když Opel,tak pořádnej :-)
Re: když Opel,tak pořádnej :-)
bitka, bitka
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ómarijajosefeDave-TuningClubOstrava píše:asi s tebou hodím řeč až Tě uvidím na benzíce např zase, nebo až kolem mne pojedeš jako min týden. Vysvětli si to jak chceš.Ondras píše:A že mi to nedošlo! Vždyť ty jsi známý invalida s oběma rukama levýma.Dave-TuningClubOstrava píše:když někdo moc chce, např.:
http://euroservis.czechtrade.cz/dotaz/p ... v-cr-2789/

Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bleach píše:nebo to napsat jako metarsky auto. u nas jezdi metarskej unimog a ma volant vpravo aby videl na obrubnik asi
10b +

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
zvyknul by sis rychle neb bys rychle ležel v prvním pangejtu, řídil jsi někdy zadohrábě s 500+ ? to není o respektu ....Dave-TuningClubOstrava píše:co co řízení, mám zadokolku 211koní zvyknul bych si rychle i na trojnásobek. Pochybuju, že by takový formát podcenil řízení nebo brzdy apod.bleach píše:a co rizeni?Dave-TuningClubOstrava píše:To je fuk, kdybych měl mega a půl a chtěl nové auto asi bych do něj šel hlava nehlava.
Nebo ty jsi to auto už řídil?
Pokud není něco eňo ňuňo dá se to vždy vylepšit, důležité že je základ.

Spíš pořešit světla a zrcátka a jiné kraviny
co na nich chceš řešit ?

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jinak ten motor je LS2 z Corvette ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
a odvezes v tom prackuMarauderZ28 píše:jinak ten motor je LS2 z Corvette ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
řídil jsem zadohraba 285kW, proč by člověk měl ihned šlapat po plynu, v té době jsem předtím řídil nejsilnější auto 110kW, taky to byla novinka na tom není nic výjimečného, ferrari dnes řídí kdejaká blondýnka, Porsche Cayenne Turbo řídí u nás taky nějaká holčina co má sotva řidičák. Řídit takové auto dokáže každý i moje mladá. Není řečeno že je nutné ihned šlápnout plyn na podlahu a zkoušet hovadiny v běžném provozu.Ovšem je pravda že kompressor bude foukat nebezpečně.MarauderZ28 píše:zvyknul by sis rychle neb bys rychle ležel v prvním pangejtu, řídil jsi někdy zadohrábě s 500+ ? to není o respektu ....Dave-TuningClubOstrava píše:co co řízení, mám zadokolku 211koní zvyknul bych si rychle i na trojnásobek. Pochybuju, že by takový formát podcenil řízení nebo brzdy apod.bleach píše: a co rizeni?
Nebo ty jsi to auto už řídil?
Pokud není něco eňo ňuňo dá se to vždy vylepšit, důležité že je základ.
Spíš pořešit světla a zrcátka a jiné kraviny
co na nich chceš řešit ?
A co chci řešit např na světlech? Jezdíme po jiné straně než v Anglii a Austrálii!Světlomety svítí na jinou stranu. Co se týče přihlášení vozidla, je možno vůz přihlásit např na zdravotně postiženého (Ministerstvo dopravy může udělit výjimku pro pravostranné řízení vozidla v případě postiženého člověka. Administruje to Odbor 150 (schvalování, registrace a dovoz vozidel).
Musíte doložit své postižení a případně i další dokumenty a zaslat je na Ministerstvo dopravy, Odbor 150, Nábř. Kap. Ludvíka Svobody 1222/12, Praha 1, 110 15) a sebe nahlásit jako provozovatele. a není třeba mít obě ruce levé.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Jezdíme po jiné straně než v Anglii a Austrálii!Světlomety svítí na jinou stranu.
nic jinýho nikam nesvítí neb tyhle světlomety stejně tak jako v USA nemají směrovost
proč by člověk měl ihned šlapat po plynu
právě že tohle vůbec není o plynu spešl u takovýhleho auta který má k "civilním" sporťákům extra daleko ...
nic jinýho nikam nesvítí neb tyhle světlomety stejně tak jako v USA nemají směrovost
proč by člověk měl ihned šlapat po plynu
právě že tohle vůbec není o plynu spešl u takovýhleho auta který má k "civilním" sporťákům extra daleko ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
on Holden dělá spoustu zajímavejch aut 

MarauderZ28 píše:on Holden dělá spoustu zajímavejch aut
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
-
- Kontaktovat uživatele:
No nevím jestli by to v UK prošlo, podle mě pro UK budou paraboly svítit naopak, ale je mi to putna.MarauderZ28 píše:Jezdíme po jiné straně než v Anglii a Austrálii!Světlomety svítí na jinou stranu.
Holden má fakt zajímavé kousky.

- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pravdu máš. Nevím jak je to u US a UK, ale já mám auto dotáhnuté z JP a světla mi naopak svítí.Dave-TuningClubOstrava píše:No nevím jestli by to v UK prošlo, podle mě pro UK budou paraboly svítit naopak, ale je mi to putna.MarauderZ28 píše:Jezdíme po jiné straně než v Anglii a Austrálii!Světlomety svítí na jinou stranu.
jako do auta, jo?Ozzy_Vita píše:Pravdu máš. Nevím jak je to u US a UK, ale já mám auto dotáhnuté z JP a světla mi naopak svítí.Dave-TuningClubOstrava píše:No nevím jestli by to v UK prošlo, podle mě pro UK budou paraboly svítit naopak, ale je mi to putna.MarauderZ28 píše:Jezdíme po jiné straně než v Anglii a Austrálii!Světlomety svítí na jinou stranu.

Ty paraboly nemají směrovou svítivost, to znamená, že svítí souměrně a nedělají takový to Véčko jako normální světla, který osvětlujou i pangejt a neoslňují protijedoucí vozidla
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak. Prostě svítí naopak. Na chodce levé a pravé normálně. Docela opruz. Na TK jsem to vždycky nějak zahrál, jako že světla jsou v pohodě a ať se s tím nezrdžuje týpek. No ale budu je do týdne snad měnit, tak v poho.. Jinak, je to taky Opel takže na tom něco bude.