P: Ostre vacky, kovane pisty + ojnice crx ED9

Moderátor: Zemi

Odpovědět
Sly
Kontaktovat uživatele:

P: Ostre vacky, kovane pisty + ojnice crx ED9

Příspěvek od Sly »

Prodam kovane Wiseco pisty na motory D16A6/8/9, D16Z5/6, D16Y8, D15B. Puvodne urceno pro D16A6 - kompresni pomer 12:1, ovsem je mozne pouzit je ve vsech vyse zminenych. Pisty jsem mel ve sve crx s motorem D16A9, najeto 600km behem lazeni ECU, pote sly ven neb jsme zjistili ze pro me ucely maji stale nizky kompresni pomer. S podkopnutou hlavou jsme v A9 s temito pisty dosahli 11:1, bez hlavy 10,5:1. Pisty jsou k dodani s kruhy, puvodni cena byla v prepoctu na CZK 15tis. V soucasnosti jsem ochotny dohodnout se na cene, ktera bude vyhovovat obema stranam neb bych rad snizil naklady na nove pisty uz s vyssim KP primo na miru. Fota na pozadani.

Vrtani/Zvdih: 75mm/90mm

Prosim jen vazne zajemce. Pisty jsem ted mesic drzel uzivateli "ice" s cervenobilou Hondou crx, mezitim jsem prisel o dva zajemce neb mi mily ice po nekolika mych urgencich na jeho icq sdeli (po mesici se neobtezoval ozvat), ze je nekoupi neb nema penize.
Naposledy upravil(a) Sly dne 12 led 2008 11:45, celkem upraveno 2 x.
Live4Ride Syndicate

Petr78
Kontaktovat uživatele:

Re: P: Wiseco vysokokompresni kovane D16 pisty

Příspěvek od Petr78 »

Sly píše:Prodam kovane Wiseco pisty na motory D16A6/8/9, D16Z5/6, D16Y8, D15B. Puvodne urceno pro D16A6 - kompresni pomer 12:1, ovsem je mozne pouzit je ve vsech vyse zminenych. Pisty jsem mel ve sve crx s motorem D16A9, najeto 600km behem lazeni ECU, pote sly ven neb jsme zjistili ze pro me ucely maji stale nizky kompresni pomer. S podkopnutou hlavou jsme v A9 s temito pisty dosahli 11:1, bez hlavy 10,5:1. Pisty jsou k dodani s kruhy, puvodni cena byla v prepoctu na CZK 15tis. V soucasnosti jsem ochotny dohodnout se na cene, ktera bude vyhovovat obema stranam neb bych rad snizil naklady na nove pisty uz s vyssim KP primo na miru. Fota na pozadani.

Vrtani/Zvdih: 75mm/90mm

Prosim jen vazne zajemce. Pisty jsem ted mesic drzel uzivateli "ice" s cervenobilou Hondou crx, mezitim jsem prisel o dva zajemce neb mi mily ice po nekolika mych urgencich na jeho icq sdeli (po mesici se neobtezoval ozvat), ze je nekoupi neb nema penize.
Tak to byla chyba. Příště to prodej prvnímu, kdo vysází prachy na dřevo ikdyby to mělo zamluveno deset lidí.

A dají se teda použít do motoru bez výbrusu nebo se musí před instalací dělat výbrus válců?
Honda Civic EG4

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

pokud jsou 75mm, tak jak to pise, tak bez vybrusu
coz si myslim, ze je na druhou stranu docela skoda, pac ty motory maj uz neco za sebou :(
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

vetsina kovaných pistu má jistou roztažnost, takže ted je otázka zda je to rozmer pístu a musí se brousit blok na vice, nebo je to už doporučený rozmer bloku ( tudíž píst je menší než bezvýbrusovej ) .

ale to by asi Sly zmínil, takže tipuju druhou variantu..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Je to tak, neni treba vybrus.
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Jelikoz davam svou crx do stavu, kdy bude schopna bezne jizdy ve meste a pripravuji na nasledny prodej, pisty jsou stale k mani + prihazuju k prodeji ostre vacky.

Wiseco informace vyse

CRESPO vacky stage 5 302/301 vcetne dokumentace.

Na obou dilech najeto 600km, 200km lazeni + 400km cesta Brno - Ostrava tam zpet.

Rad nastavim cenu tak, aby vyhovovala obema stranam.
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Re: P: Ostre vacky + kovane pisty crx ED9

Příspěvek od Sly »

Takze k tomu vsemu jeste kovane ojnice :D
PROBE ultralighd forged I-beams. Az 11500rpm
Live4Ride Syndicate

blázen
Kontaktovat uživatele:

Re: P: Ostre vacky + kovane pisty crx ED9

Příspěvek od blázen »

možná lepší bude prodat to s jiným seriovým motorem...a tohle prodat taky v celku.. a nejlepší to bude neprodávat vůbec :P
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Sly
Kontaktovat uživatele:

Re: P: Ostre vacky, kovane pisty + ojnice crx ED9

Příspěvek od Sly »

Vcera jsme do motoru dali seriove pisty, ojnice a vacky, V prubehu pristiho tydne se tam nahraje modifikovana mestska mapa. Auto bude bezne pouzitelne i ve meste. Odhadovany vykon kolem 165hp.
Zvlast prodam pisty, ojnice, vacky + zvlast Hondici. Behem tohohle mesice by se mel objevit inzerat na cele auto.
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Ojnice + pisty prodany.

K mani stale vacky CrespoCams stage 5.
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »