Povinné ručení

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Šubi
Kontaktovat uživatele:

Re: Povinné ručení

Příspěvek od Šubi »

Pet píše:je pravda , že u ČPP byl problém s likvidacemi., ale to už je rok a půl zpět. Vyměnili celý management a o dost zlepšili služby.
jj...ale potáhne se to s nima ještě aspoň 50 let dokud nevymře současná generace pomlouvačů...

Tipo

Příspěvek od Tipo »

Matal:A až Vám někdo auto naboří,tak vymáhat pojistné plnění můžete na hlavním nádraží..jako ČPP opravdu ne..

Co má stím společný,když tě někdo naboří? To by on musel být u ČPP.A když neboříš ty do někoho,tak at si to s tvou pojištovnou vyřídí.
Jinak jako Pet 8)
db Drag Racing
DRUHÝ VÍCEMISTR ČR 2007
Street A
www.ahifi.cz
www.dld-team.estranky.cz

honzeeek

Příspěvek od honzeeek »

Šubi píše:
Pet píše:je pravda , že u ČPP byl problém s likvidacemi., ale to už je rok a půl zpět. Vyměnili celý management a o dost zlepšili služby.
jj...ale potáhne se to s nima ještě aspoň 50 let dokud nevymře současná generace pomlouvačů...
Jde Vám jen o to udělat kšeft, ke kterému Vám dopomůže ČPP prostřednictvím svého pojištění, tak tu na ně pějete chválu. Na neštěstí s ČPP musim komunikovat takřka denně. Ono stačí porovnat komunikaci přes telefon s ČPP a s jinýma pojišťovnama. Ať volám do Phy, či do Brna dycky mám pocit že je otravuji ač mám vystupování více než sklušné. Stalo se mi i to že mi nechtěli sdělit informace o bonusech, že pry na to nemám právo. Tak kde jsme. K osobnímu jednání se snad ani nebudu vyjadřovat. Je veřejně známé, že v ČPP dělá takovej pojišťováckej odpad, tj. pojištováci vyhozeni z konkurenčních pojišťoven. Můžete namítat, že s pojišťovnou komunikovat není třeba, ale až dojde k poj. události, tak hodně štěstí a pevných nervů. Ono nejlevnější neni vždy nejlepší.

Šubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šubi »

honzeeek píše:
Šubi píše:
Jde Vám jen o to udělat kšeft, ke kterému Vám dopomůže ČPP prostřednictvím svého pojištění, tak tu na ně pějete chválu. Na neštěstí s ČPP musim komunikovat takřka denně. Ono stačí porovnat komunikaci přes telefon s ČPP a s jinýma pojišťovnama. Ať volám do Phy, či do Brna dycky mám pocit že je otravuji ač mám vystupování více než sklušné. Stalo se mi i to že mi nechtěli sdělit informace o bonusech, že pry na to nemám právo. Tak kde jsme. K osobnímu jednání se snad ani nebudu vyjadřovat. Je veřejně známé, že v ČPP dělá takovej pojišťováckej odpad, tj. pojištováci vyhozeni z konkurenčních pojišťoven. Můžete namítat, že s pojišťovnou komunikovat není třeba, ale až dojde k poj. události, tak hodně štěstí a pevných nervů. Ono nejlevnější neni vždy nejlepší.
zajímavý... ta pani z pojišťovny která "má na starosti" moje smlouvy je naprosto v pohodě ty pojišťováckej odpade :lol:

honzeeek

Příspěvek od honzeeek »

Šubi píše:zajímavý... ta pani z pojišťovny která "má na starosti" moje smlouvy je naprosto v pohodě ty pojišťováckej odpade :lol:
Až začneš komunikovat s více lidmi od ČPP a nejen s jednou paní, tak až pak se budeš moci vyjádřit k tomu, co jsem napsal. :wink:

EDIT: koukám že ve ČT Ti bude dvacet, to budeš zajisté protřelým pojišťovacím zprostředkovatelem, znalým poměrů a lidí v jiných pojišťovnách. Vše nejlepší ke kulatinám kolego

MirekG

Příspěvek od MirekG »

honzeeek píše:
Šubi píše:zajímavý... ta pani z pojišťovny která "má na starosti" moje smlouvy je naprosto v pohodě ty pojišťováckej odpade :lol:
Až začneš komunikovat s více lidmi od ČPP a nejen s jednou paní, tak až pak se budeš moci vyjádřit k tomu, co jsem napsal. :wink:

EDIT: koukám že ve ČT Ti bude dvacet, to budeš zajisté protřelým pojišťovacím zprostředkovatelem, znalým poměrů a lidí v jiných pojišťovnách. Vše nejlepší ke kulatinám kolego
Honzeeku ja se nepovazuji za pojistovackej odpad a jestli snima komunikujes tak jak komunikujes tady, tak se divim ze se s tebou vůbec baví! :lol:
mirek

honzeeek

Příspěvek od honzeeek »

MirekG píše: Honzeeku ja se nepovazuji za pojistovackej odpad a jestli snima komunikujes tak jak komunikujes tady, tak se divim ze se s tebou vůbec baví! :lol:
Ja Vám do toho už klavírovat nebudu, to co zde píši není z doslechu nýbrž z praxe. ČPP stoji za prd a každý rozumný pojišťovací zprostředkovatel, který má pro klienta možnost výberu v první fázi zavrhne vybrané pojišťovny, mezi kterými je i slavná ČPP.

,,Kolektiv " ČPP se skládá z lidí vyhozených z jiných pojišťoven, těch co se jinak nikde neuplatní a v neposlední řadě z nově začínajících poj. zprostředkovatelů, kteří se bijí za svého chlebodárce. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.

A za co ty se považuješ je mi opravdu jedno :)
Stačí že prodáváš ČPP :lol:

MirekG

Příspěvek od MirekG »

Myslím že nemáš pravdu akorát mi tu zajebáváš téma!
mirek

honzeeek

Příspěvek od honzeeek »

MirekG píše:Myslím že nemáš pravdu akorát mi tu zajebáváš téma!
Antireklama je nejlepší reklama a navíc lidi maji pravo slyšet i jinčí pohled na věc, nemysliš?

MirekG

Příspěvek od MirekG »

dobře myslím že lidi si udělají svůj názor sami.
mirek

Šubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šubi »

honzeeek píše:
MirekG píše: Honzeeku ja se nepovazuji za pojistovackej odpad a jestli snima komunikujes tak jak komunikujes tady, tak se divim ze se s tebou vůbec baví! :lol:
Ja Vám do toho už klavírovat nebudu, to co zde píši není z doslechu nýbrž z praxe. ČPP stoji za prd a každý rozumný pojišťovací zprostředkovatel, který má pro klienta možnost výberu v první fázi zavrhne vybrané pojišťovny, mezi kterými je i slavná ČPP.

,,Kolektiv " ČPP se skládá z lidí vyhozených z jiných pojišťoven, těch co se jinak nikde neuplatní a v neposlední řadě z nově začínajících poj. zprostředkovatelů, kteří se bijí za svého chlebodárce. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.

A za co ty se považuješ je mi opravdu jedno :)
Stačí že prodáváš ČPP :lol:
že by jsi měl u ostatních vyšší provize? :?:

honzeeek

Příspěvek od honzeeek »

Šubi píše:že by jsi měl u ostatních vyšší provize? :?:
Chlapče umíš číst? Přečti si toto téma ještě jednou a důvod proč ČPP ne, tam najdeš. Není to o provizi, u ČPP mám dokonce vyšší, ale neudělám ji. Na zbohatnutí jsou jiné produkty, povinné ručení určitě ne :lol:

MirekG

Příspěvek od MirekG »

honzeeek píše:
Šubi píše:že by jsi měl u ostatních vyšší provize? :?:
Chlapče umíš číst? Přečti si toto téma ještě jednou a důvod proč ČPP ne, tam najdeš. Není to o provizi, u ČPP mám dokonce vyšší, ale neudělám ji. Na zbohatnutí jsou jiné produkty, povinné ručení určitě ne :lol:
Už mě začínáš srát VOLE! Kdybych chtěl zbohatnout tak nedělám ušmudlané povinné ručení! Já to dělám jako hobby pro své blízké aby uštřily a ty si dělej co chceš! Nikdy neklesnu tak hluboko abych lidi prosil o milost aby si u mě pojistlili domeček nebo kulnu na drivi abych z toho mel 500 korun!
Jsi hloupy kluk
mirek

Šubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šubi »

:lol: nevim na koho to bylo ale proti nikomu jsem tady nic neřekl...
taky se snažím známejm ušetřit

honzeeek

Příspěvek od honzeeek »

MirekG píše: Už mě začínáš srát VOLE! Kdybych chtěl zbohatnout tak nedělám ušmudlané povinné ručení! Já to dělám jako hobby pro své blízké aby uštřily a ty si dělej co chceš! Nikdy neklesnu tak hluboko abych lidi prosil o milost aby si u mě pojistlili domeček nebo kulnu na drivi abych z toho mel 500 korun!
Jsi hloupy kluk
Vystydni nerve a komunikuj alespoň trošku na urovni, ne jak nějaký dlaždič. Reagoval jsem na člena s nickem Šubi.

-Ja zase neklesnu tak hluboko abych dělal pro ČPP a ještě to veřejně psal na internet. Myslím že tu srší hloupost z někoho jiného :)

MirekG

Příspěvek od MirekG »

dobře nech si svá moudra
já si nechám svá
mirek

Pet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pet »

honzeeek píše:
Šubi píše:

Hm nechci Ti kazit iluze,ale mám v portfoliu cca 40 společností.
A taky mám hafo klientů, kteří jsou s POV u ČPP nadmíru spokojeni- a upozorňuju, že ho měli ještě dřív, než jsme spolu začali spolupracovat a po mně chtějí,abych jim tam přihodila další auto nebo poupravila smlouvu.

TAkže to asi bude věc názoru a jednání....

Šubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šubi »

sry za ot ale právě jsem si ověřil "jednání na úrovni" v ČP když jsem vypovídal POV....
co ty hajzlové zkusí na klienta, kterej se nevyzná to je hnus

honzeeek

Příspěvek od honzeeek »

Pet píše:Hm nechci Ti kazit iluze,ale mám v portfoliu cca 40 společností.
A taky mám hafo klientů, kteří jsou s POV u ČPP nadmíru spokojeni- a upozorňuju, že ho měli ještě dřív, než jsme spolu začali spolupracovat a po mně chtějí,abych jim tam přihodila další auto nebo poupravila smlouvu.

TAkže to asi bude věc názoru a jednání....
Mě iluze rozhodně nekazíš. Je faktem, že komunikace s pražskou ČPP byla o něco lepší, než s brněnskou ag, ale i tak ve srovnání s jinými pojišťovnamy nic moc. Pokud máš v ČPP přátele, či známé, je jasné že jednání bude na jiné úrovni, než když se baví s ,,nějakým makléřem" který zrovna nevolá, nebo se na agenturu nestavuje z toho důvodu, že chce uzavřít nový obchod, nýbrž chce dořešit poj. událost či vystavení bonusu. Taky mě štve řešit poj. události, ze kterých nic nemám, jen zabitej čas a ve finale možna spokojenýho klienta, ale ke klientovi se chovám za každých okolností slušně a né že ani nedokáží odpovědět na pozdrav když odcházíš z kanceláře ČPP. Dovolat se na jejich linku určenou makléřum je taky o nervy, paní vždy moooc příjemná. Už ten styl jednání ,,co zase chcete" mne znechutí nehorázným zpusobem. :roll:

Ale jinak je ČPP naprosto super a všichni v mém okolí co uděli tu hloupost a uzavřeli u nich pojištění, jsou naprosto spokojeni :hlazeni

honzeeek

Příspěvek od honzeeek »

Šubi píše:sry za ot ale právě jsem si ověřil "jednání na úrovni" v ČP když jsem vypovídal POV....
Ty máš takovou zkušenost s ČP, ja s ČPP...

Neluška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neluška »

honzeeek píše:
Šubi píše:sry za ot ale právě jsem si ověřil "jednání na úrovni" v ČP když jsem vypovídal POV....
Ty máš takovou zkušenost s ČP, ja s ČPP...
s českou máme taky blbý zkušenosti :?: asi tam zaměstnávaj semý negramotný trotly co nedokážou pochopit jednoduchej úkol.... ale to by bylo na dlouho no

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

jednejte slušně, nebo vám to zamknu
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

MirekG

Příspěvek od MirekG »

up :wink:
mirek

Rendis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendis »

dalo by se jen připojištění čelního skla? Povinný mám u čsob. Díky
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P

Mirda

Příspěvek od Mirda »

Jak je to s bonusy za jízdu bez nehod?? :D Jen se tak ptám :wink:
G3 Variant 1,9 TDi Fratelli Bosio Sprint 764, EGR off Obrázek

MirekG

Příspěvek od MirekG »

Mirda píše:Jak je to s bonusy za jízdu bez nehod?? :D Jen se tak ptám :wink:
Pokud po 5ti letech nebo kdykoliv od této nabídky odejdeš tak ti zůstávájí bonusy které sis sebou přinesl, jinak těch -40% které dávám z ceny dolů je jako sleva ne jako bonus takže i když se vymeteš, tak pořád budeš platit stejně...
mirek

MirekG

Příspěvek od MirekG »

:deejay: Stále aktuální
mirek

MirekG

Příspěvek od MirekG »

Je tu Listopad, ideální čas ke změně pojišťovny

Od nového roku budou zcela nové ceny, proto uzavřete pojištění již dnes aby jste se již dnes měli lépe než zítra, včera... :!:

Nabízím pov. ručení pro osobní automobily se 40% slevou!
Jedná se o ČPP - česká podnikatelská pojišťovna

Kdo by měl zájem o uzavření pojistky nechť mne kontaktuje v SZ nebo mailem na grasar-ibs@seznam.cz

Pro orientaci uvedu základní sazbu a cenu, která je po slevě!

Osobní automobil do celkové hmotnosti 3500kg se zdvihovým objemem válců motoru:
_________________SPECIÁL PLUS____SPECIÁL PLUS
---------------------------základní sazba----------po slevě
:arrow: do 1000ccm................2645,-.....................1587,-
:arrow: 1000-1250ccm............3520,-.....................2112,-
:arrow: 1250-1350ccm............3850,-.....................2310,-
:arrow: 1350-1650ccm............4980,-.....................2988,-
:arrow: 1650-1850ccm............5450,-.....................3270,-
:arrow: 1850-2000ccm............8400,-.....................5040,-
:arrow: 2000-2500ccm............8915,-.....................5349,-
:arrow: nad 2500ccm.............11850,-....................7110,-

:arrow: připojištění čelního skla (plnění 15000,-) - spoluúčast 500,-