jj...ale potáhne se to s nima ještě aspoň 50 let dokud nevymře současná generace pomlouvačů...Pet píše:je pravda , že u ČPP byl problém s likvidacemi., ale to už je rok a půl zpět. Vyměnili celý management a o dost zlepšili služby.
Povinné ručení
Moderátor: Idaho
Re: Povinné ručení
Jde Vám jen o to udělat kšeft, ke kterému Vám dopomůže ČPP prostřednictvím svého pojištění, tak tu na ně pějete chválu. Na neštěstí s ČPP musim komunikovat takřka denně. Ono stačí porovnat komunikaci přes telefon s ČPP a s jinýma pojišťovnama. Ať volám do Phy, či do Brna dycky mám pocit že je otravuji ač mám vystupování více než sklušné. Stalo se mi i to že mi nechtěli sdělit informace o bonusech, že pry na to nemám právo. Tak kde jsme. K osobnímu jednání se snad ani nebudu vyjadřovat. Je veřejně známé, že v ČPP dělá takovej pojišťováckej odpad, tj. pojištováci vyhozeni z konkurenčních pojišťoven. Můžete namítat, že s pojišťovnou komunikovat není třeba, ale až dojde k poj. události, tak hodně štěstí a pevných nervů. Ono nejlevnější neni vždy nejlepší.Šubi píše:jj...ale potáhne se to s nima ještě aspoň 50 let dokud nevymře současná generace pomlouvačů...Pet píše:je pravda , že u ČPP byl problém s likvidacemi., ale to už je rok a půl zpět. Vyměnili celý management a o dost zlepšili služby.
zajímavý... ta pani z pojišťovny která "má na starosti" moje smlouvy je naprosto v pohodě ty pojišťováckej odpadehonzeeek píše:Jde Vám jen o to udělat kšeft, ke kterému Vám dopomůže ČPP prostřednictvím svého pojištění, tak tu na ně pějete chválu. Na neštěstí s ČPP musim komunikovat takřka denně. Ono stačí porovnat komunikaci přes telefon s ČPP a s jinýma pojišťovnama. Ať volám do Phy, či do Brna dycky mám pocit že je otravuji ač mám vystupování více než sklušné. Stalo se mi i to že mi nechtěli sdělit informace o bonusech, že pry na to nemám právo. Tak kde jsme. K osobnímu jednání se snad ani nebudu vyjadřovat. Je veřejně známé, že v ČPP dělá takovej pojišťováckej odpad, tj. pojištováci vyhozeni z konkurenčních pojišťoven. Můžete namítat, že s pojišťovnou komunikovat není třeba, ale až dojde k poj. události, tak hodně štěstí a pevných nervů. Ono nejlevnější neni vždy nejlepší.Šubi píše:jj...ale potáhne se to s nima ještě aspoň 50 let dokud nevymře současná generace pomlouvačů...Pet píše:je pravda , že u ČPP byl problém s likvidacemi., ale to už je rok a půl zpět. Vyměnili celý management a o dost zlepšili služby.

Až začneš komunikovat s více lidmi od ČPP a nejen s jednou paní, tak až pak se budeš moci vyjádřit k tomu, co jsem napsal.Šubi píše:zajímavý... ta pani z pojišťovny která "má na starosti" moje smlouvy je naprosto v pohodě ty pojišťováckej odpade

EDIT: koukám že ve ČT Ti bude dvacet, to budeš zajisté protřelým pojišťovacím zprostředkovatelem, znalým poměrů a lidí v jiných pojišťovnách. Vše nejlepší ke kulatinám kolego
Honzeeku ja se nepovazuji za pojistovackej odpad a jestli snima komunikujes tak jak komunikujes tady, tak se divim ze se s tebou vůbec baví!honzeeek píše:Až začneš komunikovat s více lidmi od ČPP a nejen s jednou paní, tak až pak se budeš moci vyjádřit k tomu, co jsem napsal.Šubi píše:zajímavý... ta pani z pojišťovny která "má na starosti" moje smlouvy je naprosto v pohodě ty pojišťováckej odpade
EDIT: koukám že ve ČT Ti bude dvacet, to budeš zajisté protřelým pojišťovacím zprostředkovatelem, znalým poměrů a lidí v jiných pojišťovnách. Vše nejlepší ke kulatinám kolego

mirek
Ja Vám do toho už klavírovat nebudu, to co zde píši není z doslechu nýbrž z praxe. ČPP stoji za prd a každý rozumný pojišťovací zprostředkovatel, který má pro klienta možnost výberu v první fázi zavrhne vybrané pojišťovny, mezi kterými je i slavná ČPP.MirekG píše: Honzeeku ja se nepovazuji za pojistovackej odpad a jestli snima komunikujes tak jak komunikujes tady, tak se divim ze se s tebou vůbec baví!
,,Kolektiv " ČPP se skládá z lidí vyhozených z jiných pojišťoven, těch co se jinak nikde neuplatní a v neposlední řadě z nově začínajících poj. zprostředkovatelů, kteří se bijí za svého chlebodárce. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
A za co ty se považuješ je mi opravdu jedno

Stačí že prodáváš ČPP

že by jsi měl u ostatních vyšší provize?honzeeek píše:Ja Vám do toho už klavírovat nebudu, to co zde píši není z doslechu nýbrž z praxe. ČPP stoji za prd a každý rozumný pojišťovací zprostředkovatel, který má pro klienta možnost výberu v první fázi zavrhne vybrané pojišťovny, mezi kterými je i slavná ČPP.MirekG píše: Honzeeku ja se nepovazuji za pojistovackej odpad a jestli snima komunikujes tak jak komunikujes tady, tak se divim ze se s tebou vůbec baví!
,,Kolektiv " ČPP se skládá z lidí vyhozených z jiných pojišťoven, těch co se jinak nikde neuplatní a v neposlední řadě z nově začínajících poj. zprostředkovatelů, kteří se bijí za svého chlebodárce. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
A za co ty se považuješ je mi opravdu jedno![]()
Stačí že prodáváš ČPP

Chlapče umíš číst? Přečti si toto téma ještě jednou a důvod proč ČPP ne, tam najdeš. Není to o provizi, u ČPP mám dokonce vyšší, ale neudělám ji. Na zbohatnutí jsou jiné produkty, povinné ručení určitě neŠubi píše:že by jsi měl u ostatních vyšší provize?

Už mě začínáš srát VOLE! Kdybych chtěl zbohatnout tak nedělám ušmudlané povinné ručení! Já to dělám jako hobby pro své blízké aby uštřily a ty si dělej co chceš! Nikdy neklesnu tak hluboko abych lidi prosil o milost aby si u mě pojistlili domeček nebo kulnu na drivi abych z toho mel 500 korun!honzeeek píše:Chlapče umíš číst? Přečti si toto téma ještě jednou a důvod proč ČPP ne, tam najdeš. Není to o provizi, u ČPP mám dokonce vyšší, ale neudělám ji. Na zbohatnutí jsou jiné produkty, povinné ručení určitě neŠubi píše:že by jsi měl u ostatních vyšší provize?
Jsi hloupy kluk
mirek

taky se snažím známejm ušetřit
Vystydni nerve a komunikuj alespoň trošku na urovni, ne jak nějaký dlaždič. Reagoval jsem na člena s nickem Šubi.MirekG píše: Už mě začínáš srát VOLE! Kdybych chtěl zbohatnout tak nedělám ušmudlané povinné ručení! Já to dělám jako hobby pro své blízké aby uštřily a ty si dělej co chceš! Nikdy neklesnu tak hluboko abych lidi prosil o milost aby si u mě pojistlili domeček nebo kulnu na drivi abych z toho mel 500 korun!
Jsi hloupy kluk
-Ja zase neklesnu tak hluboko abych dělal pro ČPP a ještě to veřejně psal na internet. Myslím že tu srší hloupost z někoho jiného

honzeeek píše:Jde Vám jen o to udělat kšeft, ke kterému Vám dopomůže ČPP prostřednictvím svého pojištění, tak tu na ně pějete chválu. Na neštěstí s ČPP musim komunikovat takřka denně. Ono stačí porovnat komunikaci přes telefon s ČPP a s jinýma pojišťovnama. Ať volám do Phy, či do Brna dycky mám pocit že je otravuji ač mám vystupování více než sklušné. Stalo se mi i to že mi nechtěli sdělit informace o bonusech, že pry na to nemám právo. Tak kde jsme. K osobnímu jednání se snad ani nebudu vyjadřovat. Je veřejně známé, že v ČPP dělá takovej pojišťováckej odpad, tj. pojištováci vyhozeni z konkurenčních pojišťoven. Můžete namítat, že s pojišťovnou komunikovat není třeba, ale až dojde k poj. události, tak hodně štěstí a pevných nervů. Ono nejlevnější neni vždy nejlepší.Šubi píše:jj...ale potáhne se to s nima ještě aspoň 50 let dokud nevymře současná generace pomlouvačů...Pet píše:je pravda , že u ČPP byl problém s likvidacemi., ale to už je rok a půl zpět. Vyměnili celý management a o dost zlepšili služby.
Hm nechci Ti kazit iluze,ale mám v portfoliu cca 40 společností.
A taky mám hafo klientů, kteří jsou s POV u ČPP nadmíru spokojeni- a upozorňuju, že ho měli ještě dřív, než jsme spolu začali spolupracovat a po mně chtějí,abych jim tam přihodila další auto nebo poupravila smlouvu.
TAkže to asi bude věc názoru a jednání....
sry za ot ale právě jsem si ověřil "jednání na úrovni" v ČP když jsem vypovídal POV....
co ty hajzlové zkusí na klienta, kterej se nevyzná to je hnus
Mě iluze rozhodně nekazíš. Je faktem, že komunikace s pražskou ČPP byla o něco lepší, než s brněnskou ag, ale i tak ve srovnání s jinými pojišťovnamy nic moc. Pokud máš v ČPP přátele, či známé, je jasné že jednání bude na jiné úrovni, než když se baví s ,,nějakým makléřem" který zrovna nevolá, nebo se na agenturu nestavuje z toho důvodu, že chce uzavřít nový obchod, nýbrž chce dořešit poj. událost či vystavení bonusu. Taky mě štve řešit poj. události, ze kterých nic nemám, jen zabitej čas a ve finale možna spokojenýho klienta, ale ke klientovi se chovám za každých okolností slušně a né že ani nedokáží odpovědět na pozdrav když odcházíš z kanceláře ČPP. Dovolat se na jejich linku určenou makléřum je taky o nervy, paní vždy moooc příjemná. Už ten styl jednání ,,co zase chcete" mne znechutí nehorázným zpusobem.Pet píše:Hm nechci Ti kazit iluze,ale mám v portfoliu cca 40 společností.
A taky mám hafo klientů, kteří jsou s POV u ČPP nadmíru spokojeni- a upozorňuju, že ho měli ještě dřív, než jsme spolu začali spolupracovat a po mně chtějí,abych jim tam přihodila další auto nebo poupravila smlouvu.
TAkže to asi bude věc názoru a jednání....

Ale jinak je ČPP naprosto super a všichni v mém okolí co uděli tu hloupost a uzavřeli u nich pojištění, jsou naprosto spokojeni

Ty máš takovou zkušenost s ČP, ja s ČPP...Šubi píše:sry za ot ale právě jsem si ověřil "jednání na úrovni" v ČP když jsem vypovídal POV....
s českou máme taky blbý zkušenostihonzeeek píše:Ty máš takovou zkušenost s ČP, ja s ČPP...Šubi píše:sry za ot ale právě jsem si ověřil "jednání na úrovni" v ČP když jsem vypovídal POV....

dalo by se jen připojištění čelního skla? Povinný mám u čsob. Díky
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
Pokud po 5ti letech nebo kdykoliv od této nabídky odejdeš tak ti zůstávájí bonusy které sis sebou přinesl, jinak těch -40% které dávám z ceny dolů je jako sleva ne jako bonus takže i když se vymeteš, tak pořád budeš platit stejně...Mirda píše:Jak je to s bonusy za jízdu bez nehod??Jen se tak ptám
mirek
Je tu Listopad, ideální čas ke změně pojišťovny
Od nového roku budou zcela nové ceny, proto uzavřete pojištění již dnes aby jste se již dnes měli lépe než zítra, včera... :!:
Nabízím pov. ručení pro osobní automobily se 40% slevou!
Jedná se o ČPP - česká podnikatelská pojišťovna
Kdo by měl zájem o uzavření pojistky nechť mne kontaktuje v SZ nebo mailem na grasar-ibs@seznam.cz
Pro orientaci uvedu základní sazbu a cenu, která je po slevě!
Osobní automobil do celkové hmotnosti 3500kg se zdvihovým objemem válců motoru:
_________________SPECIÁL PLUS____SPECIÁL PLUS
---------------------------základní sazba----------po slevě
:arrow: do 1000ccm................2645,-.....................1587,-
:arrow: 1000-1250ccm............3520,-.....................2112,-
:arrow: 1250-1350ccm............3850,-.....................2310,-
:arrow: 1350-1650ccm............4980,-.....................2988,-
:arrow: 1650-1850ccm............5450,-.....................3270,-
:arrow: 1850-2000ccm............8400,-.....................5040,-
:arrow: 2000-2500ccm............8915,-.....................5349,-
:arrow: nad 2500ccm.............11850,-....................7110,-
:arrow: připojištění čelního skla (plnění 15000,-) - spoluúčast 500,-
je za 400,- ročně!!..
Na havarijní pojištění sleva 50%!!
Od nového roku budou zcela nové ceny, proto uzavřete pojištění již dnes aby jste se již dnes měli lépe než zítra, včera... :!:
Nabízím pov. ručení pro osobní automobily se 40% slevou!
Jedná se o ČPP - česká podnikatelská pojišťovna
Kdo by měl zájem o uzavření pojistky nechť mne kontaktuje v SZ nebo mailem na grasar-ibs@seznam.cz
Pro orientaci uvedu základní sazbu a cenu, která je po slevě!
Osobní automobil do celkové hmotnosti 3500kg se zdvihovým objemem válců motoru:
_________________SPECIÁL PLUS____SPECIÁL PLUS
---------------------------základní sazba----------po slevě
:arrow: do 1000ccm................2645,-.....................1587,-
:arrow: 1000-1250ccm............3520,-.....................2112,-
:arrow: 1250-1350ccm............3850,-.....................2310,-
:arrow: 1350-1650ccm............4980,-.....................2988,-
:arrow: 1650-1850ccm............5450,-.....................3270,-
:arrow: 1850-2000ccm............8400,-.....................5040,-
:arrow: 2000-2500ccm............8915,-.....................5349,-
:arrow: nad 2500ccm.............11850,-....................7110,-
:arrow: připojištění čelního skla (plnění 15000,-) - spoluúčast 500,-