nebo hodnotící komiseduduš píše:jo a ty budeš moderátor coDave1984 píše:chtělo by to miss mokré tričkonejlépe bez trička
![]()

Moderátor: fonz
nebo hodnotící komiseduduš píše:jo a ty budeš moderátor coDave1984 píše:chtělo by to miss mokré tričkonejlépe bez trička
![]()
si piš že tam budou samé takové ,,masírky,,Ozzy_Vita píše:Jestli tam bude většina lidí tohodle ( http://www.evolutioncars.wz.cz/str%20hlavni%20cela.htm )ražení,tak tam budud nejspíš asi půl hodiny
členové a prý BMW M3Ozzy_Vita píše:Jestli tam bude většina lidí tohodle ( http://www.evolutioncars.wz.cz/str%20hlavni%20cela.htm )ražení,tak tam budud nejspíš asi půl hodiny
Nuda byla no po hodině jsem jel domů! Zlepšovat je co a není toho zrovná málo,otázka jestli se příští rok opět organizátor do toho pustí a jestli někdo přijede!Ozzy_Vita píše:Snaha se oceňuje. Organizátoři měli odvahu, že se do toho pustili. je co zlepšovat.
Příště to chce zmanagerovat lépe nějaké soutěže. byla tam obrovská buda a prakticky se nic nedělo. připadal jsem si jak na štěrkovně když se domluví partička lidí na pokec.
JJ s tou 306 S16 stali proti nám a ten klučík v té refl. vestě mu to zatrhl až jsem po něm začal řvát ať ho z*mrda, že se chová jak k*kot. Ale byli to jediní magoři co tam tak cipovali.tomasVR6 píše:Narovinu.. Organizátorům vůbec nezávidím, zorganizovat takovou akci chce hodně úsilí, hodně času a hodně kamarádů, co pomohou..
Byl jsem cca hodinu a půl, s tím, že tam byli lidi z VW-clubu, takže byla prdel, ale jinak???
Nuda, bohužel.. Žádný program, v areálu max 10km/h a čur** s 306 gumoval u aut..Až po dvacáté mu to "přetrhl klučina v reflex. vestě"...
Můj názor: Myšlenka dobrá, špatný datum akce...
vysledky přesně dle očekavanítomasVR6 píše:Ty fotky s pohárama tam jsou myšleny z recese, nebo to je jako fakt??
http://provocationtuning.wz.cz/akce08/kridla/index.html
Co tam dělají jako Ty auta??? To je akce klubu, tak všechny auta z klubu dostanou pohár???
Narovinu, to si snad děláte prdel, ne????
Stál tam černý kombík, vedle něj felicie ve flopu a golf v matu.. A vy necháte vyhrát OFFROAD Passata s laminátovýma spoilerama ještě bez laku nebo 306 cabrio s každým dílem v jiné barvě???
Narovinu.. To se nedivím, že všichni jeli Piešťany..
Komedie...
ps. z pokecu jsem překopčil toto.. Datum 19.5.2008
Lagik napsal:
Taaaakž kolik lidi přijde - těžko říct je to první ročník, ale počitam že se za ten den otočí tak 2000.
Co se týká poroty, je to těžké sehnat odbornou porotu, oslovil jsem i tuning časopisy ale bez odezvy.
Nebudu říkat kdo v porotě je a kdo není.
Nikde se to nehlasí tak ja to nebudu měnit a za další zajistim tim nestranost.
Je snad někdo mezi Váma, kdo by chtěl jít do poroty nebo o někom věděl?
Ne tunig cup tam nebude je to první ročník takže spolupráce s žadnou touto formou soutěží není.
Kdo chce jet může do SK, kvůli poroty, ale pokažde se ozve někdo, že tam byly lepší auta atd. To už jsem zjistil jak ze své tak i ze skušenosti i jiných organizatorů srazů.
Jinak do soutěží se nebude nijak registrovat kdo tam bude ten tam bude. Kdo ma co ukázat to ukazuje pořád ne jen behěm rozhodování.
Časy jsou v programu kdy bude jaká soutěž probíhat.
Pokud Vás ještě něco zajímá klidně se ptejte.
svanco1915 napsal:
Zda se mi , že pořadí znám
TomasVR6 napsal:
To je zajímavé.. Pořadí bez akce?? Že by nějaká protekce????
ps. To že je masakr zorganizot takovou akci - do toho bych nešel, před Váma klobouk dolů, ale s tímto???![]()
![]()
Kritika požene vždy člověka jen dopředu, nemysliš??Lagik píše:Zdravím všechny -určitě se ode mně čeká nějaka reakce.
Co se týka 306 tky s každým dílem v jiné barvě tak ta vyhrala nejhlasitější výfuk - takže je naprosto jedno jaky měla design.
Co se týče pasata tak ten vyhral nej kola.
Jinak to povím všem asi takhle, když se na Vás vykašlou lidi kteří měli hodnotit což byly pordejci tuning a kol a reklamního studia 2 hodiny před hodnocením je to smutné a člověk musí improvizovat.
Jak v Chlebičově i tady platili jasné pravidla poháry dostane jenom ten kdo bude na akci i v době vyhlašování, žádné poháry po nikom neposilám.
Dále abych to všem znovu ujasnil. Už delší demu nejsem v žádném klubu.
Pokud dělate něco takového tak to ani nejde.
Co se týče zbytku myslím si že corola v bíle kuži tam neměla konkurence.
A tazy pozbíral celkem slušnou urodu - nej audio, nej motor, a exteier,interier.
Je těžké vybirat na ploše kde vám zustane 40 aut nešel jsem po klubu ale po tom ce se mi opravdu líbí.
Bylo mi naprosto jasné že se tahle kritika snese a bude tady vždy protože jednou jsem k RC patřil tak tam dle Vás patřím pořád.
Jinak akce v tomto rozsahu byla první tady a vyskytlo se spoustu chyb které pokud se bude pořadat další ročník se pokusím odstranit.
Jen řeknu všem není nic jednodušího než napsat kritiku.
ty si hlavně tu vlaječku pořádně připevni, bo jí zase ztratíšsparco-ikaros píše:for Dave1984:souhlas vsechno chce ještě dopilovat a hlavně ta porota....
Neboojj vlaječka přijde na stojanDave1984 píše:ty si hlavně tu vlaječku pořádně připevni, bo jí zase ztratíšsparco-ikaros píše:for Dave1984:souhlas vsechno chce ještě dopilovat a hlavně ta porota....![]()
bude jiná, do roka a do dne, ta pak bude turbo, postavím jí od základůsparco-ikaros píše:Neboojj vlaječka přijde na stojanDave1984 píše:ty si hlavně tu vlaječku pořádně připevni, bo jí zase ztratíšsparco-ikaros píše:for Dave1984:souhlas vsechno chce ještě dopilovat a hlavně ta porota....![]()
jinac perfektni hondice