Odkarbonování motoru?
Moderátor: Idaho
Odkarbonování motoru?
Zdravim vsechny,co maji zkusenost s touto metodou..Od puvodniho majitele jsem koupil silne zakarbonovany motor,silne myslim az natolik ze mi to z duvodu zaneseni kanalku zpusobuje ztratu tlaku oleje a stale blika kontrolka..zkousel nekdo tohle na svem aute?jaky to bude mit vliv na zivotnost?a je to skutecne funkcni?diky za info vsem
Když nenapíšeš o jaké auto se jedná a jaký motor tam máš, tak nečekej radu.johny..1 píše:Kdyz jsem ho porizoval,tak jsem zadny problemy nezaznamenal..Objevilo se to jako blesk z cistyho nebeNa kolik by me vysla GO?

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Ne nedělám.johny..1 píše:Si ze me delas jenom prdel,coJe to leon 1.8T..jestli pak neni lepsi poridit rovnou novej motor nebo co jenom pruplach?pomuze to?

Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Jestli je to tak, tak zavojej z okna s bohem turbo, s bohem motore, s bohem a skoč.johny..1 píše:No v servisu mi rekli,ze tan olej co tam je tak je desna sracka,takze to uz bude prvni problem..Ze za dobu fungovani servisu videli takhle zasranej motor jen 2krat,jeden na ibize a druhej mujNejradsi bych to vratil,coz asi nepujde a nebo poridil jinej motor

Je to i tvoje vina, že jsi nezkontroloval olej při koupi. Platí nepsané pravidlo a to vyměním olej a udělám nové rozvody.

Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
A to víš jak.johny..1 píše:Jenze i kdybych jel na starem oleji tak se mi nemuze motor podelat natolik jak mam ted,najel jsem cca. 500km..kdybych delal GO tak co je potreba udelat abych to mel vsechno OK?

Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten bude libovej ten motor.Urcite premyslej nad generalkou nebo nad jinym motorem,urcite dobrym.Jelikoz pokud to obcas spatne maze,tak bych to nevidel moc dobre.Potom to ani nebude mit ten vykon jaky to ma mit.Pokud se tam lil nejaky srackovy olej,tak bude moc hezkej.To tam lil nejakou lukanu ne?Jelikoz mi nerikej,ze kvalitni olej urceny pro ten motor dokaze zasrat takhle kanaly 

Optimismus pramení z nedostatku informací