Svoby: tak to je přesně to čemu říkám tuning tj něco....
čili Svoby nám chtěl evidentně naznačit na co se chystá
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Svoby píše:Rád bych, ale peníze jsou překážka...zatim
jenom se mi tam nelíbí ten polep
Bohužel tatáž situace snad se to zlepší.... ta 1,3 je fakt nuda (i když je to lepší než favorit a na moje lítačky to stačí)
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
já být taky študentík a jak to vypadá tak ještě nějakou dobu budu.... ono education je important a taky sem na kadla šetřil jak ten pinďa a kdo ví jak ot v Opavě je s brigádama.... no hruza......
Kubi přestavba na c20let se neskutečně prodraží i když se na to snaží m našetřit
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Tak jsem zjistil, že mám v háji tlumiče. A já proč mi to furt tak plave, no a rozhodl jsem se, že až našetřim (léto) tak se koupí new podvozek. Nejdřív jsem myslel že bych koupil pevnej od Supersportu (-35 mm), ale pak jsem našel tento http://www.tuningshop.cz/sportovni-podv ... -51836.htm
o si o něm myslíte?
tenhle podvozek neznám,ale taky jsem uvažoval o supersportech a nakonec se rozhodl pro jinou značku sport.podvozku.Hodně kluků znám co si ty supersporty kupovaly a jsou zatím max.spokojeni a cenovka je taky dobrá
Opel astra G 1.6 16V 74 kw Opel astra H GTC 1.8 16V 92kw
nedavno jsem dostal nabidku jestli nechci interier z GSI...tak jsem na to vcera vlitnul a zustal tam po me akorat koberec ...ze zacatku tam bylo vse krome radia...ted mam akorat strach z vymeny palubky...protoze sundavani byla naprosta hruza
Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual
jj akorat volant potrebuje precalounit a bude potreba zadelat par der v palubce, protoze tam predchozi majitel namontoval kaplicky a mel v tom budiky na tlak a teplotu oleje
Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual
Tak jsem dneska lakoval brzdy a nějakym záhadným způsobem nevydržel hever který se ohnul a zaryl e do mého prahu. Mně asi jebne...myslim, že se vyseru na sport. podvozek a udělám lak a komplet plechařinu.
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Ozzy_Vita píše:Zítra jdu nahazovat podvozek 55/40. Tři dny budu muset jezdit na zimákách, Teda doufám že jen tři dny. V pondělí by měly přijít kolečka..
A ty ATSka furt prodáváš? Kurnik, kdyby tak byla nějaká extra výplata... Ale třetí robotu bych už asi nezvlád při škole
Jinač ty new kola si prohlídnu v tom Hlučíně jestli dorazíš Jsem fakt zvědav
Ozzy_Vita píše:Zítra jdu nahazovat podvozek 55/40. Tři dny budu muset jezdit na zimákách, Teda doufám že jen tři dny. V pondělí by měly přijít kolečka..
A ty ATSka furt prodáváš? Kurnik, kdyby tak byla nějaká extra výplata... Ale třetí robotu bych už asi nezvlád při škole
Když bude vše podle plánu, tak za týden je všechno v cajku a budu i v kopru. Uvidíme.. ATS jsou jakoby prodané, ale Tazzik se mi dnes neozval kvůli zkušebnímu přehození na jeho druhé auto.
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Kdyby to ten Tazz nevzal a Ty by jsi měl o ty kola zájem, mohli by jsme se nějak domluvit. uvidímeš
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec