Mi se nezdálo že by to bylo nějak echt nadopovanéDave0401 píše:jj .. "indianovi" to docela cmudi... ale hlavne jede

Moderátor: Dave0401
Mi se nezdálo že by to bylo nějak echt nadopovanéDave0401 píše:jj .. "indianovi" to docela cmudi... ale hlavne jede
Ja myslel, že to byli nějací zamožní typci a že to byly jejich R32, Touareg a Passat. Mě hlavně překvapil ten Touareg, který jezdil rovnoměrně s tou R32 a několikrat ji rubnul...FilipGTti píše:nejlepsi byly klici z autoheleru pozbiraly predvadecky...R32 slusne lital ... kdo dal... sem si rekl ze to zkusim.. no 1,2,3 q porad vedle nej a pak sem nemel sanci pak prijel rudek dal dva sprinty a kluci z heleru utekli...![]()
![]()
vsechny auta meli nalepky malinke autoheler takyze predvadecky ... taky se v autech sridaly a pucovali si je jak by to byly kolovezky ..... a navic ten Touareg by mel mit 10 valec motor.... no R32 by melo mit 4WD 250ps sekvencni razeni a z 0-100 za 6,2 .... tak nevim jestli to bylo tim autem ze sem ho potahnul az na 3Q coz je u me cca 105km/h nebo top byl proste spatny meziclanek mezi volantem a sedackou...Šigy píše:Ja myslel, že to byli nějací zamožní typci a že to byly jejich R32, Touareg a Passat. Mě hlavně překvapil ten Touareg, který jezdil rovnoměrně s tou R32 a několikrat ji rubnul...FilipGTti píše:nejlepsi byly klici z autoheleru pozbiraly predvadecky...R32 slusne lital ... kdo dal... sem si rekl ze to zkusim.. no 1,2,3 q porad vedle nej a pak sem nemel sanci pak prijel rudek dal dva sprinty a kluci z heleru utekli...![]()
![]()
Ozzy: jj ten narazník je děs
Mě bylo už divné, že sprintli a měli na sobě saka a košileFilipGTti píše:vsechny auta meli nalepky malinke autoheler takyze predvadecky ... taky se v autech sridaly a pucovali si je jak by to byly kolovezky ..... a navic ten Touareg by mel mit 10 valec motor.... no R32 by melo mit 4WD 250ps sekvencni razeni a z 0-100 za 6,2 .... tak nevim jestli to bylo tim autem ze sem ho potahnul az na 3Q coz je u me cca 105km/h nebo top byl proste spatny meziclanek mezi volantem a sedackou...Šigy píše:Ja myslel, že to byli nějací zamožní typci a že to byly jejich R32, Touareg a Passat. Mě hlavně překvapil ten Touareg, který jezdil rovnoměrně s tou R32 a několikrat ji rubnul...FilipGTti píše:nejlepsi byly klici z autoheleru pozbiraly predvadecky...R32 slusne lital ... kdo dal... sem si rekl ze to zkusim.. no 1,2,3 q porad vedle nej a pak sem nemel sanci pak prijel rudek dal dva sprinty a kluci z heleru utekli...![]()
![]()
Aladin píše:mi se líbilo jak vždycky ten s tou R32 přijel, stáhl okýnko se slovy "tak kdo jde další?"
pak pojezdili vždycky s touaregem... přijel Rudek, R32 vystartoval tak o sekundu dřív a za chvilu byl Rudek před ním... a pak touareg i R32 už nepřijeli...
všichni byli na Rudka nasraní, že si R32 neprohlídli... a taky nikdo nechtěl sprintovat![]()
ja takyDave0401 píše:Rudku ja bych s tebou jel... vsak co sranda musi byt....
nálepky jsou jen tak, ty tam lepil kolegaFilipGTti píše:vsechny auta meli nalepky malinke autoheler takyze predvadecky ... taky se v autech sridaly a pucovali si je jak by to byly kolovezky ..... a navic ten Touareg by mel mit 10 valec motor.... no R32 by melo mit 4WD 250ps sekvencni razeni a z 0-100 za 6,2 .... tak nevim jestli to bylo tim autem ze sem ho potahnul az na 3Q coz je u me cca 105km/h nebo top byl proste spatny meziclanek mezi volantem a sedackou...Šigy píše:Ja myslel, že to byli nějací zamožní typci a že to byly jejich R32, Touareg a Passat. Mě hlavně překvapil ten Touareg, který jezdil rovnoměrně s tou R32 a několikrat ji rubnul...FilipGTti píše:nejlepsi byly klici z autoheleru pozbiraly predvadecky...R32 slusne lital ... kdo dal... sem si rekl ze to zkusim.. no 1,2,3 q porad vedle nej a pak sem nemel sanci pak prijel rudek dal dva sprinty a kluci z heleru utekli...![]()
![]()
Motor jako takový je stále seriovýOzzy_Vita píše:Mi se nezdálo že by to bylo nějak echt nadopovanéDave0401 píše:jj .. "indianovi" to docela cmudi... ale hlavne jedeO motoru nic nevím ale ten nárazník je otřesný
FilipGTti píše:tomasVR6 ..................dokonce....
škoda mluvit, mnoFilipGTti píše:ale ze slo videt ze ty auta nejsou jejich ze si je tam pujcovali jak anglicaky...
Konecne protoze to bylo na ostuduIndi píše:PS:Konečně to huli jak diesel
No on čuměl už na startuDolph píše:No te R32 bylo škoda...ještě bych si jí dal. Jen se mi líbil nechápavy obličej řidiče, jak ho předjíždí G1
sorry, musel jsem..
tomasVR6 píše:sorry, musel jsem..
muhehe muhehe muhehe muhehe muhehe muhehe
http://www.mosnov1.hustej.net/slides/IMG_9583.html