Prosím o radu Sencor radia.

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

JouiCZ

Příspěvek od JouiCZ »

Goldies píše:
JouiCZ píše:http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3? ... -FB-278RBT
Nad tímdle bych neváhal 8)
Az na jednu drobnost a to ze to nema vlastni mechaniku, takze CD si na tom neposlechnes
Pokud bude MP3 v super kvalitě tak mechaniku nepotřebuješ a taky se vyvaruješ tomu, že se ti odvaří romka nebo optika.. taky ti to rádio nebude mít problém s jemně špinavým, nebo jemně poškrábaným CD, což mě sere, že prostě mechaniky se mohou časem porouchat a to je to hlavní +.. nic více.. jak se píše níže, tak dost těžko se teda zřejmě dosáhne kvality jak na cd,ale vězmě, že né každý má supercitlivý sluch.. stejně toho nikdy nedocílíš a jak nastartuješ motor tak ti je kvalita nahrávky k hovnu.. :D
Motor dělá randál, pak ti hučí kola.. absolutní ticho v autě nenajdeš :wink:
člen http://www.tth.gzk.cz
člen http://www.toyotaclub.cz
1,9dci 88kw MeganeII

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu Sencor radia.

Příspěvek od Goldies »

Pokud si dobre pamatuju jak fungujou MP3, tak je to sna dtak, ze se oriznou horni a dolni frekvence... Skus si udelat takovej testik... Vem si origo CD a jednu pisnicku si hod do superkvalitni MP3 :-) Pak si ji poslechni jak z CD tak z MP3 a uvidis jakej bude rozdil...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

JouiCZ

Příspěvek od JouiCZ »

jj nevyvracím.. origo je origo ;-)
Beru jen v potaz, že málo kdo má doma štosy CD a raději to naplácá do mp3 a na max kvalitu jakou ta mp3 jde udělat :).. nechci diskutovat o ničem.. trochu to už začíná zavánět něčím jiným než daným tématem..
Jistě kvalita poslechu je taky ovlivněna i rádiem :).. hawk :)
1,9dci 88kw MeganeII

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

jj je fakt, ze zvukovy vystup ze Sencora a treba McIntoshe bude asi kua rozdil :-D
Japonci na konci

MComb

Příspěvek od MComb »

Goldies píše:Pokud si dobre pamatuju jak fungujou MP3, tak je to sna dtak, ze se oriznou horni a dolni frekvence... Skus si udelat takovej testik... Vem si origo CD a jednu pisnicku si hod do superkvalitni MP3 :-) Pak si ji poslechni jak z CD tak z MP3 a uvidis jakej bude rozdil...

Tohle můžu potvrdit. Po naistalování hudby do auta jsem hledal vhodnou skladbu k vybuzení wooferu a menšímu testu, ale mezi 150 skladbami MP3 jsem našel možná 2 které by mě uspokojili, ale po vložení originálního CD byl rozdíl doslova hmatatelný.

JouiCZ

Příspěvek od JouiCZ »

MComb píše:
Goldies píše:Pokud si dobre pamatuju jak fungujou MP3, tak je to sna dtak, ze se oriznou horni a dolni frekvence... Skus si udelat takovej testik... Vem si origo CD a jednu pisnicku si hod do superkvalitni MP3 :-) Pak si ji poslechni jak z CD tak z MP3 a uvidis jakej bude rozdil...

Tohle můžu potvrdit. Po naistalování hudby do auta jsem hledal vhodnou skladbu k vybuzení wooferu a menšímu testu, ale mezi 150 skladbami MP3 jsem našel možná 2 které by mě uspokojili, ale po vložení originálního CD byl rozdíl doslova hmatatelný.
hehe :D
1,9dci 88kw MeganeII

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Je dobre mluvit kdyz ma nekdo konkretni zkusenosti z konkretnim radiem a ne jedna pani povidala ze Sencor je na houby,takove zblepty mam nejradsi jak nekdo tvrdi ze neco je na houby a kdyz se zeptate jeke ma s tim zkusenosti tak vetsinou zadne nebo buch vi s cim.To jako rikat mel jsem skodu 120 a skoda je srot ale ze dnes je Superb a je uplne nekde jinde to uz nevim neznam a tvrdim stale skodu nebrat i kdyz je uplne nekde jinde nez byla... :wink:

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Hanzy: Ja ale bohuzel skusenost se Sencorem mel! Sice ne s timto ale neverim, ze se o tolik moc zmenili :-p
Japonci na konci

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To mas tezko ja se skodou 120 favoritem filckou fabkou taky a taky se to sralo a rek bych ze u tohodle nejvic ta nejnovejsi fabka ale i tak se najde spousta priznivcu skoda a ja ji rovnez nezatracuju je to vzdy kus od kusu a to same u radii jak rikam neznam ani doted ze by to co jsem mimo beznych veci od radia chtel tak pohodlne telefonovani bez dalsiho kramu v aute a to jsem nasel v tomhle provedeni pouze od Sencoru a jak jiz jsem psal nevim o jinem znackovem vyrobci ze by delal neco podobneho a pokud ano sem s tim...porad marne cekam... :wink:

urpin

Příspěvek od urpin »

Hanzy píše:To mas tezko ja se skodou 120 favoritem filckou fabkou taky a taky se to sralo a rek bych ze u tohodle nejvic ta nejnovejsi fabka ale i tak se najde spousta priznivcu skoda a ja ji rovnez nezatracuju je to vzdy kus od kusu a to same u radii jak rikam neznam ani doted ze by to co jsem mimo beznych veci od radia chtel tak pohodlne telefonovani bez dalsiho kramu v aute a to jsem nasel v tomhle provedeni pouze od Sencoru a jak jiz jsem psal nevim o jinem znackovem vyrobci ze by delal neco podobneho a pokud ano sem s tim...porad marne cekam... :wink:
http://www.9000.cz/zbozi/215-pioneer-deh-p65bt :wink:

MComb

Příspěvek od MComb »

Osobně se mi taky nějakou náhodou dostal Sencor do auta a za 2 měsíce musel jít, protože věčnej problém s načítáním CD, při sebeměnším přejetí nerovnosti vypínání a skákání skladeb bylo na moje nervy dost. Hlavně, že "antiotřes".

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Mně se to nechde číst celé takže jen doplním to, že mně do auta Sencor nesmí ani kdyby mi za to platili. Taky už mi leccos prošlo rukama.
Přílohy
KD-BT1.jpg
KD-BT1.jpg (65.51 KiB) Zobrazeno 1626 x

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To jasne kdyz prodavas JVC a vidis zrovna nedavno jsem ho kocce vyhazoval a daval Sencor a je spokojena... :D

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

urpin píše:
Hanzy píše:To mas tezko ja se skodou 120 favoritem filckou fabkou taky a taky se to sralo a rek bych ze u tohodle nejvic ta nejnovejsi fabka ale i tak se najde spousta priznivcu skoda a ja ji rovnez nezatracuju je to vzdy kus od kusu a to same u radii jak rikam neznam ani doted ze by to co jsem mimo beznych veci od radia chtel tak pohodlne telefonovani bez dalsiho kramu v aute a to jsem nasel v tomhle provedeni pouze od Sencoru a jak jiz jsem psal nevim o jinem znackovem vyrobci ze by delal neco podobneho a pokud ano sem s tim...porad marne cekam... :wink:
http://www.9000.cz/zbozi/215-pioneer-deh-p65bt :wink:
Hezke aspon neco a co ale USB je kde?

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

MComb píše:Osobně se mi taky nějakou náhodou dostal Sencor do auta a za 2 měsíce musel jít, protože věčnej problém s načítáním CD, při sebeměnším přejetí nerovnosti vypínání a skákání skladeb bylo na moje nervy dost. Hlavně, že "antiotřes".
Tak si narazil na spatny kus to se muze stat u cehokoli ale od toho tu mame zaruku... :wink:

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

a tebe by bavilo co mesic davat zbozi do zarucni opravy? Na rovinu si asi ediny spojeny zakaznik znacky Sencor! Mely by ti dat metal (bud za trpelivost s reklamacema nebo za to ze si chytldokonaly kus :D )
Japonci na konci

Sova

Příspěvek od Sova »

ten kdo tu obhajuje sencor, neslyšel zřejmě kvalitní rádio...

a že to má usb, čtečku karet bla bla bla... :smich: věř že se ti to do roka vysere...

sencor za šest...to je vůl :smich2:
Cléon & Fonte

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Uz ho mam pres rok a dva roky je zaruka a do te doby je klid takze to neresim a 6 nestal to je cena doporucena hod si to do vyhledavace a uvidis za kolik se da sehnat a jinak mate plnou hubu kecu ale zatim jsem se nedockal zadneho jineho co by umelo to same...a to uz koukam pomalu po necem novem tak sem s tim at mam inspiraci... :wink:

Roman889

Příspěvek od Roman889 »

Já nedám dopustit na Kenwood

PachezZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

hanzy: asi takhle, osobne znam asi pet lidi vcetne me, kdo se na sencora s cd ,usb a sd slotem chytli... vsichni shodne koukame po necem jinym protoze u cdcek zacne driv ci pozdeji (spis driv, hodne brzo) blbnout a me blbne temer se vsema flashkama a kartama, pokud nacte pisnicku sam tak pohoda ale jakmile dam preskocit na jinou tak zacne hrat nekdy 10sec jindy treba minutovy kusy pisnicek a skace na dalsi track... to dela vsem co znam. znova bych do toho nesel ani za petikilo
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“