Kámoš mi hodil nový noťas Acer Aspire 5720Z, že tam chce místo Visty XP Profesional. Tak se mi to konečně podařilo nainstalovat, rozjel jsem i grafiku, ale zvukovku ne a ne rozjet. Už jsem bezradný.
Ex Daewoo Lanos 1,6 16v
StreetCarsCommunity
Ex Opel Astra H
Š Octavia IIF 1.8 TSI + HRAČKA...
ok, napsal jsem mu to
Michal71717 měl taky Noťas a na něm Visty... ale chtěl tam XPčka, tak mu to brácha nějak pokutil... co si pamatuju, tak musel nějak upravovat ovladače
Ma nekdo zname v nejake posilovne? Potrebuji vystavit permanentku "fiktivni" .. Kdyz si sezenu papir z posilovny, dostanu penize od pojistovny a ty se mi hodi na auto ... do posilovny chodit nebudu, tak nemejte strach ze bych chodil zadarmo Kdyby mel nekdo tu moznost, ozvete se. Diky
Hanuš píše:Ma nekdo zname v nejake posilovne? Potrebuji vystavit permanentku "fiktivni" .. Kdyz si sezenu papir z posilovny, dostanu penize od pojistovny a ty se mi hodi na auto ... do posilovny chodit nebudu, tak nemejte strach ze bych chodil zadarmo Kdyby mel nekdo tu moznost, ozvete se. Diky
Hanuš píše:Ma nekdo zname v nejake posilovne? Potrebuji vystavit permanentku "fiktivni" .. Kdyz si sezenu papir z posilovny, dostanu penize od pojistovny a ty se mi hodi na auto ... do posilovny chodit nebudu, tak nemejte strach ze bych chodil zadarmo Kdyby mel nekdo tu moznost, ozvete se. Diky
Aladin píše:ok, napsal jsem mu to
Michal71717 měl taky Noťas a na něm Visty... ale chtěl tam XPčka, tak mu to brácha nějak pokutil... co si pamatuju, tak musel nějak upravovat ovladače
To je hračka.. Stačí na netu najít a stáhnou neoficiální ovladače na XP k tomu noťasu, jelikož oficiální jsou už jen na Visty a vše běží jak má
To je hračka.. Stačí na netu najít a stáhnou neoficiální ovladače na XP k tomu noťasu, jelikož oficiální jsou už jen na Visty a vše běží jak má
někdy ani ty neoficiální bohužel nejsou, takže se musí upravovat vistovské
někdy ani ty neoficiální bohužel nejsou, takže se musí upravovat vistovské
si myslim snyci ze kdyz zajdete do fitka jakehokoliv nebo solarka .. tak vam za nejakou tu stovku nebo flasku vypisou uctenku na tech 1200kc .. jim to nic neudela ... je to jenom papirek ze ... pojistovna si ho stejne necha
noreking píše:si myslim snyci ze kdyz zajdete do fitka jakehokoliv nebo solarka .. tak vam za nejakou tu stovku nebo flasku vypisou uctenku na tech 1200kc .. jim to nic neudela ... je to jenom papirek ze ... pojistovna si ho stejne necha
Jj 200kč v Solárku pomohly Zarobený litr
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů