Jak na dálkové ovládání?
Moderátor: Idaho
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Jak na dálkové ovládání?
Koupil sem jetý auto. Má centrál, kterej by měl fungovat i na DO jenže nefunguje. Zkoušel sem vyměnit baterku v klíčku, ale stejně to nejde. Nevíte někdo co s tim? Někdo mi říkal že to mam s tim klíčem zamknout a odemknout a pak nějak mačkat...nevim?
Re: Jak na dálkové ovládání?
Jestli to nevyřešíš, tak bych ti moh nabídnout nové DO, jeto jednotka a dva ovladače+kabeláž. Je to i s výstupem na blinkry za 950,-

nic novyho do toho necpi... zkus si z tim pohratLuckyR píše:Mam Cordobu 1998 zkoušel sem to kódovat podle nějakýho návodu ale nič, jak je to s tim přijímačem?
zasada je sedet v aute a pri kodovani mit zapnute zhaveni
pokud na to neprides dej to do serivsu...
ono jde o to ze ten central ma plovouci kod ktery se musi synchronizovat .....
nissan sunny N14 1,6 16V/66kW GA16DS
Já ti to nechci vnucovat, já jenom kdyby ti náhodou řekli třeba v origo servisu nákou pálku, tak bych řek že je tohle lepší řešení.

- Alan 07
- Kontaktovat uživatele:
Zkus odpojit baterii asi na 30 sekund potom do dalších 30 musíš vložit klíček do zapalování a otočit do polohy kdy ti svítí kontrolky, ale nestartovat.Tohle opakuj několikrát třeba 3x a měli by se rozsvítit všechny blinkry.To bys měl bejt v tom nastavení.Potvrzuje se to tlačítky na ovladači, nebo na klíčku.
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel sem to dosud nějak nevyřešil. Tak se chci zeptat, když si koupím
http://www.aukro.cz/item346201841_dalko ... _3901.html
Jak to zapojím, a kde najdu jednotku centrálu a nebude se to nějak srát když už tam vlastně DO je?
http://www.aukro.cz/item346201841_dalko ... _3901.html
Jak to zapojím, a kde najdu jednotku centrálu a nebude se to nějak srát když už tam vlastně DO je?
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
No v případě že by jsi tam chtěl dát tohle, tak by bylo napřed dobrý najít jednotku origo centrálu a odpojit jí. Jinak jestli to je origo centrál, tak bych to zkusil ještě spárovat. Aby si tam nemusel nic kupovat. Myslím že na VeBe jsem to měl tak, že jsem 3* zapnul a vypnul klíček a poslední poloha byla: zapnutý klíček a ihned jsem zmáčknul jakékoliv tlačítko na centrálu a pak se mi jako potvrzení synchronizace zamklo a pak zase odemklo.

Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Tak jí zkus najít a změř, jestli ti do ní jde napětí. Jestli ano, tak asi bude v háji a rovnou na vy vodiče můžeš připojit tu novou a jestli ne, tak ji zkus zapojit.
www.repres.eu - autoalarmy, tažné, pin, km, diag., opravy přístrojovek, gps monitoring atd.