noreking píše:co to je za auto ... vypada jak blbe spravene saxo po totalce
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
bblě spravené saxo po totálce
Ale sedí to kua, viď Ríšo? 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
- Lukys318is
- Kontaktovat uživatele:
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co je v tech autech za motory? Maji nejake upravy?Dee1032 píše:clio malej kentus
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dee1032 píše:Bordel píše:Co je v tech autech za motory? Maji nejake upravy?Dee1032 píše:clio malej kentus
Proč se tak blbě ptáš když ty auta znáš???
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale s turbem to bude auto
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jo,ale já s tímhle autem jel a tomu nepomůže nic!Ta 1,9 je z nějaký dodávky takže kromě spotřeby asi 4,5 na sto to nemá absolutně žádnou kladnou vlastnost a především - převodovka víc jak 150km/h neudělá takže tomu se prostě nijak pomoct nedá!bleach píše:ale s turbem to bude auto
✠Luftwaffle✠
ehm s tím cliem si to přítel dával ve 180 na dálnici... A kokta v tdi by nás nedala ani prd...hattori_hanzo píše:To jo,ale já s tímhle autem jel a tomu nepomůže nic!Ta 1,9 je z nějaký dodávky takže kromě spotřeby asi 4,5 na sto to nemá absolutně žádnou kladnou vlastnost a především - převodovka víc jak 150km/h neudělá takže tomu se prostě nijak pomoct nedá!bleach píše:ale s turbem to bude auto
MOJE:Renault clio 1.9-úmysl turbo a kompletní tuning aby z toho bylo "auto"
NAŠE:kupé & sedan e36 m3 3.2
Já slyšelaBordel píše:Dee1032 píše:Bordel píše: Co je v tech autech za motory? Maji nejake upravy?
Proč se tak blbě ptáš když ty auta znáš???rad rejpu do zenskejch
bleach píše:ale s turbem to bude auto
Dee1032 píše:bleach píše:ale s turbem to bude auto![]()
moje slova
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
máca píše:nevim jestli sou to ty u rakovnika, ale jsou to ty kde maji to muzeum sportovnich autMirek999 píše:Máca:Si byl v Lánech u Rakovnika?a zamecek pana prezidenta
jinak kola bych vylestil, ale jaksi neni na to vubec chut
a zase dat si to udelat, tak to bych z toho nemel tu pravou radost a jeste auto pouzivam kazdej den, tak by asi to lesteni slo brzo do kopru
Tak to je u Rakovnika,je to kousek od Noveho Straseci,je tam krasne.V muzeum sem taky byl,super auta,kort ty skodovky a tatry.Mel sem dost fotek,ale o vsechny sem prisel s diskem
Optimismus pramení z nedostatku informací 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorší je,jak ty jsi úplně neuvěřitelně blbá...Dee1032 píše:ehm s tím cliem si to přítel dával ve 180 na dálnici... A kokta v tdi by nás nedala ani prd...(z vlastní zkušenosti) Tak radši zavři kokos a šoupej nohama! Buď rád že to tvoje "auto s koulema" vůbec jede! Clio se nezdá ale natrhlo by ti prdel (jen hájim svýho bobíčka) nic proti
![]()
✠Luftwaffle✠
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kdy uvidim penize a casakyDee1032 píše:Já slyšelaBordel píše:Dee1032 píše:
Proč se tak blbě ptáš když ty auta znáš???rad rejpu do zenskejch
A co by jsi chtěl vědět co ještě nevíš???
![]()
třeba že teď salonek je sprasenej jak dobytek od toho mokrýho prachu...
WAU Tak teď si mi to nandalhattori_hanzo píše:Nejhorší je,jak ty jsi úplně neuvěřitelně blbá...Dee1032 píše:ehm s tím cliem si to přítel dával ve 180 na dálnici... A kokta v tdi by nás nedala ani prd...(z vlastní zkušenosti) Tak radši zavři kokos a šoupej nohama! Buď rád že to tvoje "auto s koulema" vůbec jede! Clio se nezdá ale natrhlo by ti prdel (jen hájim svýho bobíčka) nic proti
![]()
Zaprvé - těch 180km/h ti nevěřím proto že jsem s tímhle Cliem nějakou chvíli jezdil tudíž taky hovořím z vlastní zkušenosti.Zadruhé - tohle auto těch 180km/h prostě jet technicky nemůže,to je prostě u atmosferickýho dieselu z konce osumdesátejch let a výkonem 64PS@118Nm prostě fakt!Zatřetí - moje auto si vůbec neber do huby.A konečně začtvrtý - absolutně nemám důvod rejt do Clia protože to samý,jen faceliftovaný a benzínový jsem vlastnil takže pochop že narážím čistě a pouze na tvojí hloupost a značně pubertální vlastnost nechat se velmi snadno vyprovokovat k bezduchejm urážkám.
Až bude cesta kolem....Bordel píše:kdy uvidim penize a casakyDee1032 píše:Já slyšelaBordel píše:rad rejpu do zenskejch
A co by jsi chtěl vědět co ještě nevíš???
![]()
třeba že teď salonek je sprasenej jak dobytek od toho mokrýho prachu...
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dee1032 píše:WAU Tak teď si mi to nandalhattori_hanzo píše:Nejhorší je,jak ty jsi úplně neuvěřitelně blbá...Dee1032 píše:ehm s tím cliem si to přítel dával ve 180 na dálnici... A kokta v tdi by nás nedala ani prd...(z vlastní zkušenosti) Tak radši zavři kokos a šoupej nohama! Buď rád že to tvoje "auto s koulema" vůbec jede! Clio se nezdá ale natrhlo by ti prdel (jen hájim svýho bobíčka) nic proti
![]()
Zaprvé - těch 180km/h ti nevěřím proto že jsem s tímhle Cliem nějakou chvíli jezdil tudíž taky hovořím z vlastní zkušenosti.Zadruhé - tohle auto těch 180km/h prostě jet technicky nemůže,to je prostě u atmosferickýho dieselu z konce osumdesátejch let a výkonem 64PS@118Nm prostě fakt!Zatřetí - moje auto si vůbec neber do huby.A konečně začtvrtý - absolutně nemám důvod rejt do Clia protože to samý,jen faceliftovaný a benzínový jsem vlastnil takže pochop že narážím čistě a pouze na tvojí hloupost a značně pubertální vlastnost nechat se velmi snadno vyprovokovat k bezduchejm urážkám.
Asi vim kolik jedu a kolik mi ukazuje tacháč ne??
![]()
jestli tobě to víc nejelo tak si měl nějakou zdechlinu benzínovou...
Aneb jak se pri patku pobavit
Optimismus pramení z nedostatku informací 
co tam máš za kola, že to ukazuje 180?Dee1032 píše:ehm s tím cliem si to přítel dával ve 180 na dálnici... A kokta v tdi by nás nedala ani prd...hattori_hanzo píše:To jo,ale já s tímhle autem jel a tomu nepomůže nic!Ta 1,9 je z nějaký dodávky takže kromě spotřeby asi 4,5 na sto to nemá absolutně žádnou kladnou vlastnost a především - převodovka víc jak 150km/h neudělá takže tomu se prostě nijak pomoct nedá!bleach píše:ale s turbem to bude auto(z vlastní zkušenosti) Tak radši zavři kokos a šoupej nohama! Buď rád že to tvoje "auto s koulema" vůbec jede! Clio se nezdá ale natrhlo by ti prdel (jen hájim svýho bobíčka) nic proti
![]()
já se dostal nejvejš tachometrově na cca 173 a to jsem to šupajdil z mírnýho kopce
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Mirek999 píše:Dee1032 píše:WAU Tak teď si mi to nandalhattori_hanzo píše:Nejhorší je,jak ty jsi úplně neuvěřitelně blbá...Zaprvé - těch 180km/h ti nevěřím proto že jsem s tímhle Cliem nějakou chvíli jezdil tudíž taky hovořím z vlastní zkušenosti.Zadruhé - tohle auto těch 180km/h prostě jet technicky nemůže,to je prostě u atmosferickýho dieselu z konce osumdesátejch let a výkonem 64PS@118Nm prostě fakt!Zatřetí - moje auto si vůbec neber do huby.A konečně začtvrtý - absolutně nemám důvod rejt do Clia protože to samý,jen faceliftovaný a benzínový jsem vlastnil takže pochop že narážím čistě a pouze na tvojí hloupost a značně pubertální vlastnost nechat se velmi snadno vyprovokovat k bezduchejm urážkám.
Asi vim kolik jedu a kolik mi ukazuje tacháč ne??
![]()
Aneb jak se pri patku pobavitJo tak to je husty,to jeako kdybych rekl,ze ze zigulem ujedu Stíčku
Jo a to mam jeste prepnuto na LPG,nechtej vedet co by se delo,kdybych prepl na benzin,ten "víkon" by to nepreneslo ani na pneumatiki a zacaly by mi plechotrony hrabat v gumě.Pritom bych odrbal vsechen sejr za patkou
a nakonec upadla naprava
Dee1032:ty zase valis takhle pri patku
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
ja se jednou na oktavce dostl na 130 tacho a pak jsem brzdil, protoze mam strach o sebe
Nigga I'm hot as pheonix arizona
tenhle prispevek byl jen otazka casubleach píše:ja se jednou na oktavce dostl na 130 tacho a pak jsem brzdil, protoze mam strach o sebe
Venca Brody píše:Mirek999 píše:Dee1032 píše: WAU Tak teď si mi to nandalAsi vim kolik jedu a kolik mi ukazuje tacháč ne??
![]()
Aneb jak se pri patku pobavitJo tak to je husty,to jeako kdybych rekl,ze ze zigulem ujedu Stíčku
Jo a to mam jeste prepnuto na LPG,nechtej vedet co by se delo,kdybych prepl na benzin,ten "víkon" by to nepreneslo ani na pneumatiki a zacaly by mi plechotrony hrabat v gumě.Pritom bych odrbal vsechen sejr za patkou
a nakonec upadla naprava![]()
![]()
Dee1032:ty zase valis takhle pri patku
Sranda bejt musí a hlavně s váma....Hele mě dneska nenaserete,já slavim narozky a jen se tu bavím!!!
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Všechno nej!Dee1032 píše:Sranda bejt musí a hlavně s váma....Hele mě dneska nenaserete,já slavim narozky a jen se tu bavím!!!
✠Luftwaffle✠
no kdybych sfoukla polovinu dortu.....hattori_hanzo píše:Všechno nej!Dee1032 píše:Sranda bejt musí a hlavně s váma....Hele mě dneska nenaserete,já slavim narozky a jen se tu bavím!!!Ale že to byla fuška těch třináct svíček zfouknout co?!