Nadbytek oleje v motoru
Moderátor: Idaho
Nadbytek oleje v motoru
Muze neco zpusobit prebytek oleje v motoru? (na merce mysleno nad rysku)
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
- david
- Kontaktovat uživatele:
Sorry,nějak sem to zamotalSPEEDY píše:Cože?david píše:může,třeba když do benzínovýho auta naleješ např z kanystru benzín s naftou (myšleno jako třeba vytaženej benzín z nádrže naftovýho auta,např 60l benzínu/na 5l nafty)

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
david píše:Sorry,nějak sem to zamotalSPEEDY píše:Cože?david píše:může,třeba když do benzínovýho auta naleješ např z kanystru benzín s naftou (myšleno jako třeba vytaženej benzín z nádrže naftovýho auta,např 60l benzínu/na 5l nafty),představ si že někdo jede na pumpu s naftovym autem,v nádrži má zbytek nafty a natankuje plnou nádrž benzínu,pak si to uvědomí a jede do servisu.Tam to z toho auta vycucnou a ten benzín smíchanej s naftou jim zbyde no a když ho pak nalejou do nějakýho auta tak to může způsobit že se zvedne hladina oleje.
Coze?Znova.Nechapu to.

Optimismus pramení z nedostatku informací 

taky nějak nehcápu jak může palivo ovlivnit nadbytek oleje v motoru....Mirek999 píše:david píše:Sorry,nějak sem to zamotalSPEEDY píše:Cože?,představ si že někdo jede na pumpu s naftovym autem,v nádrži má zbytek nafty a natankuje plnou nádrž benzínu,pak si to uvědomí a jede do servisu.Tam to z toho auta vycucnou a ten benzín smíchanej s naftou jim zbyde no a když ho pak nalejou do nějakýho auta tak to může způsobit že se zvedne hladina oleje.
Coze?Znova.Nechapu to.
svět dospělých je pro mne záhadou......
chlape neber toho tolik, nedělá ti to dobrotudavid píše:Sorry,nějak sem to zamotalSPEEDY píše:Cože?david píše:může,třeba když do benzínovýho auta naleješ např z kanystru benzín s naftou (myšleno jako třeba vytaženej benzín z nádrže naftovýho auta,např 60l benzínu/na 5l nafty),představ si že někdo jede na pumpu s naftovym autem,v nádrži má zbytek nafty a natankuje plnou nádrž benzínu,pak si to uvědomí a jede do servisu.Tam to z toho auta vycucnou a ten benzín smíchanej s naftou jim zbyde no a když ho pak nalejou do nějakýho auta tak to může způsobit že se zvedne hladina oleje.

nebo mi chceš vážně říct, že pokud mám nalitýho hodně oleje v motoru, tak pak se mi zblázní mozek a do motoru místo nafty, začnu lejt benzín?

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- david
- Kontaktovat uživatele:
nebo mi chceš vážně říct, že pokud mám nalitýho hodně oleje v motoru, tak pak se mi zblázní mozek a do motoru místo nafty, začnu lejt benzín?
[/quote]
Ale tak to nemyslim,jednoduše řečeno,nafta projde u benzínovýho motoru přes kroužky a tím se dostane do oleje a zvýší jeho hladinu(samozřejmě jen o trochu)

Ale tak to nemyslim,jednoduše řečeno,nafta projde u benzínovýho motoru přes kroužky a tím se dostane do oleje a zvýší jeho hladinu(samozřejmě jen o trochu)
- david
- Kontaktovat uživatele:
Příklad:Breakthru píše:taky nějak nehcápu jak může palivo ovlivnit nadbytek oleje v motoru....Mirek999 píše:david píše: Sorry,nějak sem to zamotal,představ si že někdo jede na pumpu s naftovym autem,v nádrži má zbytek nafty a natankuje plnou nádrž benzínu,pak si to uvědomí a jede do servisu.Tam to z toho auta vycucnou a ten benzín smíchanej s naftou jim zbyde no a když ho pak nalejou do nějakýho auta tak to může způsobit že se zvedne hladina oleje.
Coze?Znova.Nechapu to.
Mám např. passata 1,9tdi a manželka např. passata 1,8t,manželčin passat je na servise tak si vezme mýho.Jede na pumpu pač jí svítí rezerva a jelikož je zvyklá tankovat do svýho passat natural tak si neuvědomí že přijala v passatu 1,96tdi a šáhne po pistoli s naturalem a tankuje plnou,pak jde platit a uvědomí si co udělala,tak mi volá,já sem nasranej a volám odtah do servisu.Tam to kucí mechanici zvednou,vycucnou ten benzín kterej je smíchanej se zbytkem nafty která v tý nádrži byla a schovaj si ho pro sebe.Pak si ten benzín nalejou do nějakýho svýho auta,to jejich auto smrdí,kouří a něco se mu zvýší hladina oleje.
Stačí

no, hádat se o tom s tebou dál nechci, na začátku jsem tu teorii pochopil o smíchání benzínu.Jednoduše nalití do nádrže směs nafta+benzín.Jen jsem nechápal, jak by se mohlo přes kroužky dostat palivo do oleje a pokud by proniklo a šlo by o takový množství, jak jsi uvedl, tak by to auto na to muselo jezdit pořád a ne jendorázově, aby se ta hladina zvedla jen o trochu...david píše:Příklad:Breakthru píše:taky nějak nehcápu jak může palivo ovlivnit nadbytek oleje v motoru....Mirek999 píše:
Coze?Znova.Nechapu to.
Mám např. passata 1,9tdi a manželka např. passata 1,8t,manželčin passat je na servise tak si vezme mýho.Jede na pumpu pač jí svítí rezerva a jelikož je zvyklá tankovat do svýho passat natural tak si neuvědomí že přijala v passatu 1,96tdi a šáhne po pistoli s naturalem a tankuje plnou,pak jde platit a uvědomí si co udělala,tak mi volá,já sem nasranej a volám odtah do servisu.Tam to kucí mechanici zvednou,vycucnou ten benzín kterej je smíchanej se zbytkem nafty která v tý nádrži byla a schovaj si ho pro sebe.Pak si ten benzín nalejou do nějakýho svýho auta,to jejich auto smrdí,kouří a něco se mu zvýší hladina oleje.
Stačí
svět dospělých je pro mne záhadou......
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
david píše:Příklad:Breakthru píše:taky nějak nehcápu jak může palivo ovlivnit nadbytek oleje v motoru....Mirek999 píše:
Coze?Znova.Nechapu to.
Stačí
Docela sem se pobavil

Optimismus pramení z nedostatku informací 

- david
- Kontaktovat uživatele:
Necháme to bejt,ano sypu si popel na hlavu,všechno mám pomotaný.Jen kdybych to bohužel neviděl na vlasní oči,taky bych řikal že to není možný,ale necháme to bejt.Omlouvám se ,už to nikdy nebudu říkatMirek999 píše:david píše:Příklad:Breakthru píše: taky nějak nehcápu jak může palivo ovlivnit nadbytek oleje v motoru....
Stačí
Docela sem se pobavilVysvetli mi jak se pres ok kruhy,ok vlozky muze dostat nafta do oleje?Ano dostala by se tam,pokud by jsi nalil do motoru v klidu naftu,ona by za nejakou hodku protekla dolu,jelikoz to je prece jen kov na kov a utesneni tam 100% neni.Ale pri normalnim chodu motoru,kdyz tam jde jeste uplne minimum do spalovaciho motoru,podoby rozprachu,tak se dolu nic nedostane,mas to nejake pomotane.