News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
2 Yaris: Čím déle čumím na ten obrázek, zvětšuju, zkoumám, bádám tím víc jsem přesvědčený, že to je VT. Fakt! Co ty na to? Schválně se podívej na přechod z motoru na plast pod stěrači nebo výztuhou mezi tlumiči a motorem!? Možná blbě vidím 
Mrkni sem to určitě není VT http://www.autotuning.cz/index.php?page ... nek_id=108

Mrkni sem to určitě není VT http://www.autotuning.cz/index.php?page ... nek_id=108
Naposledy upravil(a) CCCO 1.8T dne 09 říj 2004 17:27, celkem upraveno 1 x.
Myslím pane že špatně vydíšCCCO 1.8T píše:2 Yaris: Čím déle čumím na ten obrázek, zvětšuju, zkoumám, bádám tím víc jsem přesvědčený, že to je VT. Fakt! Co ty na to? Schválně se podívej na přechod z motoru na plast pod stěrači nebo výztuhou mezi tlumiči a motorem!? Možná blbě vidím

2all:
Koukám že pro dnešek konec přestřelek
, takže až do zítřka příměří
Nebylo to špatné, tímto se omlouvám všem koho jsem se dotkl svými narážkami
Jestli bude zítra takové počasí jako dnes dopoledne, tak to tady znovu rozjedem
Dnešek ještě nekončí takže:
pifko
savle

Nebylo to špatné, tímto se omlouvám všem koho jsem se dotkl svými narážkami

Jestli bude zítra takové počasí jako dnes dopoledne, tak to tady znovu rozjedem

Dnešek ještě nekončí takže:
pifko

Lancia 1.6 HF turbo 140HP v sérii
kua hoši co jééééé? Veslo je Off-Line a tady to umře
, tož to ni!
to Favorit po Italsku(HF): já ti dám modrou ustřici,tak proč tam chodíš když je to modrá ustřice
.............ou ty ďáblíku jeden
to Zelda alias Kobzol: tak ty jsi se dneska rozjel...
,za chvíli tady budeš mít tolik přízpěvků,že pro tebe nebude mít admin. pojmenování
to Mr.Fávo: Zítra to tady bude ještě lepší,pokud do té doby neumřu na sražení krvinek teplotou tak se tady zase zítra rozjede Peklo na zemi,turu turu tutu turu welcom to the Karvina city in the bigest town...turu turu tutu turu.....tak To byla znělka s mého oblíbeného South´s Parku a teď už jdu spát a budu přemýšlet jak Vás zítra budu srát

SERU NA VÁS!!!!!!!! JDU SPÁT

to Favorit po Italsku(HF): já ti dám modrou ustřici,tak proč tam chodíš když je to modrá ustřice

to Zelda alias Kobzol: tak ty jsi se dneska rozjel...

to Mr.Fávo: Zítra to tady bude ještě lepší,pokud do té doby neumřu na sražení krvinek teplotou tak se tady zase zítra rozjede Peklo na zemi,turu turu tutu turu welcom to the Karvina city in the bigest town...turu turu tutu turu.....tak To byla znělka s mého oblíbeného South´s Parku a teď už jdu spát a budu přemýšlet jak Vás zítra budu srát

SERU NA VÁS!!!!!!!! JDU SPÁT