kujon píše:To sou tvoje cecki v tom avataru? Jestli jo, tak proč tu kurva eště nejsou ve velkym rozlišení, s věnováním a bez toho připíčenýho černýho trika?
jo jsou....Ale nehodlám je ukazovat někomu kdo si na ně nešáhne.... to je jako bych ti dala klíčky od porche carrera a řekla hezký co hmm tak mi je zase vrať!
NJN jde jim jen o to jedno....Je jen pár jedinců co ještě "nevymřely" ..Ale na TF jsou jen samý nadržený mláďata a zajíčci A hlavně já se bavím tou vaší naivitou že si myslíte že vám pošlu svojí fotku prsou...
Kde žijete???
MOJE:Renault clio 1.9-úmysl turbo a kompletní tuning aby z toho bylo "auto"
Dee1032 píše:NJN jde jim jen o to jedno....Je jen pár jedinců co ještě "nevymřely" ..Ale na TF jsou jen samý nadržený mláďata a zajíčci A hlavně já se bavím tou vaší naivitou že si myslíte že vám pošlu svojí fotku prsou...
Kde žijete???
v čechách
Welcome to Czech Republic
a dej sem ty cecki
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
kujon píše:To sou tvoje cecki v tom avataru? Jestli jo, tak proč tu kurva eště nejsou ve velkym rozlišení, s věnováním a bez toho připíčenýho černýho trika?
jo jsou....Ale nehodlám je ukazovat někomu kdo si na ně nešáhne.... to je jako bych ti dala klíčky od porche carrera a řekla hezký co hmm tak mi je zase vrať!
jestli tohle jsou tvoje, tak já jsem jeptiška
to je výzva na důkaz
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
Dee1032 píše:NJN jde jim jen o to jedno....Je jen pár jedinců co ještě "nevymřely" ..Ale na TF jsou jen samý nadržený mláďata a zajíčci A hlavně já se bavím tou vaší naivitou že si myslíte že vám pošlu svojí fotku prsou...
Kde žijete???
The END
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Kde žijete???
máš tam hrubku... asi by to chtělo znova probrat základy českého jazyka
Kde žijete???
Kde žijete???
sry
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Kde žijete???
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Venca Brody píše:sakra ted nevim ktera z vas je Dee1032
je videt kam furt cumis
a to teda nene
[quote="Dee1032"]Vítejte všichni přítomní ve školce tuning fora.....Máme tu i případy co si dokonce o sobě myslí že jsou dospělý.....Jen se podívejta a žasněte!
Blahopřeji...Tuning forum se dostalo mezi jedničku v žebříčku demence na forech!
Gratuluju získáváte hlavní cenu.....IQ TYKVE! aspoň něco ne? [/quote
"myslí si že jsou dospělý" se píše na konci měkké i tak nevím kdo má IQ TYKVE
Dee1032 píše:Vítejte všichni přítomní ve školce tuning fora.....Máme tu i případy co si dokonce o sobě myslí že jsou dospělý.....Jen se podívejta a žasněte!
Blahopřeji...Tuning forum se dostalo mezi jedničku v žebříčku demence na forech!
Gratuluju získáváte hlavní cenu.....IQ TYKVE! aspoň něco ne?
Za to na tobě je vidět vysokej stupeň inteligence
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Dee1032 píše:Vítejte všichni přítomní ve školce tuning fora.....Máme tu i případy co si dokonce o sobě myslí že jsou dospělý.....Jen se podívejta a žasněte!
Gratuluju získáváte hlavní cenu.....IQ TYKVE! aspoň něco ne? [/quote
"myslí si že jsou dospělý" se píše na konci měkké i tak nevím kdo má IQ TYKVE
Gratuluju získáváte hlavní cenu.....IQ TYKVE! aspoň něco ne?
A Ty kráčíš v čele ...
Já být Tebou, tak se zamyslím, kde je chyba, když na Tebe všichni reagují tímto způsobem...