MarauderZ28 píše:to Probe vypadá jako když ho vopíchaly včely takovej morfing Probe VS 130 RS
Mě se líbí
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Ritchma píše:To Probe je fakt otřesnej úlet
No a ta koncovka na cliu je taky šílenost
Dík ale važně sem nechtěl mít trubku jako každej kolem mě ..
Lepší mít trubku jako všichni okolo než nějakej futrál na brejle nebo co to proboha je. Si na to všichni musej ukazovat se slovy - co to ku*va je???
To je vole topinkovač fungující na principu horkých plynů Sorry Šampone, ale je to katastrofa, normálně si řikam, že když se mi něco nelíbí, tak se to třeba líbí jinejm lidem,ale u tohohle nejsem přesvědčenej ani o tom jestli se to líbí tobě
A co. Pro mě za mě si třeba na*er na střechu a rozpatlej si to tam.
Jenom nemam rád když se někdo snaží bejt originální i za takovou cenu že to pak vypadá naprosto tragicky........... Ale moje auto to naštěstí neni........
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
ty máš na vše ale nemáš na to ay si mě potopil .. no a mohu vedet ... proc dyz ty si zrovna jeden z miliona ?? ja sme jeden ze sta ... me se to libi neni to strasný učel co sme chtěl to splnilo bez problemu a hlavne neni tam taková díra jako jindy ,,
Shampooo píše:ty máš na vše ale nemáš na to ay si mě potopil .. no a mohu vedet ... proc dyz ty si zrovna jeden z miliona ?? ja sme jeden ze sta ... me se to libi neni to strasný učel co sme chtěl to splnilo bez problemu a hlavne neni tam taková díra jako jindy ,,
Takže je lepší mít ně autě nějakou kravinu aby si lidi řekli když jdou kolem - ty vole čum na to co to má na vejfuku. To musí bejt idiot
Ne, to si nemyslim........
Shampooo píše:ty máš na vše ale nemáš na to ay si mě potopil .. no a mohu vedet ... proc dyz ty si zrovna jeden z miliona ?? ja sme jeden ze sta ... me se to libi neni to strasný učel co sme chtěl to splnilo bez problemu a hlavne neni tam taková díra jako jindy ,,
Takže je lepší mít ně autě nějakou kravinu aby si lidi řekli když jdou kolem - ty vole čum na to co to má na vejfuku. To musí bejt idiot
tohle si řeknou jen ti co jsou jako ty ? to pochopím a usměju se jen .. holt nechci aby se to podobalo všem kolem .. a to co mám mě vyhovuje a dost Ot cuz
tohle si řeknou jen ti co jsou jako ty ? to pochopím a usměju se jen .. holt nechci aby se to podobalo všem kolem .. a to co mám mě vyhovuje a dost Ot cuz
Myslim že v tomhle je jako já každej druhej
ta koncovka je naprosto strašná, ale je fakt, že tvým myšlením se řídí řada tuzerů...radši bejt odlišnej a mít naprosto hnusnou zhovadilost, než pěknou klasiku
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK