To asi jo...domluvíme na poradě a dáme na fórum...., nebo nechcešV.Z. píše:A nebylo by taky dobrý tam na ty motokáry zavolat a zamluvit nocleh a popřípadě i dráhu co?
se taky stavit ?
my jdem do chatek. je to vetší pohoda, člověk se o nic nemusí starat. Než tam někde stavět stan a spoléhat na počasí. Cena je celkem přijatelná a když má člověk rezervovanou chatku, tak má i levnější vjezdV.Z. píše:Tak to by šlo s tím že mi nevíme jak to bude se spaním na Rozkoši záleží na počasí a tak. Jinak nás je zatím cca 10 z toho 5 závodníků a 5 závodnic.![]()
já pokud pojedu,tak bud v pátek po práci...nebo až v sobotu po práci...ryan69 píše:karlos co ty? jel bys už v pátek? co shop, nebudeš muset být tam?
viz toto: http://www.tuningrozkos.cz/tuning-sraz- ... stupne.htmV.Z. píše:A kolik chtěj za tu chatku nevíš.
No jak moc daleko jsou mimo? Koukám na mapku, ale jsou na ní jen čísla chatek...P@wel píše:tak jsem koukal na ty chatky LUX a jsou malinko stranou. Tak kde teda zabivakujem?
u mě? Co to?ryan69 píše:že jestli stihnu rozkoš v sobotu tak to bude zázrak. ne, to si ujít nenechám, ale čeká mně asi nejhorší měsíc za poslední rok.. a kdo ví, jakej byl můj poslední rok, tak si ten měsíc dokáže představitale zas pak už budou samá pozitiva a sociální jistoty, první dovolená v jugoslávii atd..
uvidíme, je to ještě daleko.. každopádně v tuhle chvíli říkám že na 75% přijedu v sobotu dopoledne
jestli je s tím nějaký problém kvůli chatkám, tak to předsedo řekni. u Daktyho si naznačil nějaký žaludeční komplikace (tj. že se na to vysereš), tak ať v tom uděláme dyžtak pořádek..