Pridavne budiky

Úpravy interiéru, budíky, sedačky čalounění a elektronika v interiéru ( mimo autohifi ).

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma

Odpovědět
ja_ma
Kontaktovat uživatele:

Pridavne budiky

Příspěvek od ja_ma »

Koupil jsem budiky, dal jsem na A sloupek, ale jsou moc "hluboke" nejdou uplne zasunout do kaplicky, kdybych ten obal budiku rizl, muzu neco poskodit? Spis jestli tam neni nejaka elektronika, dik.
Jo a jinak nekupujte si zatmavene budiky, je to naprd, ve dne skoro nic nejde videt. Ale to asi vite.. Stupnice ano, ale rucicka vubec, kdyz zasviti slunko..

Obrázek
Toyota Celica turbo4wd

DP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DP »

Asi bych to neřezal, něco tam bude a mohl bys to poškodit. Já už jsem z tuningových budíků vyléčenej:-) Samozatmavovací bych nechtěl ani zadarmo.
Ford Sierra 2.0i-2.3V6
Škoda favorit-Červený drak
Fiat 126p-Vilík

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Zkus spise poresit tapec,pokud ten tapec na ty budiky je danej pres origo,tak ten origo treba odrizni,pokud by i toto neslo,tak ten zbytek treba dolaminuj.Nic nerezej,byla by to prasarna.
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

ja_ma
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Praveze do tapecu se musela dira udelat hned.. Ted uz tam vadi zelezo. No nejak to poresim. Max je prodam a koupim jine.
Toyota Celica turbo4wd

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

To prodani a koupeni jinych by bylo nejlepsi reseni,vyresil by jsi problem i s tim,ze by jsi koupil s normalnim sklem.Tak se rozmysli,ale rozhodne to nerezej,byd bych prodal nebo dolaminoval :wink:
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Odpovědět

Zpět na „Interiér - styling a elektronika“