CHCIPL TADY PES....
Re: CHCIPL TADY PES....
bude guláš?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Oživuji
tohle prostě nejde neposlat:
Shelby s Eclipsem přijdou ke svému autu a jeden povídá: "Hele, nechali jsme v autě zabouchnuté klíčky."
Shelby se šťourá v zámku sponkou do vlasů, Eclii zkouší vypáčit druhé dveře. Najednou vykřikne: "Měli bychom si pospíšit. Začíná pršet a nechali jsme otevřenou střechu!"
jinak je mi jasný,že upravit se to dá na kohokoliv i já jsem to stahnul a akorát přepsal:)))))))

Shelby s Eclipsem přijdou ke svému autu a jeden povídá: "Hele, nechali jsme v autě zabouchnuté klíčky."
Shelby se šťourá v zámku sponkou do vlasů, Eclii zkouší vypáčit druhé dveře. Najednou vykřikne: "Měli bychom si pospíšit. Začíná pršet a nechali jsme otevřenou střechu!"

jinak je mi jasný,že upravit se to dá na kohokoliv i já jsem to stahnul a akorát přepsal:)))))))
hehe a shaitymu do te vyrezle rakve chcije nonstop... sem zvedavej kterej komouš zas udela cenzuru a smaze me...
co me jen rozesmiva je, ze tu vic pisou lidi z plzne, liberce, brna a jinejch vesnic..
co me jen rozesmiva je, ze tu vic pisou lidi z plzne, liberce, brna a jinejch vesnic..
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Mám poslední dobou docela problémy s negrama z Kosova
a navíc se dělá na Eclipse aby v Květnu už byla kompletně hotová takže nemám čas sem ani házet nějaký příspěvky nebo tady kejhat stejnak o hovně
lidi co mě znají tak ví že se na eclipse dělá a nejenom o tom kejhá na TF .. jináč k tomu Ftipu Šajtího Shelby to páčil sice sponkou do vlasů ale já nepáčil druhou stranu ale mrdal jsem ho do análku jen pro ujasnění...jinak navím nemá cenu sem dávat jakékoli příspěvky když je stejnak nějakej slušnáček smaže mám na mysli Shelbyka topic..

Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
mrdat slušnáky do análu. jinac se mi stala krasna vec kdyz jsem sedel u tesca v aute prijel tam nejakej mamlas n strasne nahrbenym BMW pyco dost, ladak rval jak strelena svine a nebo moje bejvala Alfa
a homokynetak chudak cvakal jak o zivot... mamlas jel az dolu, zacal tomu davat naprdel asi s vidinou ze sbali nejaky patnactky a v tom rup a svlikl predni gumu
jsem se malem pochcal... takze asi tak vidim dnesni tuningare
fotos mam samozrejme v mobilu (nemohl jsem si nechat ujit) a jak budu u sveho pc, tak sem placnu 

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

Kurfa ja vubec nic nestiham posledni dobou... ale Bawo pyco je tu
nejdrsnejsi je jak tomu cvakaj homokynetaky kdyz ma vytocene kola za jizdy - videno cca tri dny pred timhle incidentem na omw a uz to jsem si rikal ze tam neco habruje 

foceno mobilem,ale snad to prezijete

foceno mobilem,ale snad to prezijete

Jako homokinetaky vepredu ? To si ze me delas prdel ?Shelby píše:nejdrsnejsi je jak tomu cvakaj homokynetaky kdyz ma vytocene kola za jizdy

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
no on ani tak uz necvakal... spis pres nej to auto preskakovalo 

eh jo sorry, to je ta moje averze k bmw, nezajimaj me a nemam je rad ,tak mi uniklo ze i tohle je zadohrab
tak pak nevim co tam mohlo delat takovej binec, ale cvakalo to stejne jak homokynetak a to auto jakoby pres nej uplne preskakovalo
mozna tedy lozisko, mozna nedotahle srouby ci co ja vim, kazdopadne opravdu skocit do toho a rajtovat 

- Bidrin
- Kontaktovat uživatele:
Šavle....ajsman píše:No to by mě zajímalo co po tomhle mohlo vzniknout na autě?

Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.