JJ před panelákem se to dělá těžko. Já to znám moc dobře lidi čuměj blbě jen když čistim kola, a co teprve když jsem do Oplise dával sportovní filtr, to bylo jak někde na jevišti...celej panelák na mně čuměl z oken jak na debila.kubi píše:jo no má to 1,6 ale tak C20NE stačí zase prohodit, páč vše ostatní tam určo zůstaloTiger.s píše:na tom linku to má motor 1,6kup šrot s ok technikou zrepasovat nápravy a hotovo
![]()
Krucaj mít dílnu tak bych do toho možná aji šel... Stejně s tím nejezdím every day tak to třeba na měsíc rozebrat by nebyl vůbec problém...Nějaký dobrovolník ze Severu moravy co se obětuje a pomůže??
![]()
![]()
Nejradši bych to probral s někým, kdo už to absolvoval aby řek postřehy, proč ano, proč ne a tak. Já bych si i koupil 16V ale zase.... 1,3 prodávat nechcu, neb je to mé první autí a jednak by mi za něj dali prd že jotakže ideál by bylo toto
Pustil píše:JJ před panelákem se to dělá těžko. Já to znám moc dobře lidi čuměj blbě jen když čistim kola, a co teprve když jsem do Oplise dával sportovní filtr, to bylo jak někde na jevišti...celej panelák na mně čuměl z oken jak na debila.kubi píše:jo no má to 1,6 ale tak C20NE stačí zase prohodit, páč vše ostatní tam určo zůstaloTiger.s píše:na tom linku to má motor 1,6kup šrot s ok technikou zrepasovat nápravy a hotovo
![]()
Krucaj mít dílnu tak bych do toho možná aji šel... Stejně s tím nejezdím every day tak to třeba na měsíc rozebrat by nebyl vůbec problém...Nějaký dobrovolník ze Severu moravy co se obětuje a pomůže??
![]()
![]()
Nejradši bych to probral s někým, kdo už to absolvoval aby řek postřehy, proč ano, proč ne a tak. Já bych si i koupil 16V ale zase.... 1,3 prodávat nechcu, neb je to mé první autí a jednak by mi za něj dali prd že jotakže ideál by bylo toto
Já ti ji objednám a ty si ji zaplaťTiger.s píše:Kdyby mi to někdo obědnal tu kůži bych rád
A na přibližně vyjde na Astru? Já jen jestli si ji mám nechat udělat u nás ve škole od jednoho mistra nebo koupit.BALI píše:on někdo umí předkožku na tigru
muj zdroj umí jenom Audi 80 (B4) ,BMW 3 (E30), BMW 3 (E36) ,BMW 5 (E34) ,Opel Omega B ,Opel Astra F ,Vectra A ,VW Golf 1 ,VW Golf 2,VW Golf 3 ,VW Golf 4 ,VW Passat Bj.88-00,Toyota Raf 4 (Bj.94-00). a Tigru nikdo nic
Tak jsem koukal a na tigru se to asi fakt neseženeTiger.s píše:Na kolik výjde koukneš?![]()
Vypadaj suprově
Já jsem to jen zkoušel poprvé a povedlo se...mildatuning píše:Svoby: jestli to neni tajny cim si to lestil..? Nevim jestli mam spatny otacky ci pastu nebo uhlovou rychlost. dik