v zasviněném vstřikování - prej je zaprasená a proto to dělá psí kusy, občas to vynechá hůř táhne a tak tak se ptám:
1) vyplatí se kupovat takové ty Liqui Molly a podobné sračky na dekarbonizaci nebo to je lepší rozebrat

2) Doma to ani náhodou nerozeberu. Jednak protože bych to sám nedal do kupy :-D a jednak bydlím v centru v bytě. Čili jestli jste si to nehcali někdo dělat tak co to + - stojí. Jde jen o to vyčistit celý vstřikovací ventil Multec + co k tomu patří... Je tam snad nějaký těsnění tak to taky asi vyměnit ale nemám odhad esli to může trvat dvě nebo 20 hodin...

3) Rád bych rozpoutal diskuzi na téma SVÍČKY... Už jsem vyzkoušel v Oplíkovi troje tak asi tolik: Champoinky - měly něco za sebou ale jelo to s nima dost dobře, pak jsem risknul
Brisky a jelo to hůř než horské kolo do kopce - cukání, naprostá NEreakce na plyn - šlápl sem na plyn a nic nic nic a cuk a jelo to. Řvalo to, žralo to... :-(

A teď jsem koupil na radu mechoše NGK V-Line tak jsem zvědav - ještě jsem s nima skoro nejel - jen cca kilák ale přišlo mi že to jede jak z praku orpoti Brisk ;-)
Co vy? Co máte a co doporučujete??

Jinak sorry za takhle dlouhý téma ale třeba to tu ještě o trošku víc oživíme páč naši Oplíci si pozornost zaslouží 8) 8)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Píček

Re: Vyčištění vstřikovacího ventilu - Multec

Příspěvek od Píček »

:shock: jejda, rozvody, tak to ti asi radit nebudu. Naposled kdyz sem si je delal tak me pak oprava stala 17 000Kc. Nevimenil sem vodni pumpu, ta se kousla a motor se potkal :?:

kubi
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyčištění vstřikovacího ventilu - Multec

Příspěvek od kubi »

Píček píše::shock: jejda, rozvody, tak to ti asi radit nebudu. Naposled kdyz sem si je delal tak me pak oprava stala 17 000Kc. Nevimenil sem vodni pumpu, ta se kousla a motor se potkal :?:
:shock: tjn právě z tohoto důvodu ( a z důvodu že jsem nevěděl co tam je za řemen - DAYCO - :-( ) tak sem přikročil k výměně, i když mám (prý) NEpotkávací motor. Aspon mi to tvrdil člen kadett.cz kterému se stalo to co tobě akorát se mu ta pumpa kousla 2-3x za sebou a oholila mu rozvody - prý mu snad plaval v oběhu nějaký plíšek co dycky připlaval kousnul pumpu a plaval do pýče :-D hajzlík....
No chtěl jsem koupit kola ale vidím že asi prve dám do kupy endžín a saspenšn :-D Takže směle do toho a bankovní konto je hotovo :lol:

spodli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spodli »

Kubi.tohle by ti mělo pomoc podle toho jsem to dělal já a v poho
http://www.gm-club.cz/navody-opel/vycis ... ilu-a-sani
Bmw E36 323i coupe
Opel Astra F, rv. 96, x16szr

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Díky paráda... Krokáč to je zmetek ten asi koupím nový, ale právě vlivem toho, jak byl ten krokáč v prdeli bylo třeba autu dávat plný knedlík aby jelo tak to bude chtít asi důkladně vyčistit. Takto dopadly ty slavné Břisky.... už nikdy... v pozadí nové kusy :-D
Přílohy
DSC00094.JPG
DSC00094.JPG (110.18 KiB) Zobrazeno 995 x

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“