BMW pokec sekce!!!
Moderátor: T-O-M
Re: BMW pokec sekce!!!
pěkný!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
budu muset taky něco natočit 

BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
-
- Kontaktovat uživatele:
čus T-o-me tak jsem včera dneska měl možnost ozkoušet ty pneu ale ještě nemám tlumiče takže auto bylo v zatáíčkách spíše poskakovací i na mokru takže test není ješt hotovej ale i na mokrým asfltě jsou v pohodě zkoušel jsem brzdit o v cca 1cm vody proud přes cestu a tendence toho že by si to chtělo nadskočit na vodu a ujet nebyla....takže na mokru jsem je čekal o hodně horší jak všichni popisovali ....nezkoušel jsem ještě mokrou dálnici...tzn rychlost přes kilo ve vodě...a dneska na suchu....do zatáček asi budu potřebovat sedačky s větším bočním vedením...i přes totálně vytečené tlumiče to jezdí jako tramvaj
o jaký gumy jde? 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Musim se podělit trochu o svůj zážitek, byl jsem na skok v Curichu a poprvé na vlastní bulvy jsem viděl tento nádherný kus historie - BMW 507. Kdo by čekal nějakého starce, tak by byl vedle, majitelé byli mladý pár kolem 30ti. Na romantické projížďky se slečnou si lze těžko představit něco víc stylového. Potom na letišti jsem koukal na BMW 135iC které tam bylo vystavené a pokecal jsem s týpkem od BMW, který mi tu 135ku trochu ukázal. Jak jednim čudlem stáhnul střechu tak jsem si vzpomněl na toho kluka s tou 507kou, který svoji střechu stáhnul jedním elegantním pohybem ruky. Další skvost co nešel přehlédnout byla tahle rudá nádhera.
- Přílohy
-
- Resize of DSC00124.JPG (104.66 KiB) Zobrazeno 1689 x
-
- Resize of DSC00127.JPG (101.73 KiB) Zobrazeno 1689 x
-
- Kontaktovat uživatele:
si myslim že to nemá cenu,protože jsi jasnej vítěz 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ono to tome neni jen o fotakuBALI píše:si myslim že to nemá cenu,protože jsi jasnej vítěz

cabrio bukvice
Ale prd. Nebudu dělat soutěž a sám v ní soutěžit ne?! To bych byl trochu narcista a blbec. Ba naopak, jsem rád, že tady vzniká dost pěknejch fotek a tak jsem vás chtěl všechny motivovat. Právě proto, že to neni jen o foťáku, ale i o tom jak se k foťáku postavitmáca píše:ono to tome neni jen o fotakuBALI píše:si myslim že to nemá cenu,protože jsi jasnej vítězmusis si k tomu umet i pekne sednou, jina vitezove sou samozrejme vsichni tomasove-ty. tweety a ilegal
a my ostatni davame fotky jen jako ukazky nece, kdezto vy to mate jako umelecka dila
klidne udelej soutez, ale pro me si vytez TY!

Tak... focení mě baví a šel bych do toho. Problém je u mě v tom,že nemám kloudnej soft na úpravu když se něco malinko nepovede nebo to chci jinak a hlavně... moje auta na žádných fotkách nevypadají dobře. Prostě... no nejsem se svýma fotkama spokojen.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
-
- Kontaktovat uživatele:
to já taky nejsem....
kouknu ještě na ty fotky na vlakovém nádraží v Provodíně u pískovny....
kouknu ještě na ty fotky na vlakovém nádraží v Provodíně u pískovny....
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Podmínky, pravidla soutěže a průběh soutěže bude vypsán.Fikux píše:Ještě bych dal případně do podmínek jestli lze ty fotky nějak graficky dodatečně upravovat nebo jestli to bude jen čistě na šikovnosti fotografujícího a na kráse objektu
Abych rychle odpověděl na tvůj dotaz
1) fotit jeden vlastní vůz, po celou dobu soutěže (bude víc kol, dohodnem se kolik)
2) fotky se budou moci upravovat co do rámečků, kontrastů, světlosti, ale bude zakázáno Virtuálně Tuningovat auto
více v pak v pravidlech.