Auto týdne - 15.kolo - hlasování
Moderátor: Eiffel
Auto týdne - 15.kolo - hlasování
Technické specifikace + fotky si můžete prohlédnout po kliknutí na vybraný automobil.
VW Golf by Crossic
Honda CRX by Lukes
VW Polo by Polo6n
VW Golf by Crossic
Honda CRX by Lukes
VW Polo by Polo6n
Re: Auto týdne - 15.kolo - hlasování
Tak dalsi kolo je zde, diky vsem za zasilani aut do souteze, je videt ze zacala sezona a vyjizdite s autama co jste delali pres zimu !!!!
diky a posilejte dal
diky a posilejte dal

golf IV by Crossic jednoznačně dávám hlas.
audi A6 C5 2,8 Q 142 kw
davam hlas polu takle krasne upravene polo se nevidi tak casto,ale nelibi se mi tam ta oterova lista bud sundat nebo aspon do laku
mozna jeste trochu snizit
golfik krasa jenom bych vymenil zadni svetla
CRX jedna z mala crx ktera ma dobrej bodikit
mozna jeste trochu snizit
golfik krasa jenom bych vymenil zadni svetla
CRX jedna z mala crx ktera ma dobrej bodikit
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
V cem z tohodle denne jezdit ??? POLO... golf se mi nelibi predek a honda je moc plastova
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Polo a Golf - obě krásný a ty kola bych si dal líbit, škoda že nemůžu dát dva hlasy :/ dávám golfa.. protože je to TDi a má o ždibec hezčí kola
))

TDI
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
gola 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
co ti nesedi? ma to zmereny na brzde.. a to neni zadnej extrem.. GII 1.9 od DP ma 230 koni a dava si vsecky predohraby u nasMickael píše:Polo....
Honda je moc bakelitova a u Golfu mi nesedi udaj 181 koni a ty zadni svetla fujky hnuj.
crossic ma jednoznacne hlas

NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
crossic
jeho golf se mi prostě hrozně moc líbí 
honda mi nic neřiká a polo je takový nemastný,neslaný...

honda mi nic neřiká a polo je takový nemastný,neslaný...

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
golf
ale aj to CRXo nevypadá zle 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
No jo no otřesný přední nárazníkOzzy_Vita píše:Polo není úplně dodělané nejspíš ale u mě nej...
Golf má otřesný přední nárazník a CRX taky obakelitovaná (ale rozhodně hezčí než golf) ..

Nechápu co se ti nezdá na udají 181 koní... mrkni na www.crossic.com tam máš graf z brzdyMickael píše:Polo....
Honda je moc bakelitova a u Golfu mi nesedi udaj 181 koni a ty zadni svetla fujky hnuj.

Všem děkuju za hlasy...potěší číst chválu i kritiku

VW CC RTDI snowflag
Pro mě jasná volba!!!
!!! Go Crossi go !!!

!!! Go Crossi go !!!

Koupím letní pneu 225/35 19" nebo 235/35 19"
Jsem zas pichnul do vosiho hnizdacrossic píše:No jo no otřesný přední nárazníkOzzy_Vita píše:Polo není úplně dodělané nejspíš ale u mě nej...
Golf má otřesný přední nárazník a CRX taky obakelitovaná (ale rozhodně hezčí než golf) ..![]()
![]()
hold sem na ty originál VW díly...kdybys náhodou nevěděl co je to zač tak jeto R32
Nechápu co se ti nezdá na udají 181 koní... mrkni na www.crossic.com tam máš graf z brzdyMickael píše:Polo....
Honda je moc bakelitova a u Golfu mi nesedi udaj 181 koni a ty zadni svetla fujky hnuj.![]()
Všem děkuju za hlasy...potěší číst chválu i kritiku

R33 GTST Mspec2 '97
dávám golfa. i když se mi ten nárazník a přední u zadní světla moc nelíbí tak se to vyvážilo motorem a kolama
polo pěkný ale není to dotažený dokonce. CRX má pěknou barvu, body se taky dá celkem ale nějak mi to celé nesedí.

polo pěkný ale není to dotažený dokonce. CRX má pěknou barvu, body se taky dá celkem ale nějak mi to celé nesedí.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII