vrkuboy píše:v pripade favoritu plati jen cast hesla a to SYMPLY
Naše Káry...
Re: Naše Káry...
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
Tak jsem pořídil bílé parkovačky..No není to hned lepší?
Bylo to focený když svítilo dost sluníčko, tak jsem to musel trochu zkontrastovat, aby byl vidět pěkně ten rozdíl

No a časem tam příjdnou ještě nějaké hlavní žárovky s bílým nádechem
Bylo to focený když svítilo dost sluníčko, tak jsem to musel trochu zkontrastovat, aby byl vidět pěkně ten rozdíl

Perníku pecka by byla oddelat ty mlhovky a zatentovat ty diry :-)jinak parkovačky hezkyPernick píše:Tak jsem pořídil bílé parkovačky..No není to hned lepší?![]()
Bylo to focený když svítilo dost sluníčko, tak jsem to musel trochu zkontrastovat, aby byl vidět pěkně ten rozdíl![]()
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 
-
vrkuboy
- Kontaktovat uživatele:
spis nez ty mlhy bych dal do pryc ty orezly srouby co drzi ten podnaraznik a uchytil to jinak.
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
na muj vkus je tam toho mocPernick píše:nene mlhovky já rád
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 
JJ to musím nějak pořešit, na autě se bude dělat celolak, ale až bude nová kapota, blatníky atd. a všechny místa kde je nějaká koroze, tak zapravenavrkuboy píše:spis nez ty mlhy bych dal do pryc ty orezly srouby co drzi ten podnaraznik a uchytil to jinak.
zadní část auta už prošla odtučňovací/odtuzovací kůrou

Ale už se těším až to auto bude vypadat dle plánů

a tady ještě, akorát se mi už nechtěl barvit nárazník a zadělávat lemy

-
vrkuboy
- Kontaktovat uživatele:
ja ti nevim byt tebou ty stredy nelakuju a ty plastovy kryty lemu taky ne podle me to vypada takhle lip, jen prelakovat nove to co mas ted bily a je to ok. videl sem jednou krasny cerveny favo ktery to melo nelakovany a bylo na 15´´ a vypadalo to paradne.
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
- DitrTKOZ
- Moderátor
tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick

Martinvr6 píše:myslis tento vrakMComb píše:A co ten mazel v avataru?Martinvr6 píše:hi ja jeste ani nemam co fotit
no vrak, pro dvojku golfa jsem měl vždycky slabost a tenhle až se dodělá, tak mazec. VR6 nebo G60?
2Goldies: koukám se pořádně, a na mazlíkovi se pan čalouník krásně vyřádil, povídej povídej..........
jedině vrrr646reddy píše:no vrak, pro dvojku golfa jsem měl vždycky slabost a tenhle až se dodělá, tak mazec. VR6 nebo G60?
jj, sory, potom jsem si všimnul toho G2 VR6 rulezz 
a co všechno plánueš,jen prosím na to nedávej nějaký hory lamina,krásnej německej clean style je fakt na G2 nejlepší
a co všechno plánueš,jen prosím na to nedávej nějaký hory lamina,krásnej německej clean style je fakt na G2 nejlepší
vydíš tam snad nějaké lamino46reddy píše:jj, sory, potom jsem si všimnul toho G2 VR6 rulezz
ale tohleje libovečka, jen dál dál, jen tak dál
vzdyt je to blazen! Zlaty srouby na podvozek! HODTE NA NEJ SIT!

Ne vazne libovecka!
Ne vazne libovecka!
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku