MMT,já nemam tvojí astru.Jo aha ty jsi myslel céroPustil píše:No taky abys do tý doby dal tu tvoji plechovku dohromady.CRX_Zamek píše:19,proč né.Já sem pro

Byl to jen návrh, toho Litoměřickýho srazu jsem si pak všiml taky. Tak zkuste vymyslet nějaký datum, mně to je jedno já se přizpůsobim, já mám víkendy více méně volný pořád.hondzik323f píše:tak 19týho to mam mrtvý, a myslim že dost mazd taky jelikož je v praze jeden z větších mazďáckejch srazů, btw v tomhle datumu je tuning sraz v Litoměřicích...
No hele jestli toho krasavce hodláš tlačit... tak si spolu dáme sprint...CRX_Zamek píše:MMT,já nemam tvojí astru.Jo aha ty jsi myslel céroPustil píše:No taky abys do tý doby dal tu tvoji plechovku dohromady.CRX_Zamek píše:19,proč né.Já sem pro
.Tak to se neboj!I kdybych to měl dotlačit,tak přijedu!
Nebyl čas.mildatuning píše:ja myslim ze by to slo.. jen nejak vyresit lepe to misto.. zjistoval si neco?
Tak nahlásit to můžem no to snad nebude problém, jen s tím nemám zkušenosti. Já si myslim, že u toho kempu by to nemuselo bejt špatný, jen se s nima nějak rozumně dohodnout. Ale to by taky chtělo nejdřív dohodnout datum a rovnou tam zajít se všemi údaji.hondzik323f píše:pokud to chcete jinde,co se místa týče, moc toho neni, pokud by byla účast jako minule tak se na spodní náměstí nevejdem, na horní taky ne, jedině to parkoviště co je nad starym mostem když se jede do centra, jinak sem koukal i na leteckou mapu a nic...![]()
Jinak mam nějaký kontakty na PČR MO Mělník a prej jim vadilo že tu akci neměli nahlášenou, že by tam prej jinak ani nejezdili, příště prej máme nahlásit a neni problém
Právě že se jim moc přidávat nechtělo. Asi jeli na služebnu vyměnit parkovačkyCRX_Zamek píše:ok,a at se klidně příště přidaj
19 to padá, už jsem to tu jednou navrhoval, ale je sraz v Litoměřicích a Mazda sraz v práglu, já ych to osobně viděl o týden později.Novys106 píše:tak tŘeba 19.dubna??je to sobota