kucííí...mohl bych vás poprosit o zbystření....dneska ráno mi asi něco po páté hodině ukradli autí Šel jsem o půl páté z akce...a Golfík tam ještě byl...vzbudil jsem se před chvilkou...a nima ho Tak jestli by jste se mohly kolem sebe víc dívat...a kdyby jste ho někde zahlídli tak dejte vědět chjoo...dneska se nekradou jen krásné a drahé auta
Přílohy
Golfik.jpg (137.07 KiB) Zobrazeno 831 x
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
max3rx píše:Juris: Kuwa, tak to je moc dával si to na bengu? co předchozí majitel, neměl náhodou ještě nějaký klíčky navíc?
Jj ..hned jak jsem vstal tak jsem volal...ještě nepřijeli To s těma klíčkama už jsem majitelovi napsal Už jsem projezdil snad celý okres...je to jak hledat jehlu v kupce sena...ale tak náhoda je blbec. Snad se najde....nezbývá než doufat. Auto může být kdekoliv...aji za hranicema (zku*vený [šengen])
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Josh píše:me by jeblo, kdyby mi ukradli auto a cajti by prijeli po 2 hodinach....
Ale nechápu proč takovou starou vránu co z toho mají? Stojí tu dalších X jiných a lepších aut Jediné co mě sere je to že už bylo vše vyměněné a v cajku A ještě víc mě sere že to bylo za těžce vydělané prachy které jsem škudlil skoro rok a nějaký pí*us si to jen tak veme ! Jestli se nenajde tak fakt nevím co si koupit aby to nějaký ču*ák neukrad...asi trezor na kolečkách
nechci nikoho obvinovat ... uz sem i s byvalym majitelem toho Golfa obchodival a vse bylo v cajku ale nikdy nevis ze ... kazdopadne takove auto krast se moc nevyplati .. jedine kdyz mas ty klicky ze ...
noreking píše:nechci nikoho obvinovat ... uz sem i s byvalym majitelem toho Golfa obchodival a vse bylo v cajku ale nikdy nevis ze ... kazdopadne takove auto krast se moc nevyplati .. jedine kdyz mas ty klicky ze ...
asi tak nějak jsem to myslel přeju, ať se brzo najde
tak to je brutal .... doufej ze se s tim chtel nekdo povozit a kdyz mu dojde benal, tak to odstavi. Nechapu jiny duvod, proc by ho nekdo bral . A to me v pojistovne rikali, ze havarijko mi uz na auto nedaji, ze ho mam stare.
Mno benálu tam bylo asi na 20km. Jak píše Norek- tak předchozí majitel je solidní...sice věřit se nedá nikomu ale nevím co by z toho jako měl
4uňák: směr Č.T. ? že by na kaliště ?
Jinak všem dík za spolupráci
To je v hajzlu. Tě lituju. Nevím, co bych dělal já. Bych už asi měl koupenou brokovnicu a jezdil po okrese.
Je to zvláštní, že Ti to čmajzli, jak jsi to všechno na tom udělal a je to v 100% stavu...To musel být někdo, kdo o tom trochu víc ví...
Ex Daewoo Lanos 1,6 16v
StreetCarsCommunity
Ex Opel Astra H
Š Octavia IIF 1.8 TSI + HRAČKA...