.. vím jak ty angel eyes vypadají .. ale ráda bych ilustrační foto na autíčku
  .. vím jak ty angel eyes vypadají .. ale ráda bych ilustrační foto na autíčku   .. děkuju
  .. děkuju

Moderátor: Ritchma
děkuji ... ale už mam vybránoBALI píše:když neseženeš tak bych uměl Eibach,KW a HR -30mm pak nějaký noname 40/30 a HR -50mm
 jen čekám na odpověď od Musketier
  jen čekám na odpověď od Musketier   (-40mm)
 (-40mm)
ne to je v pořádkuBALI píše:už mlčim
 .. už jsem to měla v merku předtim a teď ještě řešíme po mailech, kterej přesně typ těch pružin bude ideal na autí, co mám .... líbí se mi jejich přístup a jednání .... i když občas se nad tou technickou němčinou docela kroutím ... protože rozhodně se běžně s nikým v němčině nebavím o zatížení náprav
  .. už jsem to měla v merku předtim a teď ještě řešíme po mailech, kterej přesně typ těch pružin bude ideal na autí, co mám .... líbí se mi jejich přístup a jednání .... i když občas se nad tou technickou němčinou docela kroutím ... protože rozhodně se běžně s nikým v němčině nebavím o zatížení náprav   

...  posílala jsem jim kopii techničáku ... páč to postaví jedině se zárukou TUV  (na druhou stranu pecka přístup) .. tak uvidíme, co z toho vyleze .. do 14ti dní budu chytřejší
  ...  posílala jsem jim kopii techničáku ... páč to postaví jedině se zárukou TUV  (na druhou stranu pecka přístup) .. tak uvidíme, co z toho vyleze .. do 14ti dní budu chytřejší
bude překvápko .. nechci předbíhat události a zakřiknout to ... oni jsou hodně puntičkáři na techniku podle povolených norem .. tak snad mi to postaví i na auto co je v provozu v ČR ... proto chtěli ten techničákBALI píše:žeby něco ve stylu Morette?