waci píše:ta žlutá tisícovka je nádherná. Tak má vypadat upravená škodovka. Tomu se Retro ani Rabit nikdy nevyrovná. Ani kdyby tu střechu snížili ještě víc a kola tam dali 30"....
Tisícovka je sice krásná ale co mi říkal majitel tak na provoz absolutně nevyhovující ... max dosažená rychlost byla prý 80 km/h né že by tam byl slabý motor ale kvůli jeho podvozku který je na dorazech .... ale je to krásný autíčko ... a je k prodeji za 70 tisíc
waci píše:ta žlutá tisícovka je nádherná. Tak má vypadat upravená škodovka. Tomu se Retro ani Rabit nikdy nevyrovná. Ani kdyby tu střechu snížili ještě víc a kola tam dali 30"....
Musim souhlasit. Když vezmu jenom a jenom vzhled tak ta tisícovka je hezčí než rabbit
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Musim souhlasit. Když vezmu jenom a jenom vzhled tak ta tisícovka je hezčí než rabbit
si kupte voba brejle, ten rabbit je nej skoda u nas, ani ten cervenej se mu nevyrovna !!!!
EX: Škoda fábia 1.4 Tdi WRC racer edition(moc žrala a velký ručení)
NEW: Škoda roomster 1,2 htp 3V KN Air Filter 100ps (hot heč)
Šoukár--Vaz Lada žiguli 2106, špéra jak idiot Lada, radost z jízdy
na virtu se mi líbí auta od uživatele s nickem Bagr -1000 a 2000 ..jsou to auta spolužáka z průmky a jeho otce... mooooc práce na nich ...2000 je popsaná i na foltyn.cz
dále červený 110R od Ládi ze sousedství, kterj má celkem technicky dobře vymakaný erko ,který je též na virtu.., U-genova shade, kterou pamatuju ,když byla ještě bílá,ale nikdo nechápal v tý době centrál , apod..., pak tu máme např. šáde Markus Š100 ..modrá stovka souseda a kámoše na který je stále moc práce protže stále má nějaký mouchy , momentálně se předělává na široký nápravy, 5q , upravenej motor z fava už ale úspěšně ozkoušela...
ale pro mě tady v ČR je nej Kláskova Š130L, která se při startu staví na zadní a zajet pod 13s pro ní není problém
Kde se dá sehnat víc info a foto madmanový shade?
Trošku mi spadla čelist, neskutečný...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Starlet píše:Kde se dá sehnat víc info a foto madmanový shade?
Trošku mi spadla čelist, neskutečný...
Treba u Madmana?
Jasně, mam to za rohem
Nějakej web?
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku