Colt 2,0
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
vsichni v japonsku?? mozna na lestenkach
treba evo... to ma obyc bilou a vypada krasne...
a presne tak to auto je na normalni jezdeni na nakej tuning se muzu vysrat...
a ze sou tu uz 3 colti v tyhle barve... kdybych to delal tak aby nikde zadnej stejnej nebyl tak tam nevadam origo narazniky a komplet bych to prekopal..takze to je posledni vec co me bude srat ze uz tu par bilejch coltu jezdi
mitsu bud cerveny nebo bily i alik lituje ze tam daval zlutou kdyby ho nechal na bilo tak udelal lip
a cerna uz nepripada v uvahu
a auto delal hlavne aby se libilo me

treba evo... to ma obyc bilou a vypada krasne...
a presne tak to auto je na normalni jezdeni na nakej tuning se muzu vysrat...
a ze sou tu uz 3 colti v tyhle barve... kdybych to delal tak aby nikde zadnej stejnej nebyl tak tam nevadam origo narazniky a komplet bych to prekopal..takze to je posledni vec co me bude srat ze uz tu par bilejch coltu jezdi

mitsu bud cerveny nebo bily i alik lituje ze tam daval zlutou kdyby ho nechal na bilo tak udelal lip
a cerna uz nepripada v uvahu

a auto delal hlavne aby se libilo me

Zdravím, co motor pude?Flinta píše:duchaplnej prispevekKapr píše:tak si tam dej ruzovou a mas to......
Jinak na ostatní se vykašli, je to tvoje auto, jestli se někomu líbí lambo lak za sto tyčí tak ať se líbí. Bílá na tom bude super, možná bych ještě zkusil udělat VT s černou kapotou, to by mohlo bejt gut.
Zatim
hlavně se neposrat...
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
Re: Colt 2,0
Taky me napadl ten vrakac.
Kolik ten Colt ma vykon/kroutak a kolik vazi? Budes s tim jezdit naky vrchy nebo neco?