18G ma len o nieco vatsi prietok vzduchu oproti evoIII 16G maju aj rovnaky spoolup. ak ti nevadi ten rozdiel v peniazoch kupi by som 18 g ale ak chces dosiahnut cez 400hp tak chod do niecoho vatsieho napr 20G
http://store.forcedperformance.net/merc ... =DSM-Turbo
proč nejdeš rovnou do BB turba???Vyber si něco z těhle....já osobního favorita mám...kup i od nich svody a budeš naprosto vysmátej je to asi jedna z nejkvalitnějších firem a neni problém z dovozem do evropy.....
počítej ale že k tomu budeš muset koupit ještě vejfuk WG a vedení k ní...cena se ještě trošku vyšplhá vejš ale troufám si říct že je to asi jedno z nej turb s vysokým potenciálem a v kombinace s jejich race manifold nebudeš mít jedinej problém....
Krosmen píše:počítej ale že k tomu budeš muset koupit ještě vejfuk WG a vedení k ní...cena se ještě trošku vyšplhá vejš ale troufám si říct že je to asi jedno z nej turb s vysokým potenciálem a v kombinace s jejich race manifold nebudeš mít jedinej problém....
Takže zase změna. Dnes jsem o tom přemýšlel a vyšlo mi toto.
Teď koupím to 18G. + FP DSM Race Manifold + EVO III O2 Housing.
Auto stavím na víkendové ježdění a ne přímo na drag. Takže bych to turbo ani nevyužil. Spíše bych pořád čekal než začne foukat.
Zatím se pořád na autě učím a nemusím ho hned zničit.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Ragnar píše:18G ma len o nieco vatsi prietok vzduchu oproti evoIII 16G maju aj rovnaky spoolup. ak ti nevadi ten rozdiel v peniazoch kupi by som 18 g ale ak chces dosiahnut cez 400hp tak chod do niecoho vatsieho napr 20G
Dík.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw