Project VB
To qpc - konečně po dlouhých dvou měsících brzdí ruční brzda,mám objednány kola Dotz Shuriken 7"x17" ET 38 - ty dorazí v polovině dubna jak budou na voze dodám foto a nakonec jsem dnes vyměnil olej spolu s filtrem. A zničehonic vyvstala malá závada při startu se auto zakucká ale pak se probudí a běží v pohodě
To berry: sakra ty mi snad čteš myšlenky to samé jsem chtěl navrhnout, jinak nemám námitek až pojedeš na krutý sever tak dej vědět po ICQ nebo SZ
To berry: sakra ty mi snad čteš myšlenky to samé jsem chtěl navrhnout, jinak nemám námitek až pojedeš na krutý sever tak dej vědět po ICQ nebo SZ
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Naposledy upravil(a) BIGPAPA dne 15 dub 2008 22:18, celkem upraveno 1 x.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Re: Opel Vectra B - cleaning
jsme měli nafukovací člun 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Re: Project VB
jsem ti nabízel 17 slicky... nechtěl jsi 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
pneu budu mít v pondělíBALI píše:jsem ti nabízel 17 slicky... nechtěl jsi
neřídil jsem já, ale můj miláček (MGMG píše:Ha ha ha, ale jede dobre beruska![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

asi máš větší ETPíček píše:no ja mam 205/50 R 16 a skrtam na vsech kolech
spíš menší
když škrtáš tak zkus menší profil nebo jinej rozměr... a nebo vytáhnout lemy

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI