tak na co si mam dat pozor?? jaky sou dobry motory ??? atd....
tak nak odtech 50 az do tak nak 150 tisic na s bazuru pradav nekdo svetle modoru vektru za 50 mam duklou strechu(nekdo se po ni prosel) a vadu maa taky tukanec uz sem mu psal zatim neodpovedel ale hodne lidi na me at si to necham pritahnout z nemeckaPíček píše:a v jaky cene by se mela pohybovat? Ja mam VB 1.8 16V a zere mi vosum litru. Takze sem s ni spokojenej
Jde ot o v jakym budou stavu jestli jsi z rpahy tak se muezem na enco mrknout ja jsem taky z prahy jinak vem si ze bazac to prodava za 48 za kolik to musel koupit aby na tom neco vydelal tak co to musi bej t za kepl, zalezi na tvem rozpoctu ale myslim ze 1.6 16V by byla dobra volba... píše:dobre dobre takze nafataka vubec
mam to na jezdeni kazdej den do skolya obcas nekam i dal jako treba nekam kousek zaprahu atd... myslim ze 1,6 16V by mohla stacit
ale koukal sem na bazary a AAA maj za 48 litru a nekdo ji prodava za 60litru jakto ze vtom je tak velkej cenovej rozdil?? vzdyt bazace co sem mel zkusenost byli vzdycky drasi
jojo sem z prahy tak jkasny no to musel bejt des noo ale stejnak bych se jel na ni nikdy podivat noo cas jeste nakej mam vubec na to nespechamBerry píše:Jde ot o v jakym budou stavu jestli jsi z rpahy tak se muezem na enco mrknout ja jsem taky z prahy jinak vem si ze bazac to prodava za 48 za kolik to musel koupit aby na tom neco vydelal tak co to musi bej t za kepl, zalezi na tvem rozpoctu ale myslim ze 1.6 16V by byla dobra volba... píše:dobre dobre takze nafataka vubec
mam to na jezdeni kazdej den do skolya obcas nekam i dal jako treba nekam kousek zaprahu atd... myslim ze 1,6 16V by mohla stacit
ale koukal sem na bazary a AAA maj za 48 litru a nekdo ji prodava za 60litru jakto ze vtom je tak velkej cenovej rozdil?? vzdyt bazace co sem mel zkusenost byli vzdycky drasi