Výlety
Jo poznaval jsem jejich kulturu....Byl jsem vzat do Mesta ve Meste....je to v Praze...je to jako jejich mesto...jsou tam centralni sklady kam se jezdi pro zbozi atd.Ochutnal jsem jejich jidla...i kdyz mi nektere neslo,ale nesmel jsem je urazit.Byly na me strasne hodny a kamaradsky....Ochutnal jsem i jejich ovoce.A strasne dobrej je jech100%caj.
Dotaz na spani...pujcily mi byt na novem sidlisti a muzu rict luxusni byty...ne jako tady
Dotaz na spani...pujcily mi byt na novem sidlisti a muzu rict luxusni byty...ne jako tady
Naposledy upravil(a) Kapr dne 07 dub 2008 14:51, celkem upraveno 1 x.
WV Golf II.
ICQ 253-757-070
ICQ 253-757-070
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- lisky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výlety
pěkný výlet. a jaka ze se to povedla ta pusa? 

Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
Re: Výlety
Lisky, bylo to skvely...krasnej zamek i spolecnost.V zahrade jsme nasli spoustu lesnich cest kde nikdo nechodil,az jsme se tam malem ztratili.To vis 3 hodky ztravit v zahrade....jen si to predstav..lisky píše:pěkný výlet. a jaka ze se to povedla ta pusa?
WV Golf II.
ICQ 253-757-070
ICQ 253-757-070
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ztravil krasny 3 dny v tomto sidle....
Kongres & Golf hotel Darovanský dvůr ***/**** vznikl rekonstrukcí dřívějšího statku, původně poplužního dvora ze 17. století. V majetku rodiny Sinkulových je více než 100 let. Leží v překrásné, klidné krajině přírodního parku Horní Berounka nedaleko Plzně a je velmi dobře dostupný z dálnice Praha - Plzeň.
Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého selského dvora, jejíž dominantou je velký travnatý prostor s rybníkem lemovaným majestátními staletými kaštany. Historické budovy, které obklopují rozsáhlý dvůr, byly i po rekonstrukci ponechány ve své původní podobě a dotvářejí tak atmosféru klidu a pohody malebné lokality uprostřed přírody. Do komplexu historických budov byl na místě původní vyhořelé stodoly citlivě umístěn i zcela nový objekt Kongres & Golf hotelu, který zajímavě uzavírá prostor dvora.
Kongres & Golf hotel Darovanský dvůr ***/**** vznikl rekonstrukcí dřívějšího statku, původně poplužního dvora ze 17. století. V majetku rodiny Sinkulových je více než 100 let. Leží v překrásné, klidné krajině přírodního parku Horní Berounka nedaleko Plzně a je velmi dobře dostupný z dálnice Praha - Plzeň.
Hotelový komplex tvoří několik budov v uzavřené lokalitě bývalého selského dvora, jejíž dominantou je velký travnatý prostor s rybníkem lemovaným majestátními staletými kaštany. Historické budovy, které obklopují rozsáhlý dvůr, byly i po rekonstrukci ponechány ve své původní podobě a dotvářejí tak atmosféru klidu a pohody malebné lokality uprostřed přírody. Do komplexu historických budov byl na místě původní vyhořelé stodoly citlivě umístěn i zcela nový objekt Kongres & Golf hotelu, který zajímavě uzavírá prostor dvora.
- Přílohy
-
- leteckyB.jpg (98.18 KiB) Zobrazeno 3160 x
WV Golf II.
ICQ 253-757-070
ICQ 253-757-070