prvni jsem na rade ja jakozto dlouholety kamaradŠubi píše:Nevěděl bys ještě o nějakym dárku pro mě?Johny55 píše:No tak cena byla takzvaně...za hubičku...berte to tak, že to byl takový menší diplomaticky právnický dárek. Jinak německý převozky...pouze na pět dnů...mám co dělat.:Kroci:. píše: nezavite![]()
![]()
rikam majitel budto rekne sam nebo se smirte stim ze to vedet nebudete![]()
taky sem trochu prispiva
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Jasný poptám se tetiček v německu...ze západního EnDeErŠubi píše:Nevěděl bys ještě o nějakym dárku pro mě?Johny55 píše:No tak cena byla takzvaně...za hubičku...berte to tak, že to byl takový menší diplomaticky právnický dárek. Jinak německý převozky...pouze na pět dnů...mám co dělat.:Kroci:. píše: nezavite![]()
![]()
rikam majitel budto rekne sam nebo se smirte stim ze to vedet nebudete![]()
taky sem trochu prispiva
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Za kolik byla ta tvoje..?!.:Kroci:. píše:kdyz ti reknu ze za min jak ta moje tak ti to musi stacithabitat3 píše:za kolik byla..?!
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Heh ten kluk na to de vod lesahabitat3 píše:Za kolik byla ta tvoje..?!.:Kroci:. píše:kdyz ti reknu ze za min jak ta moje tak ti to musi stacithabitat3 píše:za kolik byla..?!
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tommy1978 píše: Heh ten kluk na to de vod lesa![]()
to sou počty....Tommy1978 píše:Heh ten kluk na to de vod lesahabitat3 píše:Za kolik byla ta tvoje..?!.:Kroci:. píše: kdyz ti reknu ze za min jak ta moje tak ti to musi stacit![]()
na to že to je máloválec tak hodněhabitat3 píše:Za kolik byla ta tvoje..?!.:Kroci:. píše:kdyz ti reknu ze za min jak ta moje tak ti to musi stacithabitat3 píše:za kolik byla..?!
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
vole ale neshnilej malovalec a ten se tady za min proste nesezeneBALI píše:na to že to je máloválec tak hodněhabitat3 píše:Za kolik byla ta tvoje..?!.:Kroci:. píše: kdyz ti reknu ze za min jak ta moje tak ti to musi stacit
a ja malovalec chtel od zacatku, po 6ti valcich sem vubec nekoukal ... a kdybych menil motor tak bych chtel M42
Naposledy upravil(a) Kroci dne 30 dub 2008 23:08, celkem upraveno 1 x.
to tě někdo asi dobře natáhl, když si za to mohl mít takovou pětku.:Kroci:. píše:kdyz ti reknu ze za min jak ta moje tak ti to musi stacithabitat3 píše:za kolik byla..?!
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
jezis vy ste hrozny slovickariRudi píše:to tě někdo asi dobře natáhl, když si za to mohl mít takovou pětku.:Kroci:. píše:kdyz ti reknu ze za min jak ta moje tak ti to musi stacithabitat3 píše:za kolik byla..?!
ale má pravdu předsedo.:Kroci:. píše:jezis vy ste hrozny slovickariRudi píše:to tě někdo asi dobře natáhl, když si za to mohl mít takovou pětku.:Kroci:. píše: kdyz ti reknu ze za min jak ta moje tak ti to musi stacit![]()
![]()
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rudi píše:to tě někdo asi dobře natáhl, když si za to mohl mít takovou pětku.:Kroci:. píše:kdyz ti reknu ze za min jak ta moje tak ti to musi stacithabitat3 píše:za kolik byla..?!
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 
Jenže kroci má v autě skrytou sílu...a to nikdo nevíTommy1978 píše:Rudi píše:to tě někdo asi dobře natáhl, když si za to mohl mít takovou pětku.:Kroci:. píše: kdyz ti reknu ze za min jak ta moje tak ti to musi stacit![]()
Naposledy upravil(a) Johny55 dne 01 kvě 2008 00:05, celkem upraveno 1 x.
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
aby ta cena nebyla smesna diky skrytym vadam....:Kroci:. píše:hlavne cena toho auta byla smesnaMComb píše:Pěkný oba dvaKoukám, že sí někdo udělal radost. 5ka na německejch převozkách
ale to kdyztak majitel povi sam
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
vikaji Johny, je pekna, co to je za motor? inspirace je jasna 
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
525DFazeey píše:vikaji Johny, je pekna, co to je za motor? inspirace je jasna
Ta kombinace barev v tom Favoritu je vrchol nevkusu 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
jo jo nadhera a dobre zlepseni ale i ta minula verze kol byla libova
a soutezis v bmw scene?
a soutezis v bmw scene?
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
samý báwa tady, toje mor
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- kubajzsemily
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- DSC00134.JPG (65.47 KiB) Zobrazeno 2221 x
Seat Leon Top Sport
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek