kvalitkafelda píše:na hovno barva na spz ja už tu německou leštímbyl to maraz tu barvu dostat dolu
VYVI, Flanel a létající koberec
Moderátor: Dave0401
Re: VYVI und Flanel VW zimmer
co nechápeš?V-Y-V-I píše:tož co??
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

No nevim, mam zatim 4ks, musime jeste 2 sehnatV-Y-V-I píše:tož co??
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Vyvi si taky bere znacku dneska mi rikal ze kupuje Zafiru ukecali ho na slevu na vevi 
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Cos cekal ze si to necham pro sebe ? 
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Dobre no ja to beru kdyz je ten prdola na ceste 
hehe,dneska jsem měl vydařený den....
měl jsem prezentaci bakalářky před zkušební komísí a zástupci firem a má práce se líbila nejvíce a taky si mě vybrala firma KODIS (Koordinátor Ostravské dopravního integrovaného systému)
Tak jsem zvědav co z toho bude 
měl jsem prezentaci bakalářky před zkušební komísí a zástupci firem a má práce se líbila nejvíce a taky si mě vybrala firma KODIS (Koordinátor Ostravské dopravního integrovaného systému)
das Auto
- F.l.a.n.e.l.
Dneska vypli proud na celý den, tak jsme si museli udělat kafe způsobem č. 2 
(sorry za kvalitu, ta nokia321O to moc nebere jak je tma
)

(sorry za kvalitu, ta nokia321O to moc nebere jak je tma

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
bude z toho dalsi tramvajova bouracka v OstraveV-Y-V-I píše:hehe,dneska jsem měl vydařený den....
měl jsem prezentaci bakalářky před zkušební komísí a zástupci firem a má práce se líbila nejvíce a taky si mě vybrala firma KODIS (Koordinátor Ostravské dopravního integrovaného systému)Tak jsem zvědav co z toho bude
evidentně nevíte o čem mluvíte pane,takže pšt...Hanuš píše: bude z toho dalsi tramvajova bouracka v Ostrave
2Flanel: Tata má šlehu
das Auto
O takove veci se nevtipkujeHanuš píše:bude z toho dalsi tramvajova bouracka v OstraveV-Y-V-I píše:hehe,dneska jsem měl vydařený den....
měl jsem prezentaci bakalářky před zkušební komísí a zástupci firem a má práce se líbila nejvíce a taky si mě vybrala firma KODIS (Koordinátor Ostravské dopravního integrovaného systému)Tak jsem zvědav co z toho bude
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
VYVI: hod foto te tve octuly 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
fuj pivo
co dál 
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
Vyvík: že Tys byl s Magdou (vím jak mi říkala, jak má rada ryby)... že jste byli kajsik na pstruha - ten týden co jsem vás fotil 
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto