prahy k dostání NA ČERVENÉ CRX!
prahy k dostání NA ČERVENÉ CRX!
Čaute chlapi.nevíte kde jsou k dostání prahy na internetu s tehle crx? diky za všechny rady a typy .ps. nechci přesně tyhle.ale prostě at maji takovy kulaty tvar a at jsou universální
- Přílohy
-
- index.jpg (111.53 KiB) Zobrazeno 1026 x
Re: prahy k dostání NA ČERVENÉ CRX!
covece to je nejaky upraveny ne? mozna zakazkova vyroba
mno vono to je zakázková.je to tam napsáno..lamino bodykit.ale já se ptám jestli se neprodávají podobne universaly
taky si myslím, mám je též a podle fotky vypadají hodně podobně...Bobik píše:podle tvaru bych to viděl na upravený prahy z Felicie od Topplastu

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ted na honda-clubu nekdo prodava podobny...tady je fotka a celej inzerat..
prodám
4.4. 12:43 P: prahy na CRX
Prodám tuning prahy na CRX 2g, jsou komplet z plastu (na originální přivařené tyto plastové nástavce), takže sedí komplet do origo dír. Cena 2000,-
kontakt: jirasgti[zavin]volny.cz, 608 468 660
prodám
4.4. 12:43 P: prahy na CRX
Prodám tuning prahy na CRX 2g, jsou komplet z plastu (na originální přivařené tyto plastové nástavce), takže sedí komplet do origo dír. Cena 2000,-
kontakt: jirasgti[zavin]volny.cz, 608 468 660
- Přílohy
-
- prahy.jpg (2.32 KiB) Zobrazeno 958 x
VW Passat Variant 1,8 T
mno jo..jenže já potřebuji universální:(.to stejne co má panda.pando.kde si to koupil?diky p.s. mám to na sierru.teda..tatka 

máš přímo stranku naně?diky.zkusim to pohledat
http://www.topplast.cz/?p=productsMore& ... ryty-prahů tak jsem to našel...muselo by se to přispusobit no
Tak ale s tim pocitas ne?
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
však určitě..ale kdyby to by uni tak mi to udělaji velikostně jak já potřebuji..však uvydím noGoldies píše:Tak ale s tim pocitas ne?