Díkes za přidání fotek... Jinak kotouče vypadaj moc hezkyKapr píše:no vypada,ale je to maska z RS, je vice naklopena dopredu

jako ty moje puklice jo?Brutus píše:Jediný hezký sou na tom ty kola
a na gabrijo by to nešlo jo? Ten zadní nárazník sem myslel že bude stejnej a zbytek určo podobný...fufu píše:..... kdybych měl BMW cupé tak bych dost přemýšlel o této sadičce![]()
http://www.tuning-in.cz/bmw-e36-kit-cou ... tniku.html
Myslim z toho odkazu, co posílal fufu, volelisky píše:jako ty moje puklice jo?Brutus píše:Jediný hezký sou na tom ty kola
Díx za pochvalu... taky teda se mi zatím ten tahokov něják nezdá, tak sem do nárzníku dal na zkoušku pletivo co maj auta na rallye a celekem se mi to líbí... Musim to něják šikovně nafotit aby se to tu prokonzultovaloBrutus píše:Myslim z toho odkazu, co posílal fufu, volelisky píše:jako ty moje puklice jo?Brutus píše:Jediný hezký sou na tom ty kolaJinak oktávka je teď úplně o něčem jiným...akorát se mi nepáčí ten tahokov
Kolik za ně můžou chtít? Vím, kde děláš.lisky píše:Což origo xenony jsou tak něják v plánu... ale nejsou many, vždyť víš kde dělámPeLa píše:lisky hoď tam origo xenony.Bude to vypadat mnohem líp.
Což firma by šla, ale ehm.. jak to jen říct slušně... ten dívčí zbor tam je takovej... divnej.. S každou pi*ovinou chodí žalovat mistrovejKapr píše:Delas prece ve velmi kvalitni firme sousede...PeLa píše:Kolik za ně můžou chtít? Vím, kde děláš.lisky píše: Což origo xenony jsou tak něják v plánu... ale nejsou many, vždyť víš kde dělám![]()
![]()
No komplet s elektrikou se daj sehnat kolem desítky no..PeLa píše:Kolik za ně můžou chtít? Vím, kde děláš.lisky píše:Což origo xenony jsou tak něják v plánu... ale nejsou many, vždyť víš kde dělámPeLa píše:lisky hoď tam origo xenony.Bude to vypadat mnohem líp.