Suzuki swift
Suzuki swift
Tak som po dlhsej dobe nieco spachal. Je to na zakazku takze seria az na kola. Mam jednu otazku... Kolko mam za to pytat? Na kolko by ste si to cenili.
Je to na A4 velke detaily. Zatim WIP este kolo sterace a par drobnosti.

J D M
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl, že dokonce málo. Chtěl by jsi pracovat za 11300Sk hrubého? Neostýchal bych se chtít dvojnásobek. Opravdu dobré.koni píše:No pocital som cca s 500sk Ale neviem ci to neni moc. Na zakazku kreslim "poprve"![]()
Praca kazdy vecer cca 2,5h po dobu 3dni. Takze asi 7,5h.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
.
No ale neberu to jak praci. Ale ty tuzky taky neco stoji Myslim si ze tech 500 (cca 420kc) by mi vyhovovalo. Dik za radu. Samozrejme vysledna cena se bude odvijet od velkosti, kvality a detailu.Ondras píše: Já bych řekl, že dokonce málo. Chtěl by jsi pracovat za 11300Sk hrubého? Neostýchal bych se chtít dvojnásobek. Opravdu dobré.
Naposledy upravil(a) TOFRi dne 03 dub 2008 13:15, celkem upraveno 1 x.
J D M
Re: Suzuki swift
je to dokonalý 
nestyděl bych se říct si za to i 1000Sk ... někdo možná řekne, že je to moc, ale je to opravdu parádní práce - umění se platí
nestyděl bych se říct si za to i 1000Sk ... někdo možná řekne, že je to moc, ale je to opravdu parádní práce - umění se platí
ja bych si za to rekl taky kolem 1000
auto udelany krasne do detajlu
auto udelany krasne do detajlu
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
je to opravdu vynikající tohle nema sebemenší chybu
http://petrli.webnode.cz lepší než starý....snad
Fakt Kraasne!!! chtej za to víc
vzdyt si to muzes dovolit