to be continued...
Moderátor: T-O-M
nemyslel jsem to jakoze si toho moc nauploadoval kapacitne ale casove to muselo dat docela fusku neConscious píše:Kroci: Ani ne,mám to neomezený.Ale máš recht,sám nevim jestli se koukat na ty baby když ty auta jsou... většinou teda... hezčí.
![]()
![]()
Ale jsou tam kousky kde bych byl na vážkách jestli si vzít auto nebo babu.
![]()
No ale nikdo mi ani jedno nenabízí takže mám prd a můžu maximálně poslintat nad jedním či druhým.
Nooo... se stahováním a hledáním mi to dalo tak 6 hodin ňo..:Kroci:. píše:nemyslel jsem to jakoze si toho moc nauploadoval kapacitne ale casove to muselo dat docela fusku neConscious píše:Kroci: Ani ne,mám to neomezený.Ale máš recht,sám nevim jestli se koukat na ty baby když ty auta jsou... většinou teda... hezčí.
![]()
![]()
![]()
No ale nikdo mi ani jedno nenabízí takže mám prd a můžu maximálně poslintat nad jedním či druhým.
![]()
hlavne me uplne vomejvali kdyz jsem videl jak ta zenska na ty cerny 36tce nekde nahore lezi na kapote a podpatky na skle ... uz bych ji hnal kostetem
6hodin , blazne , ja bych to vzdal po 10ti minutach , vzdycky se musim premlouvam k uploadu 10ti fotek ale tohle je hardkorConscious píše:Nooo... se stahováním a hledáním mi to dalo tak 6 hodin ňo..:Kroci:. píše:nemyslel jsem to jakoze si toho moc nauploadoval kapacitne ale casove to muselo dat docela fusku neConscious píše:Kroci: Ani ne,mám to neomezený.Ale máš recht,sám nevim jestli se koukat na ty baby když ty auta jsou... většinou teda... hezčí.
![]()
![]()
![]()
![]()
hlavne me uplne vomejvali kdyz jsem videl jak ta zenska na ty cerny 36tce nekde nahore lezi na kapote a podpatky na skle ... uz bych ji hnal kostetem![]()
Hlavně mě ale děsně bolela ruka z toho uploadování na imageshack a překopírovávání linků sem.
Ale fakt o slušnou galerii člověk nezavadí. Samotný auta a samotný holky. Bych jedině musel dělat fotomontáže aby to bylo OK.
Žeby?
![]()