tak zasrané ještě nebylo

Pak jsem to dal dopucu.....

...ale jsem prostě smolař. Jen jsem vyjel z myčky tak začlo chcat a musel jsem jet něco vyřídit. Jediná cesta tam rozkopaná takže je to zase tak jak předtim.
Fakt to nemá cenu umývat.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
jeste ze to byla jen mycka ... kdyby se to mylo rucne tak to nasere vicRolljoin píše:...ale jsem prostě smolař. Jen jsem vyjel z myčky tak začlo chcat a musel jsem jet něco vyřídit. Jediná cesta tam rozkopaná takže je to zase tak jak předtim.
Fakt to nemá cenu umývat.
jj chce to poladit, hlavne to kolem te nadrze ale jinak pohodaMirek999 píše:modry.neon:Jeste to povarit okolo nadrze,jine kola a myslim,ze bude libivej
nee , 1.8GT benzínMirek999 píše:V nafte?
"trochu"Vasekk píše:Trochu lezou ven
Šubi píše:něco ti tam chybí
ale jinak pěkný báwo, i když já bych odmračil ledvinymáca píše:Šubi píše:něco ti tam chybími povidej, uz mam dva mesice objednanej naraznik a porat jaksi nejde
ale aspon sem to striknul krupetem, at to tak nebyje do oci
kola asi neprodam, pac uz me vysli na tolik, ze by mi to nikdo nezaplatil, ale zkus to po sezone, precijen mam kazdou sezonu novy, tak se treba uvidi
taky se divim me se ta predkozka nelibi , ale je to vec majitelemilosh píše:m by zajimalo co to je za modu tam davat vsude tu kuzicku
nevim jestli sou to ty u rakovnika, ale jsou to ty kde maji to muzeum sportovnich autMirek999 píše:Máca:Si byl v Lánech u Rakovnika?
to je moda z nemeckamilosh píše:m by zajimalo co to je za modu tam davat vsude tu kuzicku
Moje řečŠubi píše: i když já bych odmračil ledviny
ale zas takhle je to hezky nasrany kdyz to vidis v zrcatku zasebouPernick píše:Moje řečŠubi píše: i když já bych odmračil ledvinya navíc, jak tam máš tu kožku, tak to hrozně bije do očí
(myslím tu lištu)
Ale jinak krásnej Bawec