ridici jednotka - restart
Moderátor: T-O-M
ridici jednotka - restart
Zdravim, potreboval bych jen vedet jak se restartuje ridici jednotka u bmw? deto taky odpojenim baterky na cca 10min? ma se pak po nastartovani drzet motor v nakych konstantnich otackach jako u jinych znacek ? nebo nejake typy.. nikde sem to nenasel,, dik za odpoved 

Re: ridici jednotka - restart
A proč jí chceš "resetovat"? nepovedenej čip?Cr4sh píše:Zdravim, potreboval bych jen vedet jak se restartuje ridici jednotka u bmw? deto taky odpojenim baterky na cca 10min? ma se pak po nastartovani drzet motor v nakych konstantnich otackach jako u jinych znacek ? nebo nejake typy.. nikde sem to nenasel,, dik za odpoved

Nevim že by něco takovýho fungovalo, bych jí pak "resetoval" pokaždý, když se hrabu v autě, pže většinou pro jistotu baterku odpojuji a to bejvá dost často

no dal sem novy sani a svicky,
a nekde sem se docet zeje dobry restartovat RC kvuli nakym promenym hodnotam kery setam ukladaj z cidel a pak to bere prumerny hodnoty, jenze dyz zmenis system napr. jako mam ja sani, svicky, vic okt benzin, melo byto bejt restartovany kvuli jinym parametrum soucastek...

To není pravdaCr4sh píše:no dal sem novy sani a svicky,a nekde sem se docet zeje dobry restartovat RC kvuli nakym promenym hodnotam kery setam ukladaj z cidel a pak to bere prumerny hodnoty, jenze dyz zmenis system napr. jako mam ja sani, svicky, vic okt benzin, melo byto bejt restartovany kvuli jinym parametrum soucastek...
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
jakto? sice to neni z moji hlavy ale neco natom pravdy asi bude kdyz to nekteri lidi delaj ne? cet sem to na foru u fordaTweety píše:To není pravdaCr4sh píše:no dal sem novy sani a svicky,a nekde sem se docet zeje dobry restartovat RC kvuli nakym promenym hodnotam kery setam ukladaj z cidel a pak to bere prumerny hodnoty, jenze dyz zmenis system napr. jako mam ja sani, svicky, vic okt benzin, melo byto bejt restartovany kvuli jinym parametrum soucastek...

Re: ridici jednotka - restart
u Forda
to mluví za vše 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325