Dotaz ohledně E36

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Dotaz ohledně E36

Příspěvek od Tweety »

Mám na dílně Cabrio a mám pár dotazů.

1.) Jak sundat zadní sedačky ?
2.) Jak má fungovat ten plast co je na obrázku, díl č. 7 (19 ?) na odkazu ? ( http://bmwfans.info/original/E36/Cab/32 ... l-51_2096/ )

Obrázek

3.) Jak přesně jsou k autu přidělány M-paket prahy ? Foto ?

Ad. 1 Potřebuju kvůli opěrkám hlavy vidět sedačku zezadu. Opěrky se tam uvnitř nějak podivně vrklaj, jako by tam chyběly ty středy.
Ad. 2 Když se stáhne střecha, asi by to mělo vypadat jak na fotce. Nicméně to jsem to tam rukou dal. Když se střecha zpět natahuje, zajede to jako by dovnitř. Ale nevím na jakém "samostatném" principu by to mělo fungovat.
Ad. 3 V prahách jsem našel jen nějakou drážku a dle ETK nejsem moudrej

Díky
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

..... zadní sedačky vyndáš tak že vysuneš pryč zadní opěrky a pak jen zatáhneš za zadní sedák 8)

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

fufu píše:..... zadní sedačky vyndáš tak že vysuneš pryč zadní opěrky a pak jen zatáhneš za zadní sedák 8)
Zadní opěrky tam nejsou. Ale při tomhle pokusu se sedačka ohýbala, ale docela držela :D Hlavně uprostřed pod držákem těch pásů. Máš zkušenosti s kabriem ?
exE30 320i R6

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

..... mám sice E36 cábro , ale zatím moc zkušeností stím nemám :mad: já sem taky nemohl odendat zadní zedačku (opěrku zad) a pak jsem vysunul ty opěrky a šup a byla venku :P

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

fufu píše:..... mám sice E36 cábro , ale zatím moc zkušeností stím nemám :mad: já sem taky nemohl odendat zadní zedačku (opěrku zad) a pak jsem vysunul ty opěrky a šup a byla venku :P
No, to jsem teda zvědavej. Tahle sedačka teda docela držá čoveče. Trhali jsme ji ve dvou a nic :) Co ten plast, jak to tam drží, víš ? Bod č. 2
exE30 320i R6

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

..... no mě tam ten plast na jedný straně chybí, jak funguje bych se mohl zítra podívat na autě, páč ten jeden co tam mám se v poho vrací.

Když tam nemáš ty opěrky, tak tam musel někdo jenom ze zhora zasunout kulatinu, jinak by tam ta sedačka nedržela

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

fufu píše:..... no mě tam ten plast na jedný straně chybí, jak funguje bych se mohl zítra podívat na autě, páč ten jeden co tam mám se v poho vrací.

Když tam nemáš ty opěrky, tak tam musel někdo jenom ze zhora zasunout kulatinu, jinak by tam ta sedačka nedržela
No to jsem z toho jelen, sedačka drží jak přibytá a v díře nic není :) Tak se mi podívej na ten plast prosím tě 8)
exE30 320i R6

bohhy
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz ohledně E36

Příspěvek od bohhy »

1. Origo se vytahnou a vyndaj operky hlavy, chytis za horejsek sedaku, smerem dopredu (kcumaku auta) vycvaknes a ve spodni casti je to kolmo zasunutej.
2.Je to normalne volne posunovaci a je na tom pruzinka(c.8), ktera je pricvaknuta k rameni strechy a jezdi to spolecne se stahovanim nebo nandavanim.
3.do drazky v plastovem krytu prahu se nacvaknou takovy plastiky, do plechoveho prahu vyvrtaj diry a daj se tam tzv. picky a zacvakne se to do sebe, pak jeste zespoda navrtat plastiky a zepreu a zezadu u lemu jeden.
http://bmwfans.info/original/E36/Cab/32 ... 1_2761/#13
na obrazku (5 a 7 do ty drazky) (6 zespoda) (8 zepredu a zezadu)

Nebo je muzes nalepit lepidlem na lepeni oken, aby se tam nemuselo vrtat.

Jinak pokud by si vedel o nekom kdo ma dily z introse na e36 cabrio, tak dystak dej vedet, diky 8)
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

Bohhy, díky moc, vyčerpávající odpovědi. Jen dodatečně. Mohl bys mi jako úplnýmu pitomci podle čísel dílů ukázat v ETK, co na co příjde nacvaknout ? Ohledně toho plastu
exE30 320i R6

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

.... no koukám, že sem přišel pozdě :D

Ale zas mám fotky :?:

Ohledně toho plastu jak je u střechy, tak jak bylo už psáno, tak když se stahuje střecha tak se plastík natahuje pomocí pružinky:

Obrázek

.... a když se střecha natahuje tak tlačí na plastík - plastová tyčka která je v tom pérku 8)

Obrázek

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

Fotky nemají chybu, moc jste mi kluci pomohli, tímto je můj problém vyřešen 8)
exE30 320i R6

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“